Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows ta bunu nasıl yaparım ?

sharky

Öne çıkan mesajlar

benim 2 sorunum var.
1. atinin driverini yükledim control center ı açmak istediimde

die bi hata alıorum bu sorun bence net framewoek ten kaynaklanıo ama nası halledceimi bulamadım.
2. usb den telefonumu bağlıyorum (n-gage) ama bilgisayar görmüo eskiden görüodu telefonda karta format attım sora görmemeye başladı .başka bi fotoğraf makinası fln bağladımda görüo bilgisayar nası halledirim bunu
soruların cvbını bilen varmı???[signature][hline]

Sosyal ağlarda paylaş

ya ben yeni yukledim win xp yi ve bişeye çok gıcık oluyorum herşeyin elimde hazır olmasını bekleyen biri olarak bissürü klasör açıyorum explorer açıyorum ama böyle birleşiyoya aşada mesela 5 tane dialog açtık msn de ortak msn messenger yazısı oluyo aşada ben ondan kurtulmak istiyorum. 98 mi isterem help
Sosyal ağlarda paylaş

said:
narin, 11 Şubat 2005 19:30 tarihinde demiş ki:
Benimde bi sorum var ; gerci okuzluk yapik thread de actim ama :
Fransizca XP nasil Turkce yapilir ?

bir yamayla dil değiştirmek istiyorsun sanırım ?!
ben hayatımda böyle bişe duymadım yani!
said:
RamsesII, 12 Şubat 2005 22:42 tarihinde demiş ki:
Bilgisayarımı tvye bağladım,ses geliyor herşey güzel.Fakat bir film izlemek istediğimde,altyazıyı göremiyorum(bs player var).
Neden çıkmıyor televizyonda bilen var mı?

aynı sorunu ben de yaşadım cevap şu : divxg400 yüklüyorsun ve windows media player a alt yazı yükleyebilmeye başlıyorsun böylece altyazılar tv de çıkıyor :P
ben de sana bir soru sorayım gerçi tv markana göre fark eder ancak yayını hangi türde yapıyorsun kalite kaybını minimuma indirmek için neler yaptın ?
said:
ReD_DoG, 12 Şubat 2005 23:22 tarihinde demiş ki:
bendede en son dene diimde masaüstü fln gözüküo ama filmler görünmüodu :D

media player 10 da sanırım ama ekran kartıyla da alakası olabilir ! herhangi bir filme sağtuş çekince en altta play on my tv die bir seçenek çıkıyor o şekilde tv'de filmi izleyebilirsin sanırım.
said:
ranges, 16 Şubat 2005 18:56 tarihinde demiş ki:
ya ben yeni yukledim win xp yi ve bişeye çok gıcık oluyorum herşeyin elimde hazır olmasını bekleyen biri olarak bissürü klasör açıyorum explorer açıyorum ama böyle birleşiyoya aşada mesela 5 tane dialog açtık msn de ortak msn messenger yazısı oluyo aşada ben ondan kurtulmak istiyorum. 98 mi isterem help

o alttaki görev çubuğuna sağtuş çek --> özellikler de ---> benzer görev çubugu ögelerini gruplayı kaldır.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ReD_DoG, 10 Şubat 2005 19:21 tarihinde demiş ki:
benim 2 sorunum var.
1. atinin driverini yükledim control center ı açmak istediimde

die bi hata alıorum bu sorun bence net framewoek ten kaynaklanıo ama nası halledceimi bulamadım.
2. usb den telefonumu bağlıyorum (n-gage) ama bilgisayar görmüo eskiden görüodu telefonda karta format attım sora görmemeye başladı .başka bi fotoğraf makinası fln bağladımda görüo bilgisayar nası halledirim bunu
soruların cvbını bilen varmı???

bunada cvp isterikk.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

U.S. Robotics adsl modem kullanıyorum.
Windows XP ile Emule'a bağlanamıyorum.
Ağ özelliklerinden "ağımı koru" şeysi tıklıysa kapat dediler, değil.
"O zaman modemin firewall'ını kapatıcan!" dediler.

Nasıl bağlanacak / kapanacak?[signature][hline]horacegoesskiing, 14 Ocak 2005 18:48 tarihinde demiş ki:
iki şey söylicem. birincisi kargaya yavrusu şahin görünürmüş, ikincisi kedi g..ünü görmüş ben bu yaradan ölürüm demiş. :) evet bu kadar.

[Bu mesaj Eraq tarafından 22 Şubat 2005 01:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Soru: Windows98 2nd addition kullanıyorum ve arada bir kaynağını belirleyemediğim bir "Windows başlangıç hatası lütfen bilgisayarınızı yeniden başlatın" uyarısı alıyorum.Bu hata tam olarak Windows desktop u görünmesi gereken anda geliyor ve her seferinde format atmak zorunda kalıyorum.Yardım pls :) :D[signature][hline]16 Şubat =======>
babam : "Şu kuşları örteyim bi.Ama erken galiba sat kaç ?"
Ben : 18:32
babam : Aaa erkenmiş daha ben 10 zannediyordum zaten kuşlar da şaşırdı.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
Winamp'te arka hoparlörlerden ses almak: ctrl+p kombosuyla preferences penceresi açılır, solda "output" seçilir. Seçilmesiyle beraber sağda beliren seçeneklerden "directsoundoutput" seçilip configure tıklanır. "use hardware acceleration seçilir. Büyük ihtimalle olur. Olmazsa o civarlarda biraz daha kurcalama yapılır.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting
T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
Sosyal ağlarda paylaş

USB sorunu:

bilgisayarımın arkasında 2onboard 2de ek kart ile bağlanmış usb slot var bunlar gayette güzelk çalışıyor fakat, kasanın önündeki 2 slot çalışmıyor. yani taktığım zaman bişeyler algılıyor ama sürücü bulunamadı diyor ne denediysem olmadı. önde çalışmayan cihazı arkaya bağlayınca gayette güzel çalışıyor.

işletti sistemim xp sp1

bu arada anakartım asus ve sürücülerin arasında usb2.0 diye bişey yok yani sanırım anakartım usb 2.0 desteklemiyor.

neyse ben bu öndeki slotları8 nası kullancam[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:
evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.
.

Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
biraz saçma oLabiLir sorum ama , traiL süresi doLmuş bir programı registryden tamamen siLip yeniden kuLLanmak için neLere dikkat etmem gerekiyor ?[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

@fastreload

anakartinin usb 2 destegi olmayabilir/usb kablolarin anakarta dogru takilmamistir/sp2 yuklemezsen zaten usb 2 yi tanitman zor olur ,sp2 yi yuklemeyi dene

@umutsavaci

baslat/calistir/chkdsk

@Jkidd

kopya cdlerde bu tip sorunlar olabilir/donanim cakismasi olusmus olabilir /sonradan yukledigin bir program yada yazilim(firmware,update,drivers...)sorun cikartiyo olabilir /win 98 2nd edit farkli surumleri var ;zaten pek cok sorunlar ciktigi icin 10 larca surum cikiyo belki de terfi zamani gelmistir :)

@Eraqrest

ag baglantilarim/firewall(sp2) acik olmasi onerilir ;sana zaten fw bu program aga cikmaya calisiyo ciksinmi ,engellensinmi die soracaktir bunda bir sorun yok kapatma,modem fw'in varsa yani dmz ozelligi, bunu kapali birakabilirsin hem dmz ozelligi acikken hemde sp 2 acikken sorunlarin cikmasi dogallasir ...bu arada emulede low id degil kesin high almayi dene pek cok site/forumda high id alabilmenin ve active baglantiya sahip olmanin yolu anlatilmis incelemeni oneriyorum /son olarak umarim usb den modemi tanitmada problem yasamiyosundur yada ayarlarken bunlarda bir etmen tabi[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun
emulegokmod k.litecodec

[Bu mesaj streamin tarafından 09 Temmuz 2005 09:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...