Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 aslında kağıda çizdiğim çok daha güzel oldu ama scannerim olmadığı için paintten yapabildiğim kadar yaptım. eğer bunu biraz daha güzelleştirebilecek birisi varsa çok mutlu olurum (eğer yaparsa) bu renksiz bu da öylesinde bi renklendirilmiş haliaa bi dakka!: (ters çizdim!! o aşağı doğru duran iki şey tutma yerleri oluyo .yani anlicanız balta aşağıda olucak orak yukarda olucak) (bu arada nasıl olmuş)[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 vallahi güzel ancak paint batırmış gibi :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 kullanışsız olmuş[hline] resata, 18 June 2003 11:55 tarihinde demiş ki: albion da acc. sıkılırsam oynarım onunkiyle... acc. ile yani Amy Lee (Evanescence) yönetir, sahiplenir. Avril Lavigne emer... Mirluin'de arada sırada yönetebilir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 paintten çizdiğinden olsa gerek bu diyeceğim şey.. pek gelişkin bi silaha benzemiş görünüşü. ama tabi paint bu.. ama kullanışsız gözüktü (sanki kullanacaksın da.. :)) o tutma yerlerinden pek sağlam gibi gelmedi kontrolü tutuşu vs. sopa kısmının üstünden tutulabilse daha hoş olurmuş sanırım[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 evt kullanışsız bencde orak gibi olan yer mızrak gibi olabilir ama orak olarak kalırsa onu kullananın kendini öldürme şansı yüksek yani belki baltayı öbür tarafa atıp sopayı uzatırsak biraz daha kullanışlı olur ama bu şekilde ı ıh[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 yaw kullanan adamın en az 1.90m boyunda 95kg+ bişi olması ve hakkaten güçlü bişi olması gerekiyo. yoksa öyle kolayca herkesin kullanıcaa bişiy yapmadım yane ehe:)[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 ehue kendini öldürme olayına +1:)[hline] resata, 18 June 2003 11:55 tarihinde demiş ki: albion da acc. sıkılırsam oynarım onunkiyle... acc. ile yani Amy Lee (Evanescence) yönetir, sahiplenir. Avril Lavigne emer... Mirluin'de arada sırada yönetebilir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 zaten balta adamın çevirmesini engelliyor silahı yani silah ın tek atağı var o dadüz bi şekilde swing :) o da ayrı bi sakat ağırlık bi tarafa fazla bindiğinden silah adamın elinden fırlar gider isterse adam 2 metre 150 kilo olsun yinede uçar gifder ister istemez :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 rofl! hade ya:) eheh olsun ne yani balta ağır mı gelir oraya?[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 gerçi şöyle bi durumda var silah nasıl tutuluyo pek çözemedim ben one handed olarak düşünmüştüm de diyorum bu silahı nerdentutcak batar ellerne diye acaba soldaki kollarsa onlar tamamen kullanışsız silah zaten uçmaya meyilli eğer onlarsa beoing de felan iş verebiliriz yani baltaya :))[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 bi de bunlar var bunlarda tutma yeri sopadan (Kenderlemenin dediği olay sanırım) bi de baltanın arkasındaki o ufak biçağı çıkardım bu eskisinin sopadan tutuşlusu bu da orak yerine mızraklısı ( yine birisi mızar iyi olur dedi ama bilmiyorum nası bi kullanımı olur)[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 ehe bunu one-handed kullanabilecek cüneyt arkından başka biri varmıdır acaba? ( tut ki kullanılıyo :P )[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Zaten mızraklı olanı var dwarven ugroshmu ne adı :)[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche The Two Tears Threads of Fate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 aman bee ben de farklı ibşi die sevinmiştim :) peki o dediiniz in resmi falan varmı biyerlerde? merak ettim nasılmış[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 PHB, 102 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar