Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 bunu başka nereye yazabilri veya soyleyebilirdim bilmiyorum o yuzden buraya yazıorum... bu olay eskiden yaşanmadı veya 2 gün önce bugun yaklaşık 1 saat önce...hava tam yeni kapandı ben evişn bahçesindeyim... köpegimiz bagırsagında bir sorun var yemegini yediginden emin olmaya calısıorum... babam bakkala gitmek için çıkmıiş.... evin için anneannem uyuyor... annemde her zamanki akşam yürüyüşü için dışarıda birazdan gelicek...ben ta bu sırada kopege ilaçklı yemegini yedirirken bi çıglık duydum sokakttan 2 kişi annemi gasp ediyorlar... önce 1 saniye şok oldum... ardından nasıl o akdar yüksek sesle bagırdım bilmiyorum.. adamlardan biri beni fark etti ve eve dogru koşmaya başladı (ben hemen fidip köpeign tasmasını cıkardım , nasılsa kurt kopegi) ardından adma bahceden iceri gird,, kopegim (çiko) direk saldırdı, ardından adma perişan haldeyken bahçedeki odunalrdan birini alıp adamın kaburgalarına gomdum ve adam bayıldı (allahtan daha geçen hafta büyük bi kavagı budamıştık) , ardından ben direkman yakında karakola direk topukladım... sonuçta annem biraz hırpalandıktan sonra adam yakalandı... ve o olayalr bana yüzlerce saat gibi gelkdi ama sadece 20 dakika surdu... bunu başka kimseye nasıl soyler ve yazarım bilmiyorum... veya bunları yapmasaydım anneme ne olurdu onu hiç bilmiyorum (adamlardan birinni cinayetten birininde gasp ve tecavüzden sabıkası varmı) ikiside aftan yararlanarak çıkmışalr :/ ne diyecegimi bilmiyorum bilmek istemiyorum... veya acaba ne olurdu diye düşünmek... ve şimdi düşünüyorumda en bu memleketin hali, 2 tane aftan yararlanarak cıkmış en az 20 yıl yatması gereken insanlar az daha annemi gasp edecek, belki tecavüz edecek veya dahada ileri gidip oldureceklerdi... ne dieybilirim bilmiyorum... tek korkumsa ya boyle olsaydı diye düşünmek....[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 1.geçmiş olsun 2.kişisel 3.af bazen iyi bazen kötü 4.köpeginede geçmiş olsun[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 geçmiş olsun dostum bu arada sanada helal olsun. ne diyebilirizki Allah belalarını versin böyle şerefsizlerin sinirden titremeye başladım of.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 geçmiş olsun. bu olay nerede oluyo tam olarak ?[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 İyi savunmuşsun yanlız kendini kopegin tasmasını cozup odunu koymalar. Köpek olmasaydı diye dusunuyorum simdi. Gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: Fistan, 08 Temmuz 2005 22:04 tarihinde demiş ki: 2.kişisel fistan bugun bile güldürdün ya sana ne versem az.... ve fistan dışında herkeze ii niyetleri icin teşekkürler...[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 önemli olan bugunlerde bile gülebilmek..aferin.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 geçmiş olsun[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 geçmiş olsun.[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 gecmis olsun,oyle bi durumda insanin kafasina vs vurmak inanilmaz zevk veriyor,gozu donmusluk denilen hadise o sanirim.[signature][hline]Blissfully Ignorant. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Geçmiş olsun.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Geçmiş olsun.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Araba200 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 gecmiş olsun annen e snada helal olsun . işte bakin tekrar soyluyorum sucun cezasi olumdur belki o adamlar idam edilseydi buınlar yasanmayacakti . ben olsan senın yerinde adamlar eline koluna bacagina odunla vurup koturum bırakirdim hayatklari boyunca aci ceksinle hep muhtac kalsin lar[signature][hline]asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 geçmiş olsun. allah'ın belası şerefsiz köpekler. eserinle gurur duy SAYIN! rahşan ve bülent ecevit. al sana af.[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 gecmis olsun.[signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki: Ama vanil gibi adamlarin Town Watchliğine hayır .. Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 geçmiş olsun yaa...[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 bence dikkat et abi afdan yararlanıp çıktılarsa kotü.. bende her gun gasp edilme tehlikesi geçiriyorum eve giri çıkamaz oldum çok kotu olaydır bilirim:([signature][hline]Lianna Human Paladin İşleri oyun yapmak Blizzard firmasının Nasıl oyunları dersen Eğlencelidir Lakin hizmeti çok Eziktir Rahat rahat oynayamazsın Akrostiş made by mADmaXimus:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Araba200 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: khas, 08 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: geçmiş olsun. allah'ın belası şerefsiz köpekler. eserinle gurur duy SAYIN! rahşan ve bülent ecevit. al sana af. bak boyle salak salak konusma ecevit in ne sucu var . af istendi oda yapti .koca turkiyede bir tek karı koca mi af olsun die istedi işte boyla sacma sapan konusuyosunuz sucun tek cozumu olumdur .[signature][hline]asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 geşmiş olsun hoca. iyi ki zamanında müdahale etmişsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: Araba200, 08 Temmuz 2005 22:15 tarihinde demiş ki: said: khas, 08 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: geçmiş olsun. allah'ın belası şerefsiz köpekler. eserinle gurur duy SAYIN! rahşan ve bülent ecevit. al sana af. bak boyle salak salak konusma ecevit in ne sucu var . af istendi oda yapti .koca turkiyede bir tek karı koca mi af olsun die istedi işte boyla sacma sapan konusuyosunuz sucun tek cozumu olumdur . önce ağzını toparla. ondan sonra muhatap ol. bu olay herkesin bildiği gibi ecevitlerin işidir. ayrıca benmi saydıklarımın kime olduğunu anlamayacak kadar kapasiten yetersiz ise konusma...[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 bayıldıktan sonra yerleştirecen adamın eline bi bıçak. sonra şah damarını kesecen ölecek. hem de senin bahçende, haneye tecavüz de var. annene gasp da var. suçlu bulunman ihtimali yok gibi bişey sinirlendim ya gece gece[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 diğer adamı nasıl hallettin[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: Araba200, 08 Temmuz 2005 22:11 tarihinde demiş ki: gecmiş olsun annen e snada helal olsun . işte bakin tekrar soyluyorum sucun cezasi olumdur belki o adamlar idam edilseydi buınlar yasanmayacakti . ben olsan senın yerinde adamlar eline koluna bacagina odunla vurup koturum bırakirdim hayatklari boyunca aci ceksinle hep muhtac kalsin lar Sutten cıkmıs ak kasık beybiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoOb Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 geçmiş olsun...[signature][hline]Üşüyorum... Aslında üşümüyorum serinliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Geçmiş olsunda sen birini bayılttım diyorsun diğer adam annenle uğraşırken sen nası anneni tek bırakıp karakola gidebildin?Aynısı bana olsa öleceğimi bilsem annemin yanından ayrılmazdım.[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar