katja, 15 May 2003 19:54 tarihinde demiş ki:
Selamlar;
Beyler taktiklerinizi merak ettim,genellikle ne oluyorum...
Ne ile taktiğim;Demon hunter çıkıorum,level atlarken bina upg ve 2. hero KOG..Sonra 2 tane Ancient of lore..
Ve devamlı dryad basıorum arada ayıları upg ediorum...Heal basıolar ve kolay kolay ölmüolar
Bu taktik oyunda zaman almıyor oo sen bunu yapana kdr ben alırım seni falan demeyin yani.
TAktikerinizi bekliorum
Saygılar
yazini okurken su dikkatimi cekti madem dryards yapican nie kog aliyorsun 2. heronu ? pom al trueshut aurasindan yararlan lakin karsi taraf cogunlukla melee basiyorsa kog 3. hero olarak dusunulebilir bence[hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change
_HannibaL_, 17 May 2003 15:24 tarihinde demiş ki:
Human human human
Şimdiye kadar duyduğunuz en garantili taktik olacağından eminim.
Öncelikle bütün peasent leri gold a gönderin...Sonra hemen Town Hall dan 6 adet peasent basın. İlk çıkan peasent Barracs yapsın diğer çıkan peasent Farm yapsın ve diğer çıkan peasent de tabiki Altar yapsın. Bunlar bitene kadar çıkan bütün peasent ler wood a gitsin. Farm yapan peasent imiz oyun boyunca 10 tane falan Farm kuracak paranız oldukça fazla kasmayın. neyse Altar ve Barracs tan cıkan peasent lerimiz 2 tane daha Barracs kuracak.Bu arada Barracs ve Altar tamamlanınca 7 footman ve 1 paladin cıkarın. bunları exp creeplerine gönderin.diğer Barracs lar tamamlanınca buradan devamlı footman cıkartın ve waypoint lerini paladine verin yani cıkan footman doğru paladine. sanırım Creeplerde hiç zorlanmadınız çünki paladinin ilk büyüsü Holy Light. hemen odundaki bütün işçilerimizi ikinci Town Hall yaptırmaya gönderin. ve artık devamlı footman yaptırın.Paladin level atladıkça Holy Light ve Aura sına verin.bu sayede yenmeniz garantili olacak ve birden cok kalabalık ve güçlü bir ordunuz olacak. gerisi size kalmış.bence 25-30 footman+Defend özelliği ve paladin den gelen Holy Light ve armour a kimse dayanamaz.
NOT: Bu taktik orc lara fazla işlemez... :)
Bu taktik hiç bir ırka işlemez genelikle. Zaten direk ilk peasentlarla barracks, altar ve farm kurmamak gecikmekten başka bir işe yaramaz, bir de ilk 15 dakikalık sürede şanslıysan saldırıp bitirirsin olmadı mass footmanle hiç bir şey yapamazsın hele sorceress çıkarmıyorsan ne yapcan sen hava unit bir tanesi halleder direk. Unutma ki orclarda grunt gibi çok güçlü hand-to-hand unitler var, yine unutma ki undeadlerin ghoullar frenzy + death knight'tan %150 regeneration ve bilmemkaç speed alıyorlar ki bir de cripple atan necrolarımız var footmanleri 0layacak...
Amanın diyim herkes bilgili değil oyun hakkında böyle bir taktikle kaybetme oranınız çok yüksek...
Arada ozii hep aynı taktiği kullanmayacaksın ben senin garg kascaanı bilsem heralde o taktiği uygulamam "ama bilemezsiiin" diicen sen de benim taktiği bilemezsin =)[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555
Antimodes52, 18 May 2003 11:58 tarihinde demiş ki:
said:
_HannibaL_, 17 May 2003 15:24 tarihinde demiş ki:
Human human human
Şimdiye kadar duyduğunuz en garantili taktik olacağından eminim.
