Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evlenmek

MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

Ühühühü tüm arkadaşlarım evleniyo. Benim daha kız arkadaşım bile yok. Sap sap geziyom. düğünlere sap gidiom veyahut bir erkek arkadaşla gidiyom.
Millet 3-5 sendir beraber evleniyo. Ben niye kız arkadaşım yok. Sarhoşa kız arkadaş vermiyolar mı.
Ben de istiom. 5 sene sonra evlncem. Ama tek başıma evlenemem. Bana bi çare patiler :([signature][hline]
King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv*********

[Bu mesaj MartinLGore tarafından 07 Temmuz 2005 01:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

annene babana soyle evlenecem ben diye .

kesin vardir bir arkadaslarinin tanidiklarinin kizi senle ayni durumda .

kendin bulmak zorunda degilsin . bulunca anlasmak zaten mevzu .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Sosyal ağlarda paylaş

abi böle düşünürsen olmaz..elbet olucak..
yaş kaç bu arada..
GÜNÜMÜZDE genç yaşta evlenenlerin %90 ı hemen ayrılıyo..bi anlık heves için harab olursun sonra..bekarlık sultanlıktır[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Sosyal ağlarda paylaş

ya hani buluyum hemen evleniyim derdinde değilim.
arkadaşlarım evlenmeye başadlıd kaç tane düğüne gittim bilemssein. insan bi süre sonra kısakanmaya başlıo.
yksa bi kız buluyum evleniyim derdinde değilim.
ama bole anlaşabilceğim kız mesela fena olmaz gibi.[signature][hline]
King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv*********
Sosyal ağlarda paylaş

ya bulunca bi dert bulmayınca bi dert..
Allah beterinden saklasın anlayışsız lüxe düşkün bi kız olduğunu sonradan anlıyosun iş işten geçio tabii sonra çok üzülüyosun...
yada 5 ay köpekler gibi sevip ansızın ayrılanlarda var..öle daha kötü ya sen sıkma canını bulursun elbet..en iyisini..unutma ama en iyisini :)[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Sosyal ağlarda paylaş

Son birkaç aya kadar evliliği sonuna kadar savunan biriydim. Ama şu anda anlamış bulunmaktayım ki "hatun dırdırı" bir ömür çekilmez.

Dırdır Resistance %0[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni
Yawarakana hitai wo nakushite mo
Akaku someta suna haruka koete yuku
Sayonara no rizumu.
Sosyal ağlarda paylaş

Dırdır Resistance %0 asdfasfwe Çok iyi ya.

Evlilik gerekli be abi. bi yaştan sonra birisinin bize bakması gerek![signature][hline] "Geçen gün rüyamda kelebek olduğumu gördüm.. Acaba şuan Rüyasında Kelebek olduğunu gören steel miyim yoksa rüyasında insan olduğunu gören kelebekmiyim?"

Sosyal ağlarda paylaş

Alacaksanızda yurt dışından alın, bizim aile bu konuda "Expert" 40'ına gelen alıyor bir Rus, Romen, ardından soyunu devam ettirmek adına birkaç çocuk tamamdır:D.

Yoksa Türkiş hatunlarla bu iş yaş. Allah Türk kocalara sabır versin...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
Sayonara no rizumu.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SteelBB, 07 Temmuz 2005 09:42 tarihinde demiş ki:
Dırdır Resistance %0 asdfasfwe Çok iyi ya.

Evlilik gerekli be abi. bi yaştan sonra birisinin bize bakması gerek!

Süper kahraman olsam tek zayıf yönüm bu olurdu heralde:D.

Super Keyzar: Kötülere ölümmmm...
Kötü Kadın: dırdırdırdırdırdırdırdırdırdırdırdırdırdırdırdır...
Super Keyzar: ^#½$>½$#½][[]}[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
Sayonara no rizumu.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lopeth, 07 Temmuz 2005 01:27 tarihinde demiş ki:
http://www.2gonul1olunca.com/

ben burdan evlendim tavsiye ederim

yerlerdeyim muehehe[signature][hline]fizban, 13 Şubat 2004 20:31 tarihinde demişki: eheuh yok be sanmıyorum. zaragozaya karşı da böyle oynarız sanırım bence heralde kesinlikle galiba.
Sersefilse duygular ömrünün yarısı yalpalar
Sosyal ağlarda paylaş

normaLde pek sarhoş gezmem ama bir gün evLenirsem eğer düğün gecesi kesin sarhoş oLmam Lazım :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Keyzar, 07 Temmuz 2005 09:51 tarihinde demiş ki:
Alacaksanızda yurt dışından alın, bizim aile bu konuda "Expert" 40'ına gelen alıyor bir Rus, Romen, ardından soyunu devam ettirmek adına birkaç çocuk tamamdır:D.

Yoksa Türkiş hatunlarla bu iş yaş. Allah Türk kocalara sabır versin...

kendi soyu devam ediyorda devletin soyunuda fazla bulandirmamak lazim .

rus annenin yetistirdigi cocuktan memlekete bir fayda gelmez . cok ornegini de gordum .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
huun, 07 Temmuz 2005 13:18 tarihinde demiş ki:
kendi soyu devam ediyorda devletin soyunuda fazla bulandirmamak lazim .

rus annenin yetistirdigi cocuktan memlekete bir fayda gelmez . cok ornegini de gordum .

Devletin soyu dediğin Osmanlı'dan yadigar melez bir toplum zaten:).

Bizim bütün yengeler Türkiş gelin oldular. Kısa süre içinde asimile edip Türk örf, adet ve geleneklerine uydurduk:D.[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
Sayonara no rizumu.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Keyzar, 07 Temmuz 2005 15:57 tarihinde demiş ki:

Devletin soyu dediğin Osmanlı'dan yadigar melez bir toplum zaten:).

Bizim bütün yengeler Türkiş gelin oldular. Kısa süre içinde asimile edip Türk örf, adet ve geleneklerine uydurduk:D.

dogru osmanli hanedaninin soyunda var karisiklik ama koskoca anadoluya neden mal edersin bunu onu anlayamadim .

türkiş gelin nedir ya ?[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...