ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 evet oda çok basit bir yöntemdi :)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Yeni versiyon dediğimiz işte bu sitede: http://www.guardianproject.cjb.net/[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 bu adamlara bi host alalım cjb takılıyorlar :([signature][hline]go2hell
Genor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: GM_galadniel, 06 Temmuz 2005 22:27 tarihinde demiş ki: Sunucunuzda Teot ve benzeri ilegal program kullanımını engellemek için: 1. Clients 2.0.3 2. Hex Editor 3. Teot programı 4. Exe packer bunlar war ise yapıcak olduklarınızı anlatıyorum. ilk once teot programının çalışabilmesi icin gerekli olan .cfg uzantılı dosyayı acınız ordan client 2.0.3 ile ilgili olan satıra geliniz sonra hex editor ile elinizdeki client 2.0.3 'un hex kodlarına ulasınız. Bunları yaptıktan sonra acmış oldugunuz .cfg uzantılı dosyadaki client 2.0.3 'un hex kodlarını tek tek hex editor aracılıgı ile bulup istediginiz gibi değiştiriniz ayrıyetten Client 'in DSP'lerini Sphereserv.exe 'in DSP 'lerini değiştiriniz. Bu işlemi yaptıktan sonra teot 'u calıstırınız eger dogru yaptıysanız teot sizin yapmış oldugunuz client 'i gormuyecektir ve buna baglı olarak cogu UO programlarıda gormuyecektir. Eğer client 'inizi teot gormediyse şimdi exe packer aracılıgı ile exe'nizi sıkıstırınız. Sıkıştırmıs oldugunuz exe'yi tekrar hex editor ile acınız exepacker 'in ismin arattırınız bulur iseniz onun isminide sallayin ama oradaki karakter kadar bu işlemler dogru yaptıysanız sunucunuzda teot calısmaz ve o client 'den baska client ile girilmez Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana (bu arada biraz yorgunum anlamsız bir şekilde yazdıysam tekrar soyleyiniz duzelteyim) hepinize iyi çalışmalar Sanırım kullanabilirsiniz.En son bunu bana anlatan bir arkadaşım bu sistemin WildGenie tarafından keşvedildiğine benzer birşey söylemişti.Yada bu yazılanlar Wild'ın yaptığına çok yakın bana öyle geliyor...Denemekte fayda var diye düşünüyorum..[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor?
keyn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 clientle olabilecek bişey degil bu bence cunku avensis uo shard da boyle clientle engellemişti bir de connector yapmıstı şifreleme olarak kullanarak ve normal bir clientle girilmesin diye ama genede kırdım sonuc bu yani bence bunu clientin otesinde tutmak lazım biraz programalama bilen bir elemandan yardım almak lasım baska bir cozumu yok :([signature][hline]S.E.N.
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 şu anda client ve script ile engelliyebilen sunucular var. olmayacak diye bişey yok.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 engelleniyor[signature][hline]go2hell
GM_galadniel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ben söyledim siz isterseniz yapın isterseniz yapmayın beni enterese etmez scp ile de engelleniyor ama bazı kendini bilmişler yüzünden biraz geç açıklıcam hemde cok kolay biraz teot 'u hex ile inceleseniz gayret gosterseniz yeter Bu arada durmadan kırılır kırılır bu client diyen arkadaşlarabu zamana kadar yapılan hangi program kırılmadı allah aşkına bana söyleyin tüm program kırılır kırmasını bilen kırar o kadar iyi bilen warsada aq teot 'unu kırsın ozmn (bence idda ediceginize deneyin caba gosterin belki daha güzel şeyler bulucaksınız)[signature][hline] Athena UO www.athenauo.com
Emivoz Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 arkadaşım ne bu celal ? hex editor le clientte ayni hex editoru bulursan unpack yaparsin
muska35 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ya arkadaslar ne bu teot dalgası herkes soluo bi prog mu yoksa hack tarzı bişi mi valla elinde olan varsa yollasın cok merak ettim
GM_galadniel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 biliyorum ama gizle hex editor ile ve benim su an kullandıgım exe packer ama un pack yok msl nedeni ben yaptım :D[signature][hline] Athena UO www.athenauo.com
keyn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 en iyisi script ile bence.[signature][hline]S.E.N.
Öne çıkan mesajlar