Öncelikle bütün peasent leri gold a gönderin...Sonra hemen Town Hall dan 6 adet peasent basın. İlk çıkan peasent Barracs yapsın diğer çıkan peasent Farm yapsın ve diğer çıkan peasent de tabiki Altar yapsın. Bunlar bitene kadar çıkan bütün peasent ler wood a gitsin. Farm yapan peasent imiz oyun boyunca 10 tane falan Farm kuracak paranız oldukça fazla kasmayın. neyse Altar ve Barracs tan cıkan peasent lerimiz 2 tane daha Barracs kuracak.Bu arada Barracs ve Altar tamamlanınca 7 footman ve 1 paladin cıkarın. bunları exp creeplerine gönderin.diğer Barracs lar tamamlanınca buradan devamlı footman cıkartın ve waypoint lerini paladine verin yani cıkan footman doğru paladine. sanırım Creeplerde hiç zorlanmadınız çünki paladinin ilk büyüsü Holy Light. hemen odundaki bütün işçilerimizi ikinci Town Hall yaptırmaya gönderin. ve artık devamlı footman yaptırın.Paladin level atladıkça Holy Light ve Aura sına verin.bu sayede yenmeniz garantili olacak ve birden cok kalabalık ve güçlü bir ordunuz olacak. gerisi size kalmış.bence 25-30 footman+D
Dostum zaten strategy rastgele secilmez oyun icinde sekil alir ne yapacagin banshee de yaparim necroda taktigim senin ne yaptigina endeeskli haksizmiyim ? ama bi taktikde mass unit olmaz combolar olmalidir orgenin gagg+hunter+banshee
ornegin witch doc+shaman+wywern ornegin dryards+talon+chimaera ornegin footmaan +sorceres+priest daha cok cesit combolar var..[hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change
elfse moonweller sıra halinde base onune arkalarına protectorlar 3 4 tane , karsınızdaki human ve hero archemage se blizzard archerları kolay alır bu yuzden archerları moonwell yanınada tutmalı, dryad basmam hiç onun yerine ayı ordusu dahai iyi gider chmeraların yanındada 5-6 tane havayı vuran birim bulundurrmalı yoksa cok kolay hedef olurlar hava saldırılarına hero olarak priestes of moon basarım ve 6 lvl olmadan ikinci heroya gecmem, orc içinse ine borrowlar basein onune ilk herom blademaster 6lvl olunca ikinci hero far seer olur gruntların yanında muhakkak bikaç headhunter bulundurmak lazım upgradeler her ırk için çok önemli mutlaka berkserker str upgrade i yapmalı ve troll regeneration upgradei upgradeli 2 kodo beast ve 5-6 wyvern iyi iş görür bina yıkımı içinse catapult hızlı birim istersenizde raider gusel olur basete 1er tane de shamanla witch doctor lazım bloodlust muhteşem işe yarar statis trapte iyi iş görür /başarılar
2. hero için 1.nin lvl 6 olmasını beklersen kaybedersin!!Ben hero larım lvl 6 olmadan çok oyun kazandım!
Orc da bnm 1. herom[blade] çıkmadan 2. kata geçiorum sonra far seer.hemen 2 tane beatisry sonra 3.kat ve ful wryerns(yanlış yazdım galiba neyse) çok baba üniteler![hline]-I shall be your eyes-
eheh sen bole yapınca hiç grunt falan yapmion herhalde :PP karsındaki elfse zaten archer ordusu yapmıs olur herhald napcak wyvern ler ?? yok orcsa headhunterlarla alır yada burrowlar içine doldurur peonları kaçr vurur kaçar vurur , humansa da aynı şekilde hero archemagese zaten blizzard var, undead içinse kuleler + dreadlord sleep atar herolara / tabe bunlar bnm goruslerim herkesin taktiği kendine ( wyvernler 4 food yiyo onuda hesaba katmak lazm)[hline]en iyi savunma saldırıdır!!
belgarion_21, 20 May 2003 15:27 tarihinde demiş ki:
eheh sen bole yapınca hiç grunt falan yapmion herhalde :PP karsındaki elfse zaten archer ordusu yapmıs olur herhald napcak wyvern ler ?? yok orcsa headhunterlarla alır yada burrowlar içine doldurur peonları kaçr vurur kaçar vurur , humansa da aynı şekilde hero archemagese zaten blizzard var, undead içinse kuleler + dreadlord sleep atar herolara / tabe bunlar bnm goruslerim herkesin taktiği kendine ( wyvernler 4 food yiyo onuda hesaba katmak lazm)[hline]en iyi savunma saldırıdır!!
evet barrack yapmıorum..iyi ünitelerede çok çok para kalıor..önceden upg edilmiş hepsi..
