Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 arkadaşlar şifremi yazarken aşağıdaki sayıda rakam ve harf ten oluşan bir şifre yazdım fakat yazarken bir belkide 2 harfi yanlış ayzdım bu şifreyi bulmanın bir yolu varmı? ilk 7 kelimeyi biliyorum devamıında ne olması gerektiğini biliyorum bana bir program söleyin lütfen bu değerlerden şifremi buliyim :( *************[signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 çok güzel açıklamışsın olayıda ne şifresi olduğunu söylememişsin. bu durumda kim nasıl yardım etsin ki sana?[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 knigtonline.jp de sağda üstte şifre yazılcak yer var ya :( işte oranın şifresini[signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 hmm o biraz zor. çok büyük ihtimalle önlemini almışlardır. 5-10 denemeden sonra bloklarlar bir süreliğine ya da ip yi banlarlar kısa süre. bunun için programlar var ama aklımda hiç isim ya hatırladığım program yok maalesef. eğer şifre denerken limit yoksa belki yardımcı olabilirim. [signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... [Bu mesaj Zopik tarafından 08 Temmuz 2005 23:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 limit yok abi deniyom saatlerdir :D[signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 eheh tüh.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ya deli oalcam hızlı hızlı yazarken ne oldu acaba notepad açıp 1 saat diniyim onları sonra şifre olarak mı kosama ne[signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Kendi şifrene Brute Force attack yap :-p Eheh bu sahneyi görmek isterdim[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 oyun yetkililerine e-mail at[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 attımda adamlar capon anlamam ihtimali yüksek yabancılarıda pek sevmiyolar :-/ power atack mıdır nedir nasıl yapılır sölede yapıyım kaç aylık emeğimin boşuna yok olamsını istemyiom :([signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 bu tip durumlarla cok karsilosan roboform tarzi bir program kullan yada key logger ile gunluk tut.hatirladigim kadariyla yıldızlı yani gozukmeyen sifreleri gosteren kucuk bir program vardi sifre gosterici (bu degildi ancak deneyebilirsin)[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 abi zaten o keyloger yüzünden bu boku yedim ya şerefsizler beni hacklemeye çalıştı bende şifremi deiştiriyim dedim oda karanlık ben asabiyim yazarken hızlıca yazdım ve güm kafam çok fena bozuk fake bir char açıp oyundaki herkesi hacklemeyi bile düşündüm yardım ettiğimiz admalar geliyo bize saldırrıyo[signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar