Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

üşengeç baruter

Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

bilmem farkettiniz mi ama baahdır baruter bir kaç haftadır penguende eskiden lemanda yayınlanan karikatürlerini yayınlıyo[signature][hline]Aket Atum
Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş;
''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aket-Atum, 08 Temmuz 2005 21:53 tarihinde demiş ki:
bilmem farkettiniz mi ama baahdır baruter bir kaç haftadır penguende eskiden lemanda yayınlanan karikatürlerini yayınlıyo

ne bi kaç haftası? lombaktaki eserlerini çiziyor iki yıldır adam.[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae
G3NK-Ster paradayz!
Sosyal ağlarda paylaş

Adamdaki o espri ve çizim yeteneğimi bi' okuyarak ve gülerek sömürüyoruz yani arasıra eski karikatürleri koyması doğal hem albümü felan almamış olanlar onları görmemiş olabilir...AYrıyetten Bahadır Baruter'in hastasıyım yaşasın baruuuut...Lombak'ın sitesinde bi film vardı gemide giderlerken denizde bi' şey görüyolardı bahadır baruter deniz bi' şeysi mi ne diyodu hatırlayamadım komikti baya...(bunu niye yazdım şimdi hmm...)[signature][hline][Bob Marley]
Ben!!!(Ünlemlere de bak)
Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...