abi archer neymiş wyvern döküo hepsini!!archer basmam bile dryads rlz[hline]-I shall be your eyes-
anladığım kadarıyla çoğu kişi pc gibi oynuor www.warcraftstrategy.com dan yabancı oyuncuların indirin replaylerini izleyin biraz![hline]-I shall be your eyes-
Ben genellikle ne oynarken kog rush yapıyorum. Mumkun oldugunca hizli kog cikartip adamin baseye daliyorum. İscilerine entangle atip kaciyorum entangle iscileri direk oldutuyo, adam orduyu getirincede kaciyom. Bu taktik undeade karsi biraz daha zor. Humanlara karsi biraz daha iyi cunku saldirinca bi isciyi aliyorum sonra isciler militia oluyo bende kaciyorum , boylece adam 1 dakka filan para cikartamiyo.
Beni de gereksiz yere kastırıyor yenemese de, çözemedim bir türlü niye o kadar kastırmış blizzard =)[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555
ozii_x kardeş sen bi kere nightelf mişsin benim taktiğim human laradır. yok ben eleştiririm diyosan sen de NE lere taktik ver durdursunlar.Ayrıca havadan saldırı gelebilir demişsin burdan da taktiği anlamadığın apaçık ortada. Adam hava ünitesi yapması için binasını ve bazı upgrade leri yaptırması lazım. Halbuki verdiğim taktikte çok kısa bir sürede yani karşı taraf Hero suna experience kazandırırken yanında 6-7 adamla gezerken ve bu arada upgrade yaparken senin 20 adamın olacak.Lütfen bu taktiği doğru bi şekilde dene ve daha sonra tekrar konuşalım.[hline]_HannibaL_
Öne çıkan mesajlar
ozii_x
yazini okurken su dikkatimi cekti madem dryards yapican nie kog aliyorsun 2. heronu ? pom al trueshut aurasindan yararlan lakin karsi taraf cogunlukla melee basiyorsa kog 3. hero olarak dusunulebilir bence[hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change
Sosyal ağlarda paylaş
Antimodes52
Bu taktik hiç bir ırka işlemez genelikle. Zaten direk ilk peasentlarla barracks, altar ve farm kurmamak gecikmekten başka bir işe yaramaz, bir de ilk 15 dakikalık sürede şanslıysan saldırıp bitirirsin olmadı mass footmanle hiç bir şey yapamazsın hele sorceress çıkarmıyorsan ne yapcan sen hava unit bir tanesi halleder direk. Unutma ki orclarda grunt gibi çok güçlü hand-to-hand unitler var, yine unutma ki undeadlerin ghoullar frenzy + death knight'tan %150 regeneration ve bilmemkaç speed alıyorlar ki bir de cripple atan necrolarımız var footmanleri 0layacak...
Amanın diyim herkes bilgili değil oyun hakkında böyle bir taktikle kaybetme oranınız çok yüksek...
Arada ozii hep aynı taktiği kullanmayacaksın ben senin garg kascaanı bilsem heralde o taktiği uygulamam "ama bilemezsiiin" diicen sen de benim taktiği bilemezsin =)[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles.
UIN: 123455555
Sosyal ağlarda paylaş
ozii_x
belgarion_21
Sosyal ağlarda paylaş
katja
Orc da bnm 1. herom[blade] çıkmadan 2. kata geçiorum sonra far seer.hemen 2 tane beatisry sonra 3.kat ve ful wryerns(yanlış yazdım galiba neyse) çok baba üniteler![hline]-I shall be your eyes-
Sosyal ağlarda paylaş
belgarion_21
Sosyal ağlarda paylaş
Aron-Caldwell
Sosyal ağlarda paylaş
belgarion_21
Sosyal ağlarda paylaş
katja
evet barrack yapmıorum..iyi ünitelerede çok çok para kalıor..önceden upg edilmiş hepsi..
abi archer neymiş wyvern döküo hepsini!!archer basmam bile dryads rlz[hline]-I shall be your eyes-
Sosyal ağlarda paylaş
katja
Sosyal ağlarda paylaş
LethE
And Murdered Dawn..
KoC
Sosyal ağlarda paylaş
malcolm
Sosyal ağlarda paylaş
Antimodes52
Beni de gereksiz yere kastırıyor yenemese de, çözemedim bir türlü niye o kadar kastırmış blizzard =)[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles.
UIN: 123455555
Sosyal ağlarda paylaş
_HannibaL_
Sosyal ağlarda paylaş