Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evlenmek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ühühühü tüm arkadaşlarım evleniyo. Benim daha kız arkadaşım bile yok. Sap sap geziyom. düğünlere sap gidiom veyahut bir erkek arkadaşla gidiyom.
Millet 3-5 sendir beraber evleniyo. Ben niye kız arkadaşım yok. Sarhoşa kız arkadaş vermiyolar mı.
Ben de istiom. 5 sene sonra evlncem. Ama tek başıma evlenemem. Bana bi çare patiler :([signature][hline]
King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv*********

[Bu mesaj MartinLGore tarafından 07 Temmuz 2005 01:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
annene babana soyle evlenecem ben diye .

kesin vardir bir arkadaslarinin tanidiklarinin kizi senle ayni durumda .

kendin bulmak zorunda degilsin . bulunca anlasmak zaten mevzu .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Mesaj tarihi:
abi böle düşünürsen olmaz..elbet olucak..
yaş kaç bu arada..
GÜNÜMÜZDE genç yaşta evlenenlerin %90 ı hemen ayrılıyo..bi anlık heves için harab olursun sonra..bekarlık sultanlıktır[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Mesaj tarihi:
ya bulunca bi dert bulmayınca bi dert..
Allah beterinden saklasın anlayışsız lüxe düşkün bi kız olduğunu sonradan anlıyosun iş işten geçio tabii sonra çok üzülüyosun...
yada 5 ay köpekler gibi sevip ansızın ayrılanlarda var..öle daha kötü ya sen sıkma canını bulursun elbet..en iyisini..unutma ama en iyisini :)[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Mesaj tarihi:
Her tencereye göre bi kapak vardır sabırlı ol :=)[signature][hline] "Geçen gün rüyamda kelebek olduğumu gördüm.. Acaba şuan Rüyasında Kelebek olduğunu gören steel miyim yoksa rüyasında insan olduğunu gören kelebekmiyim?"

Mesaj tarihi:
Son birkaç aya kadar evliliği sonuna kadar savunan biriydim. Ama şu anda anlamış bulunmaktayım ki "hatun dırdırı" bir ömür çekilmez.

Dırdır Resistance %0[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni
Yawarakana hitai wo nakushite mo
Akaku someta suna haruka koete yuku
Sayonara no rizumu.
Mesaj tarihi:
Dırdır Resistance %0 asdfasfwe Çok iyi ya.

Evlilik gerekli be abi. bi yaştan sonra birisinin bize bakması gerek![signature][hline] "Geçen gün rüyamda kelebek olduğumu gördüm.. Acaba şuan Rüyasında Kelebek olduğunu gören steel miyim yoksa rüyasında insan olduğunu gören kelebekmiyim?"

Mesaj tarihi:
Alacaksanızda yurt dışından alın, bizim aile bu konuda "Expert" 40'ına gelen alıyor bir Rus, Romen, ardından soyunu devam ettirmek adına birkaç çocuk tamamdır:D.

Yoksa Türkiş hatunlarla bu iş yaş. Allah Türk kocalara sabır versin...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
Sayonara no rizumu.
Mesaj tarihi:
said:
SteelBB, 07 Temmuz 2005 09:42 tarihinde demiş ki:
Dırdır Resistance %0 asdfasfwe Çok iyi ya.

Evlilik gerekli be abi. bi yaştan sonra birisinin bize bakması gerek!

Süper kahraman olsam tek zayıf yönüm bu olurdu heralde:D.

Super Keyzar: Kötülere ölümmmm...
Kötü Kadın: dırdırdırdırdırdırdırdırdırdırdırdırdırdırdırdır...
Super Keyzar: ^#½$>½$#½][[]}[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
Sayonara no rizumu.
Mesaj tarihi:
Hasta mısın olm?
Ne evlenmesi?
Rahat mı batıyo?[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki:
ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa
Mesaj tarihi:
said:
Lopeth, 07 Temmuz 2005 01:27 tarihinde demiş ki:
http://www.2gonul1olunca.com/

ben burdan evlendim tavsiye ederim

yerlerdeyim muehehe[signature][hline]fizban, 13 Şubat 2004 20:31 tarihinde demişki: eheuh yok be sanmıyorum. zaragozaya karşı da böyle oynarız sanırım bence heralde kesinlikle galiba.
Sersefilse duygular ömrünün yarısı yalpalar
Mesaj tarihi:
normaLde pek sarhoş gezmem ama bir gün evLenirsem eğer düğün gecesi kesin sarhoş oLmam Lazım :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
said:
Keyzar, 07 Temmuz 2005 09:51 tarihinde demiş ki:
Alacaksanızda yurt dışından alın, bizim aile bu konuda "Expert" 40'ına gelen alıyor bir Rus, Romen, ardından soyunu devam ettirmek adına birkaç çocuk tamamdır:D.

Yoksa Türkiş hatunlarla bu iş yaş. Allah Türk kocalara sabır versin...

kendi soyu devam ediyorda devletin soyunuda fazla bulandirmamak lazim .

rus annenin yetistirdigi cocuktan memlekete bir fayda gelmez . cok ornegini de gordum .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Mesaj tarihi:
said:
Asteroth, 07 Temmuz 2005 10:19 tarihinde demiş ki:
Hasta mısın olm?
Ne evlenmesi?
Rahat mı batıyo?

+1000
saçmalama arkadaşım ya oyun mu sanıyosunuz siz bu işi[signature][hline]Nobody is perfect!!!
Mesaj tarihi:
said:
huun, 07 Temmuz 2005 13:18 tarihinde demiş ki:
kendi soyu devam ediyorda devletin soyunuda fazla bulandirmamak lazim .

rus annenin yetistirdigi cocuktan memlekete bir fayda gelmez . cok ornegini de gordum .

Devletin soyu dediğin Osmanlı'dan yadigar melez bir toplum zaten:).

Bizim bütün yengeler Türkiş gelin oldular. Kısa süre içinde asimile edip Türk örf, adet ve geleneklerine uydurduk:D.[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
Sayonara no rizumu.
Mesaj tarihi:
said:
Keyzar, 07 Temmuz 2005 15:57 tarihinde demiş ki:

Devletin soyu dediğin Osmanlı'dan yadigar melez bir toplum zaten:).

Bizim bütün yengeler Türkiş gelin oldular. Kısa süre içinde asimile edip Türk örf, adet ve geleneklerine uydurduk:D.

dogru osmanli hanedaninin soyunda var karisiklik ama koskoca anadoluya neden mal edersin bunu onu anlayamadim .

türkiş gelin nedir ya ?[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
  • Yeni Oluştur...