hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki: aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi... las ketchup dök dök yi[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Kabaligin sinirlarini ben cizdim; ama cok kaba cizmisim belli olmuyor. ( Leo )[signature][hline]Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Chiptech in imzada görmüştüm. Her okuduğumda ölesim geliyo :) Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber...[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 "erkegin orospusuna çapkın derler, kadının çapkınına orospu..." - Emre Yılmaz[signature][hline]" Hayat bir kavgadır. İlk düşmanın sensin! " Nightwish TarjaT. its not the monster under your bed. its the man next door. that makes you fear, makes you cry... makes you cry for the child [Bu mesaj Mix tarafından 08 Temmuz 2005 21:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 bi duvar yazısı: no brain, no headache.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: Maedhros, 08 Temmuz 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Bi arkadaımızın imzasıydı tam hatırlayamıyorum ama çok beğeniyordum. "Eğer bir ülkede küçük insanların gölgesi giderek büyüyorsa o ülkeye karanlık çöküyor demektir."gibi birşeydi umarım doğrudur. Doğrusu: Eğer bir ülkede küçük insanların büyük gölgeleri varsa o ülkede güneş batıyor demektir.. Bncede fena bir söz deil..[signature][hline]Crossing The Bridge!! İstanbul HatıRası!! Replikas-Baba Zula-SiyasiyaBend DOUBLEM00N Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: St_Dreamer, 08 Temmuz 2005 10:06 tarihinde demiş ki: herkes hayallerinin büyüklüğü kadar özgürdür (che) Seviyorum abi bu lafı :)[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 vatan sevgisi bir yaradılış zayıflığıdır yalnızca.gitme cesaretini göster.seninkinin yerini tutacak başka bir aile bulursun.birdekalkıp bana,insanın tüm yaşamını doğduğu yerde geçirmesinin eşyanın doğası gereği olduğunu söyleme sakın!suya bak!görmüyormusun,nasıl berrak ve guzel ufuklara doğru koştuğunda ve nasıl yapış yapış oluyor bir yerde durup kokuştuğunda[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Hiçbir şey kesin değildir lafı dahil olmak üzere hiçbir şey kesin deildir.[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar