-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Arkadaslar US deki acc mi satıyorum icinde Turklerin en cok bulundugu server olan illidan'da 48 NE Hunter bulunmakta The Hun guildinde %80'i turk guildin. Mountu var 70g civarı parası var İtemleri Lvla gore gayet iyi... illidan'da yine 20 priest davar.. Shadow Moonda 34 Human Mage var onunda itemleri cok iyi 60g civari parası var... extra olark Stormwaver'da 20 Shaman var... ve Tum bu charların rest Xp fazlasıyla birikmiş durumda ozellikle Hunter 49'a kadar oldugunu tahmin ediyorum.. Fiyatı 150ytl İstanbuldayım... MsN: [email protected][signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 us account lazim bana amma velakin Warsong da oynanacağı için o karakterlerin benim için herhangi bir önemi yok satacak olursan 70milyon verebilirim ilgini çektiyse pm at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Almak istiyen arklar pm atsin 150yi indirebiliriz biraz daha... + olarak bu aylık parasıda odenmiştir...[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Arkadaslar Fiyati 100ytl yaptım acil satmam gerek...[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 up[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar