Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşk

Ferrero

Öne çıkan mesajlar

ayın 17 sinde 5 sene boyunca goremeyecegin bir bayan var. cok seviorsun ve oda seni cok seviyor. Deliler gibi hmde. Hersey mukemmel. Ve bu sabah ondan once uyanip camin onunde bir iskemlede sigara içiorsun. Sırtın ona donuk. Sonra aglayan birinin sesini duyuyrsun. Arkani donuyorsun ve oyle bir yuz ifadesi goruyorsun ki ! ne sen sor ne bn anlatayim...

Anlayabiliyor musun ?[signature][hline]Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun..
Sosyal ağlarda paylaş

bende o durumdayim ....
Ama tabiiki ayni durumun erkek versionu icin gecerli, benimki =)
@riehn : merak ettimde ,cok özel olmazsa eger ,niye 5 sene göremiceksin onu ? Uzaklik sorunumu ...?[signature][hline]Hold me near, unravel the stars
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my Lethe..You are my own
Sosyal ağlarda paylaş

ya aslında çok mantıklı düşünen bir insanım ama 1,5 haftadır delirecem. Arkadaşlarımla görüşmek istemiyorum, dışarı çıkmak istemiyorum, bilgisayarı açmak istemiyorum, gitar çalmak sıkıyor, tv izlemekte öyle. O benden uzakta ve benden sadece hoşlanıyor. Ben unutamıyorum, onu görmek istiyorum görmeye korkuyorum, konuşmak istiyorum konuşamıyorum, konuşmuyorum. Bulunduğu şehre gitsem telefonunu arayamam korkudan. Neden korktuğumuda bilmiyorum OFF OF...[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar...
Sosyal ağlarda paylaş

bazen kaçmak en iyisi...msn'imden onu engelledim , hattımı değiştirdim ve daha bilimum şey yaptım , şimdi kaçan ben oldum kovalayan o...konuşmak istiyor arkadaşça , ben kaçıyorum ve şu anda daha iyiyim önceki zamanlara oranla...onu görmemek çözüm olabiliyor bazen de nereye kadar , okullar açılana kadar...

burdan çıkarılması gereken ders : gözden ırak olan gönülden de ırak olur :B[signature][hline]chuck!
Sosyal ağlarda paylaş

bazen öyle anlar vardır ki...öyle bir insan vardır ki karşınızda sizi bağlayan...."başka bulursun, tek omu var dünyada, zaman herşeyin ilacı.."sözleri bi anlam ifade etmez. o insanın yokluğu hayatınız boyunca sizi mutsuz edecektir, içinden çıkılmaz bi hal almıştır.. ve eğer o insanı kaybederseniz o anki güçsüzlüğünüz ve geleceğinizin onsuz olacağını düşünme hissi herşeye yol açabilir..sevgilimi, deliler gibi sevdiğim insanı kaybedersem gücüm tamamen tükenebilir...kısacası evet......[signature][hline] harvester
Like a thief in the night,
The wind blows so light.
It wars with my tears,
That won't dry for many years.
lylid...
Sosyal ağlarda paylaş

her aşk acısında bu sefer bittiğimzden ve bölesının olmıycağından emınızdir. : ) ama bir şekilde sıyrılırız ,bir şekilde toparlarız : ) ve yeni ilişkimizde bir öncekinin aşk olmadığını düşünürüz. bu böyledir. bir döngüdür. bide ruh eşimiz vardır. ama o şok rastlanası bir durum değildiir : )
Sosyal ağlarda paylaş

"o olmadan yaşayamam" diyen insanlar , en fazla 5 yıl sonra bu lafı diyen kendilerinin nasıl saçmaladığını görecekler.

hani şimdiden diyelim de , kesmeyin oranızı buranızı.[signature][hline]valandil ownz j0o!
oportunist post yazarı.
WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

Şey gibi oldu. aşkın kadameleri var gibi!

çok aşık 5 yıl
normal aşık 3 yıl
eh işte aşık 1 sene 2 ay
asdfaef[signature][hline] "Geçen gün rüyamda kelebek olduğumu gördüm.. Acaba şuan Rüyasında Kelebek olduğunu gören steel miyim yoksa rüyasında insan olduğunu gören kelebekmiyim?"

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Riehn, 06 Temmuz 2005 20:27 tarihinde demiş ki:
En zoru benimki beyler emin olun.

Herkese en zoru en kötüsü kendisininkiymiş gibi gelir mesela bana da öyle geliyor içinden çıkılamaz bir durum tamamiyle ama bir film vardı sevdiği adamı öldü sanan ateist bir kadın Allah'a sığınıp eğer sevdiği adamı geri verirse bir daha onu görmeyeceğini söylüyordu ve diyordu ki:'insanlar sana görmeden inanıyor seni seviyorlarsa yıllardır,ben de görmesem de ona dokunamasam da sevebilirim!'
Ahmet Altan da kitabında yer vermiş bu çıkarsız ve saf aşka[signature][hline]Nobody is perfect!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ferrero, 05 Temmuz 2005 18:14 tarihinde demiş ki:
Bir kız için canınızı verecek duruma geldiniz mi? Ama arkadaş olarak degil...

Vermedim,onlar vermiş olabilir ama sonuç: 0 hehe
Ben niye verim Ferrerocuum,onlar versin...[signature][hline]Fistan, 10 Haziran 2005 14:39 tarihinde demiş ki:
yeni geldi türkiyeye yazın mavi işicez
Sosyal ağlarda paylaş

Ferrom canımın içi..
Korkacak birşey yok..
mesela bugün cumartesi.. çık o msn space'inde göğsünü gere gere gezdiğin sahiline essin biraz rüzgar üstüne..
sonra yavaşça çıkar telefonu ve ara onu...
o an aklına ne gelirse onu söyle.. sakın korkma...
bulunduğun yerin ne kadar güzel olduğundan bahset...
keşke seninle beraber yürüyebilseydim buralarda türünden şeyler söyleyerek devam ettir,canım sıkıldıda seni aradım muhabbeti yapma , konuşabildiğin kadar konuş ama çok değil,
sıkma karşı tarafı..
elbet bir takım gelişmeler olacaktır . trust me..
Ayrıca sinle sen dopsunuz..

Yahu şu unutmak için çaba verenler falan benle bi irtibata geçse bi el atıverse 2 senedir yapamadığım şeyi (unutabilmeyi)
başarmam için yardımcı olsalar..
ne güzel olur ama..
hıı ne dersiniz..?[signature][hline]Madcat....--->Metket...*
sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen..
yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem..
bebeğim benim.. hayalet sevgilim..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HymnOfSnuk, 05 Temmuz 2005 18:18 tarihinde demiş ki:
geldim ama sonradan değmeyeceğini de öğrendim...

+ kaç veriyim ki..[signature][hline]fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu...
Sosyal ağlarda paylaş

Ciddi ciddi uygulayayim ben bunu ama aptala dönüyorum sesini duyunca sadece attigi mesajı görmek bile yetiyo nası bişidir lan bu? Nası konuşucam ki kalırsam mal gibi? Boğazım düğümleniyo aklıma o gelince... Nası bişey lan bu aşktan öte galiba...[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...