Molto Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Emule, Kazaa, Azureus ve Dc++ biliyorum, Azureusu kullanmadım biri kullanan varsa sorayım içeriği geniş midir rahat indirilir mi. Peki bunlardan başka tavsiye edebileceğiniz yazılım var mı mesela ben Crusader kings ve Victoria oyunlarını arıyorum fakat bulamadım bu programlar aracılığıyla. Torrent diye birşeyden bahsediliyor ara sıra o nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Areste belki bulurusun[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinwheel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 LimeWire Pro tavsiye ederim birde Emule... torrent hakkında pek birşey bilmiyorum ama burdan öğrenebilirsin.. [Bu mesaj pinwheel tarafından 07 Temmuz 2005 03:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Ares var bildiğim.[signature][hline]valandil ownz j0o! oportunist post yazarı. WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 azureus torrent clientıdır torrentte bi trackera üye olman gerekir orda varsa çekersin rahatça kazaadan sonra hız olarak beni tatmin eden program azureus yada bitcomet (ikiside torrent için) emulede sanırım herşeyi bulabilirsin diyebilirm bayağa geniş arşiv var tek kötü yanı sıra beklemek özellikle ilk başlarda çok sıra beklersin kredin arttıkça sıra beklemen azalır bence aradığın şeyler için emuleye bak gokhan mod u da indir divxplanet.net ten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 bence ares'i kullan. ares'te aradığın pek çok şey var. oyun olarak emule'de bulamadıysan veya kazaa'da bulamadıysan bulabilme şansın zor gerçekten. ama ares gerçekten çok iyidir.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Walla onu bilmem ama en hızlısı güveniliri ares bence[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 1-dc++(revconnect ve turevleri bir kac ufak ayarlama ile emule havasini verir) 2-torrent ve turevleri(bitcomet ve turevleri ; bir kac kucuk ayarlama ile dc++ ile yarisabilir saglam tracklerlar bitsoup,filelist,torrentbox.piratebay) 3-emule (dunyanin tum medyasi ellerinizde ancak bekleyeceksiniz... 4-ftp/mirc/lirmware/p2m/kazaa lite.... siralamayi hıza ve sabra gore yaptim[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: slayer__, 07 Temmuz 2005 04:11 tarihinde demiş ki: bence aradığın şeyler için emuleye bak gokhan mod u da indir divxplanet.net ten bu gokhan mod nedir ne işe yarar?[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Peki Ares kullananlar acaba şu iki oyunu aratabilirler mi Crusader Kings ve Victoria An Empire Under the Sun eğer varsa o programı yüklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ya LimeWire diye popomu parçaladım defalarca.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 evet parçaladı ben şahidim :)[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Ya da sadece ares değil eğer zahmet olmayacaksa başka program kullananalr da aratabilirse süper olur 1 gündür arıyorum bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Crusader Kings 169.60 mb iso formatı Victoria An Empire Under the Sun 777.29mb bin formatı emulede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 evet de o ikisi windows tabanlı dosyalar değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Virtual deamon manager ile açarsın o 2 formatıda rahatlıkla..[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main*** love D.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 nero yada alcohol tarzı bi programla burn et cdye sonrada cdyi tak ve yükle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 LimeWire tavsiye ederim ben de. Bozuk mp3 leri erken tespit etme özelliği güzeldir.[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 LimeWire çok ram yiyor. Emule kullanıyorum bekliyorum ama memnunum. dc ++ ise denedim alışamadım.[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 eet limewire biraz ram yior ama çok kullanışlı sonucta oyun faln oynamiosan ayni anda limewire derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: robinson, 07 Temmuz 2005 15:23 tarihinde demiş ki: said: slayer__, 07 Temmuz 2005 04:11 tarihinde demiş ki: bence aradığın şeyler için emuleye bak gokhan mod u da indir divxplanet.net ten bu gokhan mod nedir ne işe yarar? cevap vercek yokmuu :([signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 free angel gibi bir emule modu .imzamdaki linkden cekebilirsin[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ne işe yarar işte bu konuda accık cahilimde :D[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 eşeği kullanarak overnet ağına kad ağına bağlanabilirsin ve oradan istediğini çekebilirsin (aradığın herşey vardır çok nadir elin boş dönersin) kısaca bu işi gören clientın az editlenmiş hali ve bence en iyi mod gokhan mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: Maedhros, 07 Temmuz 2005 22:15 tarihinde demiş ki: Virtual deamon manager ile açarsın o 2 formatıda rahatlıkla.. Onları cdye almam gerekmiyor mu peki benim cd yazıcım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar