Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kızların bu sıkıntısı niye?

Joker

Öne çıkan mesajlar

merak etmişimdir kızlar bi ilişkide olunca adı genelde kötüye vurulur erkek böyle bişi yapınca pof poflanır...
beynimize işlemiş bi şey oldu bu artık acaba bunun nedeni nedir??

*tamamen kişisel düşüncem...
[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
freeedom, 09 Temmuz 2005 00:39 tarihinde demiş ki:
bu kesınlıkle toplumumuzun yetiştirilme tarzından ileri gelmektedır yani kısaca tabular ama bunlar yıkılmaktadır ve yıkılmak zorundadır

evet işte bu tabular nerden gelmiş :)[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi...
Sosyal ağlarda paylaş

Eh direkt kültür yani, yıllar içinde gelişmiş ve oturmuş bir yapı. Direkt eski türk filmlerine bakın hatta şimdiki türk filmlerine falan, bunları avrupa sinemasıyla karşılaştırıp bakış açısı farkı belli. Nerden gelmiş diyemeyiz kültür bir bileşke sonuç olarak taa eski zamanlardan gelmiş ama gittikçe kültür değişiyor artık ileride nasıl olacak göreceğiz.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies
Sosyal ağlarda paylaş

said:
freeedom, 09 Temmuz 2005 00:44 tarihinde demiş ki:
ama yınede kulturumuz yozlasmamalı cucku turk toplumunu bı arada tutan aile kavramıdır sahıp cıkalım kulturumuze tabuları yıkalım sadece kulturumuzu geleneğimizi değil

ama saçma bi şey yani,
eşitliğe tamamen aykırı ki ben eşitliğe inanan bi insanım.[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi...
Sosyal ağlarda paylaş

Kızlar olan bu durum benimde çok sinirimi bozuyor.Yani bakirelik diye bir kawram var tamam ama insanın durumunu bozucak şeiklde de abartılmamlı bence neden erkek isteğini yaparken kız da yapamasın ki.Sonuçta insanın kendini bilmeside önemli (cinsiyer söz konusu değil)
inasanız sonuçta[signature][hline][b][u][i]Dark Elf
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SteelBB, 09 Temmuz 2005 00:56 tarihinde demiş ki:
Abi ğer tabular yıkılırsa evlenicek doğrudügün kız kalmaz. boşverin böyle iyi bence... kapalı bi kız alıcam diyirum bazen. onlar bile tabuları yıkmış... asfsadfsadf
ha bi de bu vardır.sen gez gez elalemin kızlarıyla.sonra eline erkek eli degmemiş kız ara evlenmek icin..[signature][hline]buyuklerimin ellerinden ,kucuklerimin gozlerinden,yasıtlarımın iki kaslarının arasından operim.derin saygılarımla....
iRiN bacınız
Sosyal ağlarda paylaş

Bu tip dedinen yaygın tipdir. ben kızı zorla mı bir ilişkiye zorluyorum sanki. ki zatewn ben bir ilişkiye başlarken biticekmiş gibi başlamam. anadınmı?

Edit: VE buldum... VE dünyaları değişmem. öyle böyle değil evlencem zaten onla ;)

[signature][hline] "Bir Steel BrightBlade klasiği..."

[Bu mesaj SteelBB tarafından 09 Temmuz 2005 01:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SteelBB, 09 Temmuz 2005 01:04 tarihinde demiş ki:
Bu tip dedinen yaygın tipdir. ben kızı zorla mı bir ilişkiye zorluyorum sanki. ki zatewn ben bir ilişkiye başlarken biticekmiş gibi başlamam. anadınmı?

Edit: VE buldum... VE dünyaları değişmem. öyle böyle değil evlencem zaten onla ;)

allah bozmasın![signature][hline]buyuklerimin ellerinden ,kucuklerimin gozlerinden,yasıtlarımın iki kaslarının arasından operim.derin saygılarımla....
iRiN bacınız
Sosyal ağlarda paylaş

Bu bakış yıkılmamalıdır şimdi..
Size bile ters gelir Düşünsenize bi;

Bi kız kardeşiniz var,bide erkek kardeşiniz ..

Erkek kardeşiniz hovardalık yaptı dielim..tepkiniz nolur?
aynısını kız kardeşiniz yapsa..?

Şimdi millet çıkıp ne alakası var dicek ama bu mesajı okuduktan sonra lütfen bi kaç dakika düşünün...Bu tabiki bizim aile yapımızla gelenek ve göreneklerimizle alakalı..
bazen bende senin gibi düşünüp çok kınıyorum bu düşünceyi ama sonra anlıyorum ki ben bu düşünceyi seviyorum aslında ya..Neden mi? bizdeki aile yapısı kimsede yok
Öğrenci değişimi için Moskovaya da gittim Wuppertal'e de millet birbirinin annesine küfür etse kimsenin umrunda değil,yada kız arkadaşını başkası kapsada,annesi başkasıyla direk evlensede..
ya bunun ucu namusa gidio..gerekli mi gereksiz mi bu tartışılır ama..ben seviyorum bu olayı...biliyorum arkasından bağnaz tarzı mesajlar gelebilir ama bunu atan düşünmemiştir..iice düşününün lütfen haksız mıyım?[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Sosyal ağlarda paylaş

Erkeğin adı çıkmaz kızın adı çıkar... gençlik aşkalrıan tabiki karşı değilim. sakın yanlış anlamayın. aşkı yaşamadan aşk nedir bilemeyiz. ama ya bana düzgünü gelmedi yada ben düzgün aramadım. (şuan öküz falandiyonuz hisiediyorum)

Birde Allah herkeze ilk tercihinde aşkı yakalamsını sanip etsin...[signature][hline] "Bir Steel BrightBlade klasiği..."

Sosyal ağlarda paylaş

trapt hala saçma buluyorum kız kardeşim olsa ortalık malı olmasına izin vermezdim,
ama erkek kardeşim olsada izin vermezdim...

*burdaki izinler baskı anlamında deil mantıklı olanı açıklayıp seçimi ona bırakırım anlamında...[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SteelBB, 09 Temmuz 2005 01:10 tarihinde demiş ki:
Erkeğin adı çıkmaz kızın adı çıkar... gençlik aşkalrıan tabiki karşı değilim. sakın yanlış anlamayın. aşkı yaşamadan aşk nedir bilemeyiz. ama ya bana düzgünü gelmedi yada ben düzgün aramadım. (şuan öküz falandiyonuz hisiediyorum)

Birde Allah herkeze ilk tercihinde aşkı yakalamsını sanip etsin...

bende hiç aşık olmadım...
zaten aşırı mantıklı bi insan olduğum için,
aşkın başladığı nokta mantığın bitti andır.[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...