Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türk Erkeği Canlı Yayın Felan Dinlemiyor...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet arkadaşlar saat 12:15 televizyonlarda Aşkım Benim diye bir program var...

Az önce kanalları gezerken öyle bir bakayım dedim gözüme birşey takıldı yerlere yattım gülmekten..

Bi yarışmacı kız vardı orda oturmuş tam arkasındada seyirciler var..

Kızım arkasında genç bi çocuk var.. 17-18 yaşlarında yanındada arkadaşı var sanırım..

Kız konuşurken arkadaki çocugu bi gözetledim çocugun baktıgı nokta direk bel kısmıydı pantolondan içeri bakmaya çalışıyor ve yanına eğilip Olaya bak diyordu öldüm gülmekten ya... Bu kadarmı olur.. Şuan yayında bi bakın..[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Mesaj tarihi:
mümkündür.."ah kalbim" adlı programdada konuk kadın paravanın arkasından göğüslerini ellettirmişti herife kahkahalar içinde..mümkündür..[signature][hline]We will see the dreams that we dare to dream..

I have a problem that i cannot explain..
I have no reason why it should have been so plain..
Have no questions but i sure have excuse..
I lack the reason why i should be so confused..

Mesaj tarihi:
Ben programdan bahsetmiyorum burda... sadece bu o çocugun yaptıgını söylüyorum nie vizyon...[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Mesaj tarihi:
-Osmanlan pozisyona bak olm
-Lan canlı yayındayız
-Yemişim Voovv
-Olm kendine gel
-Olm ben bu kızı yerim

Yersindii yiyemezsindi bütün program böyle geçiyor..[signature][hline]------------------------------------------
Mesaj tarihi:
said:
Esh, 08 Temmuz 2005 12:26 tarihinde demiş ki:
Adamlar ac, abazanlik seviyesi ust duzeyde. Ama yine de ben di$i soyunu kiniyorum oncelikle. Kimse vermezse bu adamlara olacagi budur yani.

:tup:

Favorimdir tuttum.[signature][hline]bla

Mesaj tarihi:
:) Olleyy bravo :) Kampanya başlatmak lazım..[signature][hline]------------------------------------------
Mesaj tarihi:
Topu kolpa o programdaki adamların ya. Ehe hele dün yarışmaya çıkan bi dallama vardı kardeşim falan oturmuş izliyolar dayanamadım değiştirdim kanalı ya. Yani anlatmaya kalkcam dilim varmıyo olayı çözemiyom ehe canlı yayında adam güzel kadınlar aptaldır tarzı bişey dedi bunu tartıştılar var mı böyle bişey rofl[signature][hline]oh yeaa
Mesaj tarihi:
Olay di$i kuyruk $allamaz$a olayıdır.
Erkek arkada$ı bu yüzden kınamıyorum.[signature][hline]Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum
Mesaj tarihi:
said:
Mavi, 08 Temmuz 2005 12:27 tarihinde demiş ki:
said:
Adamlar ac, abazanlik seviyesi ust duzeyde. Ama yine de ben di$i soyunu kiniyorum oncelikle. Kimse vermezse bu adamlara olacagi budur yani.

Favorimdir tuttum.

bende tuttum. :>[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası
Mesaj tarihi:
said:

her gördüğü hatuna öyle bakıyolarsa -ki bakıyolar çeşitli yer ve zamanlarda bol bol gördüğümüz gibi-, kim niye versin :-)[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Mesaj tarihi:
Zuhauhauha Abi görüpte alamamak abi olay burda biter..[signature][hline]------------------------------------------
Mesaj tarihi:
valla görüp de almış olan alıp ta doymamış ve hatta daha da azmış olan çooooook insan var.

Alan da bakar almayan da .. yeter ki içinde bir abazantozorusluk olsun. Yoksa abaza hep abaza :). Azaltsa bile abaza. Ancak kendini kontrol etmeyi başarırsa bakmaz.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Mesaj tarihi:
di$i neden oyle giyiniyor peki?millet baksin diye.Demek ki abazanlikla bi ilgisi yok,genetik olarak ustun irk i muhendislikle ortaya cikarmadigimiz surece di$iler actikca erkekler "gozunun ucuyla" da olsa bakacak..ha irade "kuvvetli" ise bilemem.[signature][hline]Blissfully Ignorant.
Mesaj tarihi:
Abi yarışmada sevmediği erife aşkım benim dedi ve sonra daha reklam girmeden Paramı alayım ne zaman alabilirim felan dedi ya lanet olsun..[signature][hline]------------------------------------------
Mesaj tarihi:
Güzele orasını burasını açana herkez bakar... Ama bu abazalık değil bence. SAdece bakışlarında art niyet olan kişi abazdır hatta adidir yani. Bi bakarsın güzel dersin geçersin. Kim güzel gördüğünde bakmaz ki?[signature][hline] "Düşlere Kapılmadan Düş Kurabilir
Yolunu saptırmadan Düşünebilirsen Eğer..."

Mesaj tarihi:
said:

Sen almasını bilecen ;)[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar...
Mesaj tarihi:
said:
Leath, 08 Temmuz 2005 12:47 tarihinde demiş ki:
di$i neden oyle giyiniyor peki?millet baksin diye.Demek ki abazanlikla bi ilgisi yok,genetik olarak ustun irk i muhendislikle ortaya cikarmadigimiz surece di$iler actikca erkekler "gozunun ucuyla" da olsa bakacak..ha irade "kuvvetli" ise bilemem.

evet haklısın
kızlar bakılmaktan erkekler bakmaktan hoşlanır bunu aşırıya kaçıranlar ise abazadır (erkekler için)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
  • Yeni Oluştur...