Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Ankara][Bar]Random

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tunalida, kitir'in hemen altinda, bayagi hos bir bar. fiyatlar ortalama seviyede. her daim guzel muzik dinleyebiliyorsunuz, ama ogle canli muzik yapilabilecek bir yeri yok. cd'den dinletiyorlar ama gayet guzel. radyoodtu'den fahir'in bari oldugundan muzik konusunda cidden guvenilebilir. yine yogun saatlerde yer bulmak hayal oluyor. guzel yemekleri de var ayrica. hizmet yine yogun saatlerde aksayabiliyor biraz..[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
hedef kitleleri ayni degilki. ayrica random daha genis, yer bulup oturma sansi daha yuksek.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
super bir insanmis kendisi, gecen sene tanisma imkani bulmustuk. ayrica modern sabahlar benim vazgecilmez sabah programim, o saatte uyanabildigimde =P

random da guzel.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
modern sabahlar süper bi program ve öle bi konu olmadığını görünce şok geçirdim..
ekşi sözlükte var burda nie yok..[signature][hline]tHis is yOur Life anD iT's eNding onE minUte at a tiMe..
Mesaj tarihi:
gitmedim ama bu gün öle bi kıtıra gidiyim dedim dikkatimi çekti baya bi trafik var dürekli birileri girip-çıkıyordu. Demekki bi uğramak lazımmış :)[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Mesaj tarihi:
oyleki bir keresinde kapisinda `ankarada baska yer mi yoook` diye bagiran bir kizla karsilastim ben. kalabalik ragbet goren biryer.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
random'ı bi kez boş görmemişimdir hatta geçen salı 4-5 civarı gittik yine doluydu "yuh!" dedim.GÜnde kaç litre bira içiliyo tahmin edemiyeceğiniz biyerdir.
Fiyatlarda uygun biraver 15ytl50kuruştur.

edit:bazen bardakları iyimi yıkamıyolar ne bira eskimiş kaşar gibi kokuyo ama tadı yinede güzel..
[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

[Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 22 Ocak 2005 14:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ahauha bu barın sahiplerinden biri benim eski beden hocam :D hakan bey'dir kendisi.

[Bu mesaj mayfer tarafından 22 Ocak 2005 17:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ozaman sööle beden hocana bardakları iyi yıkatsın.Hatta geçen hafta kupa yoktu uzun bardakları verdiler.Bİ kulağını çek hakan beyin:D[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Mesaj tarihi:
Random gece dışarı çıkmadan önce tam gidip demlenilecek bi mekandır.
Bütün geceyi orda geçirince bayıyo.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Brook[/i]
Mesaj tarihi:
said:
Brook, 23 Ocak 2005 00:12 tarihinde demiş ki:
Random gece dışarı çıkmadan önce tam gidip demlenilecek bi mekandır.
Bütün geceyi orda geçirince bayıyo.

aynen boyle.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
abi ank. sakarya caddesinde yolcu die rock bar fardı bi tane en son 10kasımda ewdekilere okul götürüo die kaçıp trenle gitmiştik :)
bi dj vardı ve neistedisek bütün geje çalmıitı bize

eğer giden yada bilen varsa gidip bnm için ondan fragile dreams istesinnnnnnnnn ve haber versin
:)[signature][hline]where are you to night?
Mesaj tarihi:
Yolcu'nun DJ i istek konusunda misafirleri kırmayan bir yapıya sahip. Ankara'ya geldiğimde muhakkak uğradım yerlerdendir Yolcu isterim senin için şarkını :)

Bu arada Randomun erken kapanma nedeni orada oturan gıcık bir avukat kadının barı savcılığa şikayet etmesiymiş. Nomalde bu tür şeyler hoşgörülüyomuş ama şikayet geldiği için işlem yapılmış ve bar sahipleri ceza almamak için yasal sınırı geçemiyorlarmış artık.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Mesaj tarihi:
Dolphin var tunalıda ora hoş içmek için üst katında canlı muzik alt katı serin güzel bir yer[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu.

Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu...

Brujah Ethem, 9. kuşak
Mesaj tarihi:
said:
Dojorel, 22 Ocak 2005 01:28 tarihinde demiş ki:
super bir insanmis kendisi, gecen sene tanisma imkani bulmustuk. ayrica modern sabahlar benim vazgecilmez sabah programim, o saatte uyanabildigimde =P

random da guzel.

ya modern sabahlar dinleyip rahatlıyrm cidden sabah sabbah gerginliiimi alıyooo wazgeçilmezimmmmm fahir le egeee
tabi fahirlede tanıştıkk çok kafa biri.ben hiç konuşamadım yanında GÜLMEKTEN...:)
Mesaj tarihi:
Ya bu modern sabahlar radyo odtu nun bir programi mi ?

p.s. : o saatlerde yeni yatiyorum mazur gorun...[signature][hline]The Adventurer Riehn...
Yeni bir dunyaya adim atmak için beklemede.
www.corbeau.gen.tr
  • 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Dikkat edildiyse randomda bar arkasında duran arkadaşlar biraz yarmadır. Kendileri Hacettepe Red Deers isimli Hacettepe Üniversitesi Amerikan Futbol takımının kurucularıdır. Zira Randomda açıldığı andan kapanana kadar yer bulması özellikle cumartesileri neredeyse imkansız en güzel yanısı ise öküzü yoktur buranında.[signature][hline]Love is all around.
Wallaha billiha inanmıyan Atatürk Havalimanına baksın.
Mesaj tarihi:
bi ara eski beden hocam oranın sahibimiydi neydi... adı hakan bilmemne...[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
  • Yeni Oluştur...