LethE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Gamers manifestoisimli yazının olduğu sitede daha bitiremediğim ama 35 sayfadır okuduğum bir hikaye... ben beğendim.. belki seversiniz :)[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 bişi mişi fırlamıyo değil miekrandan?(nese birileri okusun mesaj yazsın sağlamsa bakarız)[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Araba200 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 falla ben okumaya netli deilim sora ne eycem gece ghece[signature][hline]asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 bişi fırlamıyor ekrandan.. öyle bişi olsa koymam buraya..[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Araba200 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 iyi o zamn ama genede sakat simdi gecenın kaçi gece gece okursam uyuyamam:D sabaha artik[signature][hline]asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Korkmadım ki? Hmm bende birşey var sanırım. Olabilir.. Aynaya bakıp geleyim bi ya.. * aynaya bakar * Aeuhhhhhhh!!!![signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 yuh gelip bana hepsini okudu mdem burda inanmam.. okrkunç demedim. korku hikayesi dedim. korkmak zorunda deilsin... tövbe tövbe.... sana 17. sayfayı hediye ettim..[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 okumaya gerek yok sonunda john ölüyo işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Araba200 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: Mayhem, 09 Temmuz 2005 02:04 tarihinde demiş ki: Korkmadım ki? Hmm bende birşey var sanırım. Olabilir.. Aynaya bakıp geleyim bi ya.. * aynaya bakar * Aeuhhhhhhh!!!! demek aynayla ilgili bişi nese ben bunu okursam simdi 2 hafta aynaya bakamam en iyisi biraz vakit gecsin oyle okiyim[signature][hline]asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar