taz Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 cidden bütün veletler gta oynuyo ve cocuklar üzerinde büyük etki bıraktığına inanıyorum bir gün benim kuzen hadi şu arabaya binelim demişti bana istediği her arabaya binicek sanıo cocuklara zararlı harbiden gördüğünüzde söyleyin oynamasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Internet Kafelerde Çoçuklar GTA Vice City'i Oyunu bitirmek,görev yapmak için değil .. Adam Ezmek,Arabalarla kaza yapmak,Insanları öldürmek,Polisleri öldürmek için oynuyorlar .. Kaç kere gördüm Polisleri öldüren o ufak çocukları .. Zamanın çoçuklarından Korkun :( ...[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NASREDDIN2000 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 İLK OYUNCAKLARI TABANCALAR TANKLAR ASKERLER OLDU... NEFRETLE YOĞRULDU KÖRPE BEYİNLERİ VE SAPANLA O AĞAÇTAKI KUŞU ACIMADAN, HİSSETMEDEN... FARUK BEHMENSOY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NASREDDIN2000 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ÖZÜR DİLİYORUM... AZÖNCE YAZDIĞIM KENDİ DANDİK ŞİİRİMİN ALTINA OBJEKTİF DEĞERLENDİRESİNİZ DİYE FARUK BEHEMSOY DİYE BİR MALIN ADINI KOYDUM NASREDDİN KOYSAM PEK HOŞ DURMAZDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 HAUuauhaua:D lan ben de harbici şair sandıydım valla :D[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 japonlar yapıyo abi :P bi aralar kendini pikaçu zannedip atlayanlar falan vardı. ama pikaçu uçamıyodu. öle bi bölüm izleyip te havaya girilmez aip.[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: Logan, 30 Haziran 2005 20:54 tarihinde demiş ki: doğru, final fantasy 8'den etkilenip ailesini katana ile doğrayan 15 yaşında bir eleman daha varmış, o da japonmuş. hatta çocuk o kadar etkilenmiş ki baş karakter Squall gibi bir şekil yapmış kendine ve öyle dolanırmış etrafta. katanayı da ailesi almış çocuğa doğumgünü hediyesi diye yanlış hatırlamıyorsam. türkiye'de pek olmasa da dünyada televizyon ve pc'den etkilenen bir çok çocuk var. sonuç olarak gta'yı değil gta'yı oynatanı suçlamak gerek burada. üzüldüm şimdi :( anlamadığım niye oyunlar, filmler taşa tutuluyor yan etki falan[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki: Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 psikolojisi bozuk olmayan bi insan yapmaz bunu..[signature][hline]I'm For ReaL * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 bla bla blaa... oyunlar kötüdür,içki kötüdür,eğlence kötüdür.. hepimiz bir manastıra gidip meditasyon yapalım ve orda huzur içinde ölelim arkadaşlar.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 masturbasyon da yapalım mı?[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki: Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 manastırda mı?[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 katil olmak icin GTA'ya gerek yok ki, paticik moderatoru olun kafi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 ahahaha. bu da bi bakış açısı tabi..[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Ehe klasik saçma haberlerden biri konu açmaya bile değmez[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" WoW: Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 gta nın nesi vahşet ya.araba calıosun geziosun.2 tane adam vuruosun pembe kanlar cıkıo o kadar başka bişi yokki[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Geçiceksin bunları..Bunlar bahane..Asıl adamı Alice harikalar diyarında , Britney Spears gibi öğeler katil eder.. Delirmiş adam zaten Jazz Jack Rabbit oynarken bile sapıtabilir... Sonrada suç jazz jack rabbit gibi mükemmel bir oyuna kalır... Off canım çekti..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 apartmanı nasıl patlatmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Bu kendini oldurenler intihar edenler tamamiyla Darwinizme katkida bulunanlar, gen havuzunu temizleyenler[signature][hline]g3nkleriz, yığarız tabuta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 peki playbor auto mansion oynayan ne yapsın :P[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 tmm onu gectım pekı oyunlar hep otu etkımı yapıo yanı klasık bır hero oyunun oynayan cocuk bırıne yardıım ettıgı zman yardım sever cocuk oluo ama bırnı oldurdugu zaman su oyunu oynadı oldurdu... bune[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 eheh Japon cocuk GTA dan etkılenmıs helal olsun yanı rurouni kenshin izleyip kyoto sokakalrını kanada bogabılırdı dımı ama yada eva ızleyıp anne babasını embrıyo halıne getırıp annesını carmıha gerebılır kendı cocugunu da surundurebılırdı ortamalrda veya full metal panıc ızleyıp okuldakı dolabını havaya ucurabılır okula mechalarla gelmeyı denıyebılırdı sonuc olarak japonalrın yapımalrı GTA dan cok şiddet içeriyor bazen japonları gectım burda cuneyt arkın fılmlerı bıle cocukalr ıcın cok tehlıkelı buna ragmen neden ılla oyunlar goze batar anlamam oyun sekteronun sınamayla kıyaslanınca ucuz oldugu ıcınmı bok daima oyunlara atılır[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Bugun izmir de halamın ewıne geldım.8 yasımdakı kız kuzenım gta oynuyodu ve kız gorev de yapmıyodu aksıne oraya buraya kosusturup ınsanları olduruyo onların parasını calıyordu aynı zmn da bundan da zevk alıyodu.Insanları oldururkenkı o gulumsemesı hala aklımda...Sonuc olarak gta nın cıdden cocukların ruh saglıgına kotu etkıde bulunduguna inanıyorum[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D [Bu mesaj AMO tarafından 09 Temmuz 2005 18:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: NuKe, 30 Haziran 2005 20:25 tarihinde demiş ki: Bush da çok fazla Generals oynuyomuş o yuzden Irak'a savaş açmış zaten. In the modern world, leaders resolvethe conlicts, with words (like): SCUD LAUNCHER CARPET BOMBING NUKBASLIKLIKIZ vs. vs. gider bu böyle.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Bu olayların en güzel Amerika'da yaşanmıştır. Doom oynayan çocuk, para biriktirip bütün parasıyla UZI alır. Gider okulunda 30 kadar öğreniciyi öldürür. Bu arada sebepsizlik ne demek ya ? Öldürmek istemek bile bir sebep.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar