BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 olmamış ya dinledim ve beğenmedim. yani senelerdir beklenen albüm böle olmamalıydı bence.. lyla göze batan tek şarkı...[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 bende hayal kirikligi yasadim acikcasi. daha iyi bisiyler bekliyordum. ama belki dinledikce alisirim diyorum hala, bir umit. nerde bir don't look back in anger yani.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 ben be here know albümünün tümüne hastym[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 lylamı lilamı ne oyle bi şarkısını dinledm fena diildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyethylene Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Dünyanın en büyük grubunun kendinden 5 yıldır bekleneni sonunda verdiği, Standing On The Shoulders Of The Giants'den 5 kat,Heathen Chemistry'den de 3 kat iyi albüm.Oasis'den hala bi Live Forever,Don't Look Back in Anger beklemek gayet saçma olur zaten..Radiohead'den bi Karma Police beklemek gibi..Herkesin bi 'top' dönemi vardır..[signature][hline]I'm not here...This is not happening... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar