Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gece yemekleri topici

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Valla m-joy ve yanında türk kahvesi süper süper[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Mesaj tarihi:
yiyecek yok valla nescafe 3ü birarada ve sigara takılıoz. ama acıkmaya başladım :D[signature][hline]Welcome to the land of dark
Death in all the centuries is what I left behind
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Mesaj tarihi:
Bu topigi her gördügümde acikiyorum hadi eyvallah ben mutfaga[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
Delikanlı Sabancılı günde 6 doz donutını yer[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise

Aşk, şekerli sakız gibidir. Önceleri çok tatlıdır. Sonra tadı gider, yavanlaşır ve yormaya başlar. En sonunda bir kenara atılır. Bu sefer de insanın canı yeni bir tane ister. Bulamayınca kenarda sertleşen eskisine bile razı olunur.
Mesaj tarihi:
Eti kakaolu buldum sadece :([signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:

odev yazio oldugum su son 10 saattir bi yandan yiyorum, kusmak uzereyim, en az 5 paket bitirdim... oogrk

[Bu mesaj athea tarafından 28 Şubat 2005 03:49 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
said:
Mayh3m, 25 Şubat 2005 00:39 tarihinde demiş ki:
İskender kebap olsada...

siddetle kiniyorum geleneksel turk yemekleri icerikli fotograf konulmasini. ayiptir. sadece karin acligi degil bu, ruh sagligima zarar veriyorsun. hatta sikayet tusuna basacagim![signature][hline]sushi.
Mesaj tarihi:
şu sigarayı içeceğinize pipetle bok içseniz daha çok yararını göreceksiniz...[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma
Mesaj tarihi:
ben evde her zaman boyleyim boxerla otururum. simdi ztn morelim bozuk. damarlarımda antideprasan hapları dolasıo bulanık görüorm cok hoşuma gidio. 7 tane kutu extram var.. devam ediyorum..

* kutusunu şerefe kaldırır *[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901
Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi
Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?)

[code=php] i died for you !
[/code]
  • Yeni Oluştur...