sylvanthas Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 said: Quarthon, 21 June 2003 14:24 tarihinde demiş ki: Abi sırf rotting christ icin 50 milyon weririm. birden canım kreator'un Endless Pain albumu aklıma geldi.[hline]:rock:Touch Of Evil:rock: rc da 2 yılda bi geliyo zaten çok beklemeye gerek yok yaşadıkları yer şurası sonuçta ;P[hline]consume the forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Beyler acele edin biletler simdiden 42,500,000 oldu.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Ben artik son dakikada alicam sanirim. Tabii gelebilirsem...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 ben geliyorum..buluşalımm kapıda..paticik diye bağırırsak buluşuruz:P[hline][ quote ]SolidSnake, 14 June 2003 20:42 tarihinde demiş ki: bissürü beleş kız istiyom nihaha [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Yok abi öyle kolay buluşulmuyo bagirarak. Siz eniyisi biriniz elinize alin bi kagit üstüne paticik yazin dolaşin.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 6!!! sanırım gayet kalabalık olacak.. buluşmak zor olabilir.. önceden biyerlerde buluşulup öyle gidilmesi lazım eğer buluşulcaksa bence..[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 tek rotting icin werilir o para ...[hline]-l- It's Darker Than You Think -l- Icq:51082508 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 en az iki kişi gelcez eğer gelirsem ama du bakalım o anki mali durumuma baalı açıkçası[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Bende gidiyorum konsere yannız saat 16 gibi teşrif ederek enerjiden tasarruf edeceğim netekim Antisilence ve Radical Noise ilede herhangi bir ortamda karşılaşmak istemiyorum (Ankara - Saklıkent Stratovarius konseri tecrübesi ıyh) Bunun kolay yolu özelden cep telefonu alış verişi hadisesi olur kanımca eğer gerçekten buluşup görüşmek istiyorsanız.[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör theKingpin, 17 June 2003 21:39 tarihinde demiş ki: tentike ukugnauheaniahea tentike.. Alexi_Septimus, 19 June 2003 15:18 tarihinde demiş ki: tekiniki dediğin get busy veya get chicky bölümü olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Ben de varım. Birisi üşenmeyip Paticik yazarsa dediğiniz gibi, toplanır insanlar. Yoksa her önümüze gelene "Paticik?" diye sorunca, bi de karşına izbandut gibi uzun saçlı bi metalci sana dönüp ne diyosun lan sen dediğinde ecel terleri dökmek istemiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 opeth faktörüne rağmen gidip gitmemekte hala kararsızım anadolu tayfası yol işini nasıl halletmeyi düşünüyor ? ben gidersem kimler benle gelir ? dio ve opeth saat kaçta çıkacak ?[hline]We have such sights to show you! We have eternity to know your flesh! Oh, no tears please.It's a waste of good suffering... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 ehemm bi ara caddebostan migrosa gitmem lazım görünüşe bakılırsa..[hline]We have such sights to show you! We have eternity to know your flesh! Oh, no tears please.It's a waste of good suffering... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 dio en son çıkacak yani 22.00den önce çıkmaz..opethte 18.00de fln çıkacak..[hline][ quote ]SolidSnake, 14 June 2003 20:42 tarihinde demiş ki: bissürü beleş kız istiyom nihaha [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Ooof of çok baba olacak. Agzimin sulari akiyorrr..[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 estel buluşalım snele orda[hline][ quote ]SolidSnake, 14 June 2003 20:42 tarihinde demiş ki: bissürü beleş kız istiyom nihaha [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 aaaa arcane gelmio musun ya cik cik cik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 geliorum bugün biletim alınıo kesin. doggy birlikte gidelim[hline]We have such sights to show you! We have eternity to know your flesh! Oh, no tears please.It's a waste of good suffering... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 bi sekilde orda buluruz birbirimizi.belli biyer warsa konserin yapilicain yerin cewresinde orda toplasiriz.sonra birlikte gider daitiriz ortalii :)[hline]-l- It's Darker Than You Think -l- Icq:51082508 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 up! paticik pankartı gezdireni döverler bence pepelek yazın daha iyi ezik gözükmez hiçö değilse... pankart işine gönüllü var mı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 aldım biletimi birlikte gidelim doggy[hline]Tıklayın ve Sam ile benim mesajım arasında 5 mesaj olduğu ve Sam in mesajının yüzde 90 ının kırpıldığını görün Bu şekilde imza yapmak delikanlıyı(?) bozar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 said: arcane, 23 June 2003 15:38 tarihinde demiş ki: doggy birlikte gidelim[hline]We have such sights to show you! We have eternity to know your flesh! Oh, no tears please.It's a waste of good suffering... hehe yeter :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 gidin birlikte :)[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 sende gel[hline]Tıklayın ve Sam ile benim mesajım arasında 5 mesaj olduğu ve Sam in mesajının yüzde 90 ının kırpıldığını görün Bu şekilde imza yapmak delikanlıyı(?) bozar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 bi arkadaşım var, eer o giderse ben de giderim. anca öyle zevki çıkıyo...[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 gidelim kardesim... ben yurumeyi planliorum donuste :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar