ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Oyundan cıktıktan sonra otomatik acılan Web siteyi acmasını engelleyebilirmiyim. Hİç sevmiyorum açılmasını arkadaki sayfanın kullandıgı pencerede bi açıyor eski sayfayı kaybediyorum.Geri de yapabilirim ama bu beni uyuz ediyor. Bu otomatik açmayı kaptabilirmiyiz?[signature][hline]nick : ShadowFax nation : El Morad Job :Blade Master LvL :6x Clan :Lasombra Server : Diez
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ayneen bilen avrsa sölesin paticiğin sitesi kayboluyo:D[signature][hline]Name:centrix..................Name:KoRneRoTh Nation:Karus...................Nation:Karus Job:Elemental_LorD..........Job:Shadow_Knight Lvl:60............................Lvl:62 Clan:_OneKnightStand_.....Clan=DRT2 Np:10xxx..........................Np:15xxx Keşke_İnsan_Olup_Beleş_NP_Kassaydım!!!...:D Bena Alan yetkilisi oylamasında vericek her oy size 1k np,maradonun ortasına havuz ve her şehre nooblar için çocuk parkı olarak geri dönecektir:D
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Bende mozilla yüklü,mozillayı varsayılan explorer yaptım.arkada zaten acık duruyor,kasmıyor oyun kapanınca.[signature][hline]Buzkirpisi Sat beni zindan gecelere,daha çok aydınlanayım.
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 kanser olcam bunun yüzünden ya :| ama mykoda öyle bişe yok ohh[signature][hline]Id: Archy_Firestorm Class: Rogue-Assassin Level: 5x Server: Ares
Öne çıkan mesajlar