Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nasıl olmuş?

Duke_Guybrush

Öne çıkan mesajlar

aslında kağıda çizdiğim çok daha güzel oldu ama scannerim olmadığı için paintten yapabildiğim kadar yaptım. eğer bunu biraz daha güzelleştirebilecek birisi varsa çok mutlu olurum (eğer yaparsa)

bu renksiz

bu da öylesinde bi renklendirilmiş hali

aa bi dakka!:
(ters çizdim!! o aşağı doğru duran iki şey tutma yerleri oluyo .yani anlicanız balta aşağıda olucak orak yukarda olucak)
(bu arada nasıl olmuş)[hline][i]
qu est ce que c'est:viande
Sosyal ağlarda paylaş

paintten çizdiğinden olsa gerek bu diyeceğim şey.. pek gelişkin bi silaha benzemiş görünüşü. ama tabi paint bu.. ama kullanışsız gözüktü (sanki kullanacaksın da.. :)) o tutma yerlerinden pek sağlam gibi gelmedi kontrolü tutuşu vs.
sopa kısmının üstünden tutulabilse daha hoş olurmuş sanırım[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me
Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.
Sosyal ağlarda paylaş

zaten balta adamın çevirmesini engelliyor silahı yani silah ın tek atağı var o dadüz bi şekilde swing :) o da ayrı bi sakat ağırlık bi tarafa fazla bindiğinden silah adamın elinden fırlar gider isterse adam 2 metre 150 kilo olsun yinede uçar gifder ister istemez :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
Sosyal ağlarda paylaş

gerçi şöyle bi durumda var silah nasıl tutuluyo pek çözemedim ben one handed olarak düşünmüştüm de diyorum bu silahı nerdentutcak batar ellerne diye acaba soldaki kollarsa onlar tamamen kullanışsız silah zaten uçmaya meyilli eğer onlarsa beoing de felan iş verebiliriz yani baltaya :))[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
Sosyal ağlarda paylaş

bi de bunlar var bunlarda tutma yeri sopadan (Kenderlemenin dediği olay sanırım) bi de baltanın arkasındaki o ufak biçağı çıkardım

bu eskisinin sopadan tutuşlusu

bu da orak yerine mızraklısı ( yine birisi mızar iyi olur dedi ama bilmiyorum nası bi kullanımı olur)
[hline][i]
qu est ce que c'est:viande

Sosyal ağlarda paylaş

Zaten mızraklı olanı var dwarven ugroshmu ne adı :)[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche
The Two Tears
Threads of Fate

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...