Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 http://rapidshare.de/files/2857248/guitarfx3_gift.zip.html Elektrolar için anfi programıymış mailde öle dio valla. Anlamam ben bu işlerden ama birinin işine yarar belki[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Dj XæRo - The Terror Blade [Bu mesaj XaeroFarb tarafından 09 Temmuz 2005 11:06 tarihinde değiştirilmiştir]
sir Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 evet var bende ama çok matah bişey değil, ses geç gidiyo bazen, efektler de çok iyi diil. zaten bu kadarcık programdan da bu beklenir.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
philoxenus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 efek programlarında sanırım en iyisi "revalver".. (bildiğim kadarıyla). link koymuyorum google dan falan aratın rahatlıkla bulabilirsiniz. gecikme sorunu yaşarsanız p.m. atın, ayarlar bölümünde neler yapmanız gerektiğini anlatabilirim sorunu gidermek için. ayrıca ultra gecikme problemi yaşayanlar için "Asio 4 All v2" programını tavsiye ediyorum. çoğu ses kartı için birebir çözüm sağlayabiliyor. bu da google aracılığla rahatlıkla bulunabilir. eMule kullananlar malum, 2dklık işleri var :) budur.[signature][hline]Papirus* ... Arian: abi neden ben hep çukura boşalıorm? philoxenus: çukurların feminal bi görüntüleri ve buna bağlı seksüel imgeleri olabilir..
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Guitar Rig derim ve susarım.[signature][hline] harvester Like a thief in the night, The wind blows so light. It wars with my tears, That won't dry for many years. lylid...
Öne çıkan mesajlar