Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Taktik!

katja

Öne çıkan mesajlar

said:
minm, 07 June 2003 00:54 tarihinde demiş ki:
ee abi artik martin asti ne yaparsin :pppppp

Jimmyy Abiiimmm Beni Kaç saaat beklettin gelmedin ya İnşallah ghoulların wampırıc auradan faydalanamaz İnşallah dread Lordun manası hep 0 Olourda sleep kullanamaz İnşallah Deathknıght ın mana burn yer ve sora bi coil bilem atamaz...GEl yazıcıogluna 46 no ya bi cennetlik yüzünü görim :)) özledim sizleri Mucukii..[hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change

[Bu mesaj ozii_x tarafından 10 June 2003 14:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Night elf yada humanlarla oynarım taktiklerimi yaziyim basit ama netlerdir

human
başta baraks we yeterli farm dikerim 5 odun 5 madene yollarım bu sırada altarı dikip mountain king cıkarım o cıkana kdr yaklaşık 4 kadar footman basmış olurum onlarla birlikte neutralları keserim arkadan gelen ek birliklerle base basarken binayı upgrade edip 2.heroyu cıkarırım-archmage upgradeden sonra footman basmayı kesip 2 buyucu binası kurarım once sorc lara abanırım 3.upgrade bitipte priestin en guclu buyusu cıkınca priest kasarım ön tarafada 2-3 knight yada griffon koyarım oyunun gidişatına göre archmagede buyu hızlı dolma buyusune kasarım cnk masssorc kasarım belli bi noktadan sonra mountain king best imdir ama her zmn kazandıım soylenemez

elfleri yazmiyim yeterli deneyimim olmadıına inanıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Genelde orc oynarım, özellikle night elf'e karşı. En rahat encounter kesip xp toplayan karakter bence blademaster, rakibe hiçbir zaman encounter bırakmamaya çalışır, gerekli gördüğüm yerlere orc tower diker, ünite olarak ise grunt+headhunter(gereklilğine göre adam sayısını ayarlarım). Ayrıca yanlarına shaman verip bloodlust abanırım. Düşman expansion'ı yıkmayı düşündüğümde ise en az bir catapult farzdır.

Not: Bu arada en iyi hero train eden ırk orc'tur (3 hero birden yani) Ama ben yapamıyorum o ayrı :)[hline]David "Fubber" Hausen

[Bu mesaj Oky tarafından 13 June 2003 00:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Elf için takım oyunuda iyi bir taktik.İlk üç wisp altına,biri altar,biride moonwell.Çıkan ilk ikisini altına ver diğerlerini oduna.Altarı bitiren wisp ile barracks moonwelli bitiren ile yine moonwell kurdur.Hero olarak POM seç.Ve ilk büyüsü aurosunu seç.Heron çıktığında bir wisp ile hunters hall kur.Bu arada paso okçu bas.VE moonwell kur.İkinci hero olarak Demon çıkar.High keep e geçmeden hunters hall dan iki ranger gelişmeyide yap.15dk sonra 2bölük okçu ve 2heroyla,hele birde ork dostun varsa oyunu çabuçak bitirin.[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
rubel, 18 June 2003 07:57 tarihinde demiş ki:
Elf için takım oyunuda iyi bir taktik.İlk üç wisp altına,biri altar,biride moonwell.Çıkan ilk ikisini altına ver diğerlerini oduna.Altarı bitiren wisp ile barracks moonwelli bitiren ile yine moonwell kurdur.Hero olarak POM seç.Ve ilk büyüsü aurosunu seç.Heron çıktığında bir wisp ile hunters hall kur.Bu arada paso okçu bas.VE moonwell kur.İkinci hero olarak Demon çıkar.High keep e geçmeden hunters hall dan iki ranger gelişmeyide yap.15dk sonra 2bölük okçu ve 2heroyla,hele birde ork dostun varsa oyunu çabuçak bitirin.[hline]

mass arc güzel bi strategydir ama 3 altına 1 ı moon 1 ı barrack yanlıs bı strategy dır ızledıgım replerde arc rush veya mass arc gıdenler once 4 altına 1 ı ıle ancıdent of war yapıyor ılk cıkan wısple moonwell 2. cıkan wısp ıle aoe yapıyor yanı haras ı kesmek ıcınde kog secılebılır zaten mass arc yapıcaksan melee hero yapmak salaklık olur en guzelı 1. hero kog ent root ıcın 2. hero pom
Sosyal ağlarda paylaş

said:
codmaster, 23 June 2003 01:48 tarihinde demiş ki:
Bnette oynadım bi süre,huntress+archer+pom olayı kesin yenilgiyle sonuçlanıyor 1v1 de,çünkü adam direk piercing e dayanlıklı adam basıyor kesiyor archerları.Bence elflerde en iyi olay Dryad ,biraz archer ve ayı karışımı bir ordu.(gerçi denemedim ama düşmandan gördüm)

Dostum ben cok elf yendım arch+hunt+pom ile eger adam doc +dryards gidiosa kesin alırsın unutmaki Arclar Doc ları Bear form a donusturmemesını salıcak zaten hunterslar normal vuruo + moongladeyi unutma
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...