ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Arkadaşlar birisinden aldıgım bazı bilgiler le alakhazamdan wowreader ı indirdim kurdum.. ama her açtıgımda patch yapıom dio ole kalıo..(25 mb lık dosyasını indirip kurrdum) ben nasıl karakterimi upload edicem ??[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ee ben şimdi yaptım update etti tekrar dene olur siteye üye oluyorsun unutma sonra wowreader açıyorsun oyuna girerken üste optionsdan login gel acc name ile pass yaz kaydet oyuna gir çıkıncada upload et ha birde wow yolunu göster locationdan basit[signature][hline]WTB Healer -,- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ben dün açtım artık option fln çıkmıo direk upload ediom zart zurt dio ole kalıo :D terarsilip yükleyim..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 WoWReader çeker yüklersin :) Sonra WoWReader'ı açarsın, Login bölümünden, Allakhazam sitesinden kendin için aldığın Username ve Password girersin. Yine WoWReader'dan WoW simgesine tıklayıp oyunu açarsın. Karakterini seçip, oyun yüklendiğinde, Welcome to World of Warcraft yazısı altında, "WoWReader loaded" görmen gerekir. Bu yazı varsa, oyunu kapatırsın. WoWReader programının ekranında, "Waiting X Profiles" yazar, Upload'a basarsın ve olur biter :)[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 gangren bu daha açıklayıcı oldu eyv kardeşim..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Vallaha Çok Sağolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar