Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bana Bunu Açıklayın !

MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

:)
Ya bişi merak ediyorum mesela bi jpeg dosyasını edit edersek, içindeki herşeyi c/p lersek, neden yeni yarattığımız dosyada resim niye çıkmaz?
Tamam o codelardan oluşmamış ama tıpatıp aynısını kopyalıyorum. neden ha neden sorarım size?[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety | arşiv********
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm evet, ama hmm, haklıymışsın..
Mesela bi wmv dosyasını notepad le açınca boş karakterler çıkıyo. Firefox la açınca bi sürü karakter çıkıo onları kaydettiğin zman çalışıo.

O zaman görüntü de ses de yazıya dökülebiliniyor demektir bu..

Matrixde miyiz?[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety | arşiv********
Sosyal ağlarda paylaş

Sonuçta ister resim olsun ister yazı hepsi bitlerden oluşuyor. Gidip bir jpeg dosyasının son uzantasını txt e dönüştürün. Windows resmi notepad dosyası olarak görüp açamaz (açarsada dediğiniz gibi abuk subuk işaretler çıkar), ama bu txt dosyasını birlikte aç kullarak herhangi bir resim editörüyle açarsanız resmi gayet güzel görürsünüz.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"

[Bu mesaj Mirage tarafından 04 Temmuz 2005 18:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MartinLGore, 04 Temmuz 2005 16:32 tarihinde demiş ki:
O zaman görüntü de ses de yazıya dökülebiliniyor demektir bu..

gorduklerin 010 lerin ASCII karsiligindaki degerleri(bosluk da bir ascii degeridir,dikkatini cekerim,enter karakteri dahil)
hipotezsel olarak dogru duzgun editlersen(allah akil fikir versin :p)degistirebilirsin filmi.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Bir keresinde cnbc-e'de bir dizide bir olay görmüştüm. Basit bir mantığı vardı ancak çok hoşuma gitmişti.

Olay şöyle, 2 adet bitmap var. 2'si de aynı resim. Lakin birinin bazı pixellerindeki renklerin kontrast değeri diğerinden farklı. Dolayısı ile çıplak gözle fark ayırt edilmemesine karşın resimleri binary hale getirince fark ortaya çıkıyor. İşin kopuk kısmı ise bu binary iki dosyanın farkını alıp yine binary başka bir dosya oluşturuyorsunuz ve bu dosya da bir wave dosyası oluşturuyor.

Dizideki senaryoya göre bu wave dosyasında bir senfoniden kesit vardı. Davayı çözmede kahramanlara yardımcı oluyordu.

Sweet[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

şey vardı bide

dünyada 3 tip insan vardır.
saymayı bilenler
saymayı bilmeyenler[signature][hline][/b]Msn adresim
Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım
karakedi demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...