Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: forgiver, 08 Temmuz 2005 22:19 tarihinde demiş ki: diğer adamı nasıl hallettin forgiver okursan o adma beni gorunce geldi o kopekle ugrasırken gomdum gogsune ardındanda karakol yakın 400-500 metre oraya koştum adma annemle uğraşırken... her ne kadar ginede içimde "bir şey var"... cunku bu yaptıgım tehlikeliydi adam annemi oracıkta oldurup kacabilirdi ama o anda annemin hemen yanında ve bıçaklayken adamın yanına gitmeye cesaret edemedim :( ama bir kumar oynadım ve kazandım... umarı mbu kumarı bir daha yaşamak zorunda kalmam...[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 araba200 görüşlerini af konulu bir topic acıp orada belirtsen, ben bu topici belki pati arkadaşlarım duydugum bu korku ve 2 ci adama annemi bıraktıgım ve onu tehlikeye attıgım için hissettigim pişmanlıgı bir nebze olsun azaltabilirler diye açtım.. rica ediyorum konuyu saptırma...[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 snn ögürlüğün başkalarına zarar vermeye başladığın zmn biter ok? kendini fasülye gibi nimetten zannetme...[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Araba200 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 peki :P verdigim rahatsizlikdan dolayi ozur dilerim:D[signature][hline]asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 çok geçmiş olsun böle tipler işte uslanmıyo,10 kere af çıksa yine 11.'yi hapiste bekliyo olur bunlar[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 raistlin tekrar geçmiş olsun kardeş. arada parazit oluyo bazen... hatlar bozulabiliyor...[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 gecmis olsun dostum[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 çok geçmiş olsun kardeş.. @fistan : yakıştıramadım..[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Nerde oldu bu olay ? Şehir semt ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Geçmş olsn. Bu şerefsz köpeklere ne yapılrsa yaplsn akıllanmıolar ne yazık ki. Sinirm bozldu yaa geçmş olsn tekrar...[signature][hline]Apeiron... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Geçmiş olsun O adamlar gene çıkar dışarı kendine dikkat et.Bu tipler için idam şart ( her ne kadar idamin çağ dışı olduğunu savunsam da ) . Çünkü biraz da böyle bir şey var.Nasılsa yakalanmayız yakalansakta çıkarız diye.2-3 kişiyi asacaklar bakalım % kaç iniyor şuç oranı :) Jandarma Bölgelerinde ( bizim burası gibi) daha bu tip olay yaşanmadı :) Beylikdüzü'nde bu tür olaylar yılda bir iki kez hadi en fazla 20 kez diyelim.Jandarma mutlaka yakalıyor ve pişman ediyor.Şöyle anlatayım hırsızın birini 2 gün joblamışlar sonra hucreye atmışlar :) Neyse Tekrar Geçmiş olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 geçmiş olsun mutlaka şikayetçi ol peşini bırakma[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 çooook geçmiş olsun. odunla iki tanede kafasına çaksaydın da pekmezi aksaydı şerefsizin!![signature][hline]FB Sailing Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 çok geçmiş olsun sanada annenede allahtan ordaymşsında kurtarmışsın anneni[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Tehlikeli bi kumar oynamışsın ne diyim. geçmiş olsun ama iyi kotarmışsın yine[signature][hline]oh yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: fastreload, 08 Temmuz 2005 23:26 tarihinde demiş ki: geçmiş olsun mutlaka şikayetçi ol peşini bırakma bırakmayacagım zaten....[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Geçmiş olsun odunu koluna koluna yerleştiresim geldi kendimi senin yerine koydum da şöyle parçalansa iyice kolu sakat kalsa cık cık sinirlendiriyolar insanı...Ama o heyecanla insan ne yapacağını bilemez tabi...Köpeğe helal bu arada o herifi bi' hadım etseymiş köpek güzelce keşke...[signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Geçmiş olsun kardeşim. Bunu duyunca çok çok üzüldüm. Büyük bir kumar oynamışsın ve bence bu kumarı kazanman sana mutluluk vermeli. Umarım bir daha kimsenin başına gelmez...[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 geçmiş olsun :/[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Araba200 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: robinson, 09 Temmuz 2005 00:55 tarihinde demiş ki: Geçmiş olsun kardeşim. Bunu duyunca çok çok üzüldüm. Büyük bir kumar oynamışsın ve bence bu kumarı kazanman sana mutluluk vermeli. Umarım bir daha kimsenin başına gelmez... kumar ne alaksi var sacma sapan konusma en nefret ettigim sey ama nese oknuyu saptirmiyim cvp verceksen ozelden gel:D[signature][hline]asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Geçmişolsun. Naprsın işte burası Türkiye burada herşey mümkün...[signature][hline]Krwlng in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Çok geçmiş olsun çok üzüldüm. VE onların hepsinin neden salındığını biliyoruz. Budevlet adam olmaz. kaç yapim derken göz çıarkıtryıor hep.[signature][hline] "Bir Steel BrightBlade klasiği..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
psyk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 cok buyuk gecmıs olsun kardesım. bu dewlet adam olur da once adam olucagına ınanmak gerekır dıe dusunuyorum...[signature][hline]"][" u c i ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 geçmiş ola , iyi gömmüşsün :9[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Geçmiş olsun . Aynı zamanda tebrik ediyorum karakola gitmek Allah göstermesin bana olsa idi gazetede okurdunuz . 2 gaspcının önce heryerini kırdı ve ardından üzerinden araba ile geçip öldürdü diye ..[signature][hline]MeLiKeJiK.!!www.wildnova.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar