Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

matrix decode

THARKAS

Öne çıkan mesajlar

gecen arkadas bu olayı anlattı baya guldum sızede anlatayım dedım
sımdı bu adam (morıgan) 2 3 aydır patıcıkte takılıyor ,okuyor ara sıra yazı yazıyor ıste su matrıx decode olayı cıkınca basmıs noldunu anlamamıs uo ya gecmıs falan ılgılenmemıs pek.
bır kac saat sonra patıcıkte bır topıcı okumak ıcın basmıs
bırde ne gorsun herkes 1000011000011 gıbı mesajlar atmıs
bakmıs 8 9 tane mesaj aynı hemen kendısıde acmıs yazmıs
-nıahahahhah bakın nasıl bozdum duzenı lol

tabı sonra olayı anlayınca baya utanmıs arkadas:)[hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Sosyal ağlarda paylaş

bu hikayeyi okulda anlatmisti bize biz gülmekten kendimizi tutamamiştik en sonunda karnimiza agrilar falan girmişti :)[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız.
-Estel Anorien-

Playlist icin tiklayin

Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey:

Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz
Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır

Sosyal ağlarda paylaş

cok komedi bi insan kendisi zatende bu malligi anlattigi zaman cok kopmustuk ailecek sülalecek.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız.
-Estel Anorien-

Playlist icin tiklayin

Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey:

Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz
Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...