Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rock The Nations Countdown !

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Quarthon, 21 June 2003 14:24 tarihinde demiş ki:
Abi sırf rotting christ icin 50 milyon weririm. birden canım kreator'un Endless Pain albumu aklıma geldi.[hline]:rock:Touch Of Evil:rock:

rc da 2 yılda bi geliyo zaten çok beklemeye gerek yok yaşadıkları yer şurası sonuçta ;P[hline]consume the forsaken
Mesaj tarihi:
ben geliyorum..buluşalımm kapıda..paticik diye bağırırsak buluşuruz:P[hline][ quote ]SolidSnake, 14 June 2003 20:42 tarihinde demiş ki:
bissürü beleş kız istiyom nihaha [ /quote ]
Mesaj tarihi:
6!!!
sanırım gayet kalabalık olacak.. buluşmak zor olabilir.. önceden biyerlerde buluşulup öyle gidilmesi lazım eğer buluşulcaksa bence..[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me
Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.
Mesaj tarihi:
Bende gidiyorum konsere yannız saat 16 gibi teşrif ederek enerjiden tasarruf edeceğim netekim Antisilence ve Radical Noise ilede herhangi bir ortamda karşılaşmak istemiyorum (Ankara - Saklıkent Stratovarius konseri tecrübesi ıyh)

Bunun kolay yolu özelden cep telefonu alış verişi hadisesi olur kanımca eğer gerçekten buluşup görüşmek istiyorsanız.[hline]RK1
"Onzac" Clan Martian Artist
"Ederan" Clan Fixör
theKingpin, 17 June 2003 21:39 tarihinde demiş ki:
tentike ukugnauheaniahea tentike..
Alexi_Septimus, 19 June 2003 15:18 tarihinde demiş ki:
tekiniki dediğin get busy veya get chicky bölümü olabilir
Mesaj tarihi:
Ben de varım.
Birisi üşenmeyip Paticik yazarsa dediğiniz gibi, toplanır insanlar. Yoksa her önümüze gelene "Paticik?" diye sorunca, bi de karşına izbandut gibi uzun saçlı bi metalci sana dönüp ne diyosun lan sen dediğinde ecel terleri dökmek istemiyorum :)
Mesaj tarihi:
opeth faktörüne rağmen gidip gitmemekte hala kararsızım

anadolu tayfası yol işini nasıl halletmeyi düşünüyor ?
ben gidersem kimler benle gelir ?
dio ve opeth saat kaçta çıkacak ?[hline]We have such sights to show you!
We have eternity to know your flesh!
Oh, no tears please.It's a waste of good suffering...
Mesaj tarihi:
ehemm
bi ara caddebostan migrosa gitmem lazım görünüşe bakılırsa..[hline]We have such sights to show you!
Mesaj tarihi:
dio en son çıkacak yani 22.00den önce çıkmaz..opethte 18.00de fln çıkacak..[hline][ quote ]SolidSnake, 14 June 2003 20:42 tarihinde demiş ki:
bissürü beleş kız istiyom nihaha [ /quote ]
Mesaj tarihi:
geliorum
bugün biletim alınıo

kesin.
doggy birlikte gidelim[hline]We have such sights to show you!
Mesaj tarihi:
bi sekilde orda buluruz birbirimizi.belli biyer warsa konserin yapilicain yerin cewresinde orda toplasiriz.sonra birlikte gider daitiriz ortalii :)[hline]-l- It's Darker Than You Think -l-
Mesaj tarihi:
up!
paticik pankartı gezdireni döverler bence pepelek yazın daha iyi ezik gözükmez hiçö değilse...
pankart işine gönüllü var mı =)
Mesaj tarihi:
said:
arcane, 23 June 2003 15:38 tarihinde demiş ki:
doggy birlikte gidelim[hline]We have such sights to show you!

hehe yeter :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
  • Yeni Oluştur...