kfg Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Suark, 05 Temmuz 2005 19:16 tarihinde demiş ki: I-World of warcraft dosyasının içindeki tüm datayı guvenlı bır yere kopyalıyoruz çunku patch ellenmiş datayı kabul etmiyor. Bir de burada yedeklerken tüm data klasörünü mü yedekliyelim yoksa sadece açtığımız mpq dosyalarını mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ne olur ne olmaz hepsini at.Ama sadece texture ve models i de atsan olur ama ben biraz paranoyak olduum için komple attım =)[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Peki ben mesela benim tauren'i değiştirsem, mesela centaur yapsam üzerindeki zırhlardan dolayı bir sorun çıkarmı yoksa zırhlar gözükmez ve normal normal oynanır mı ? Ehe ehe ben de yapmadan önce herşeyi soruyorum biraz tırstığım için... :D Ben demin yaptım... Açtım mpq'yu oradan Kelthuzad'ı extract ettim. Sonra ismini değiştirdim TaurenMale diye... Sonra Add dedim ve başındakileri de aynen yazdım zaten üstüne kaydetti. Ama ben oyuna girdiğimde benim tauren'in görünüşü aynıydı... Program da save diye birşey de bulamadım... Herhalde otomatik save ediyor... [Bu mesaj kfg tarafından 08 Temmuz 2005 10:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 tauren gibi ana karakteri yapmak epey zor.Çünkü orda bir sürü dosya var ve hepsinin uyuşması lazım[yuz goz anımasyon bir sürü şey var].Kel abimizi istiosan donustugun bir forma ya da summon edilen bir şeye yaparsan daha rahat olur. save yok dırek cıkıosun =)[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Hmm çok teşekkürler abi... Bir de son bir şey sorayım... Ben hunter olduğum için birşeye dönüşemiyorum ama yanımdaki pet'in görünümünü değiştirebilir miyim yoksa o da mı kasar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 kasmaz sanmıyorum.AMa uçan birşeyse kanatlıysa yani onun için ayrı bir texture istediği için onu uçan birşeyle değiştirmelisin mesela doomguard =)).. Diğerlerinde kafana gore takıl =)[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz [Bu mesaj Suark tarafından 08 Temmuz 2005 12:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Ha yok kurt benimki... Bir de son birşey soracağım... :P Benim henüz mount'um yok ama mesela ben mesela bir normal kodo aldığımda onun görüntüsünü şu hk rank ile verilen siyah mountlar var ya onlarla değiştirebilir miyim ? Bir de onun dosya ismini nasıl bulurum ? Çok teşekkürler cidden... Bir de birtek bende mi sorun var blmiyorum da benim mywarcraft studio'da çoğu skin renksiz, beyaz... Hiç birşey anlaşılmıyor. Ayrıca bu mywarcraft studio'da zoom out var mı ? [Bu mesaj kfg tarafından 08 Temmuz 2005 12:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 studiodan açarken renk istiosan models degılde texture dosyasını açıcan. mountun skini aynıdır ama texture u degişiktir.texturedan onun ismi vardır orda ha hangisi hangisi diye merak ediyosan my warcraftstudıo dan texture acıp bakıcan hepsıne[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Çok teşekkürler cidden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Ben Druid'i deli gibi kullanıyorum. Gorili görünce aboo dedim :) Valla Kurt adam olmak isterdim.. Wow modlarıyla skini değiştirmiş olabileceğine düşünüyorum. Dolu wow modlarım var nasıl yapıyor merak ettik :) [Bu mesaj DiabloTyrael tarafından 08 Temmuz 2005 15:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: Delidumrul, 05 Temmuz 2005 15:25 tarihinde demiş ki: said: Wendigo, 04 Temmuz 2005 19:40 tarihinde demiş ki: gene de cok saglikli olmayabilir cakismaya yol acabilir mi? ethernet kartimi bu be cakishcak Uff Öle Bi Çakışıo Qi ==>Raptorlu Zeplin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 eski bir konu ama, arkadaşlar ben data'nın içinde models.mpq'yi bulamadım, en azından ben de yok. ne yapacaz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 evet models.mpq yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar