Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 paticiktemi okudum unuttum ama internette bir yerde okumuştum sanırım...yada anlattılar her neyse.. iki zampara bir lokantada oturuyorlarmış...sokakta karşıdan karşıya geçen 2 kadın varmış... biri atılmış: -Biri karım biri de metresim diye... öbürü cevap vermiş... -lafı ağzımdan aldın benden çok yaşayacakmışsın...[signature][hline]aşçı bahçıvana, bahçıvan şoföre, şoför uşağa, sonra hepsi uşağa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 güzel bi fıkra daha... [spo1=Siyah Kurdele..]Yeni evli bir cift 5 aydir her aksam sex yapiyorlarmis. Gününbirinde kadin patlamis ve derdini annesine anlatmis. Annesi ögüt olarak kizina -"Cinsel organina bir siyah kurdela baglarsan ve bizim adetlere göre akrabalardan biri öldügünde siyah kurdela takilir ve sex yapilmadigini kocana anlatirsin" demis. Kadin aynen yapmis. Aksam koca eve geldiginde yatarken bir bakar ki kurdela.Kadin hemen durumu anlatir ve kocasi da anlayis gösterir ve o gece yapilmaz.Bu böyle 3 gün sürer. Bununüzerine adam kendi cinsel organina da siyah kudela takar. Ve yatakta busefer sasirma sirasi kadindadir. -"Ne yapiyorsun, sen neden taktin?" der -"Bir basin sagolsun deyip cikacagim!!"[/spo][signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 hahaha süper. Bu arada boncuksedat'da öldürdü.[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 süfer :D[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 benim en sevdigim bi fıkra.. [spo1=Cennete Gidince..]Adam müftüye gitmiş "Yahu, hakikaten biz cennete gittiğimizde huri alacak mıyız?" demiş Müftü, "namazını kılar, orucunu tutar, zekatını verirsen 4 huriyi alacaksın elbette" demiş. Adamın derdi başka "Peki benim hanım cennete gidince ne olacak?" demiş. Müftü cevap vermiş "Ona da 4 Nuri düşer" Adam şaşkın, ne yani eşit haklara mı sahip olacaklar Kös kös evine dönmüş, Bakmış karısı namaz kılıyor, Basmış tekmeyi -"Or..pu mu olcan lan sen "[/spo][signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Uu gengbeng..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 4 Vampir bi uçakta gidiomuş. Biri alman, bla bla biride türk işte :D. ingiliz gidior, 15 dk sonra azı burnu kan içinde geri gelior. Noldu diye soruolar buna. buda; - Şurdaki ağacı görüomusun, -evet -altındaki çobanı görüomusun -eet -işte onun kanını emdim İi diolar. İşte alman gidior 10 dk sonra gelior aynı muhabbet. En son türk vampir gidior. 30 dk oluo yok,40dk oluo yok. En sonunda 1 saat sonra ağzı burnu kan içinde gelıo bu. "Noldu nie bu kadar geç kaldın" diolar. Türk vampir : "Şurdaki evi görüomusun" - Eet - Yanındaki ahırı görüomusun? -eet - Peki onun yanındaki direği görüomusun? -eet!! - Eh işte ben onu göremedim.[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 offff firavun yardı beni.....:) :lol:[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 arkadaşlar hepiniz hoş yazmışsınız da ben sadece boncuksedat'a güldüm. esen kalın demiş bi de oy oy oy[signature][hline]Bugüne kadar Hz. Muhammed dahil her peygambere deli dediler. Bana da deli diyorlar. Bunlar beni içimden sevindiriyor, çünkü bu peygamber olduğumu gösteriyor... Hasan Mezarcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 arkadaşlar şu fakelerin mesajları quote yapıp cevap vermeseniz ? kaç kere sölendi ya .. edit:hadi bende bişi yazayım adamın biri kız arkadaşını restoranta götürmüş bir de bakmış kadir inanır.işte kız arkadaşı makyaj tazelemeye gittiğinde kadir inanır'ın yanına gitmiş ve rica etmiş böle böle kız arkadaşım var bana yardım edermisiniz bla bla sizi tanıdığımı falan bilirse çok güzel olur gibisinden,kadir inanır da kırmamış tabi :p kız geldikten bi süre sonra kadir inanır masaya gelip vay naber ya diye gelmiş :p bizim elamanın cevabı: -ya kadir abi bi ... git ya :) edit2:acayip sansürlerim + mükemmel deforme ettim hikayeyi aklımda kalanlarla derledim değişik versiyonu vardır elbet. [signature][hline]böö [Bu mesaj kingpin tarafından 05 Temmuz 2005 05:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Bilmiyorum belki anlatılmıştı ama belaltı biraz. [spo1=spoiler]Adamın biri durmadan bankaya hergün 100 milyar gibi bi miktar para yatırırmış. Bankanın güvenlik görevlisi merak etmiş beyfendi demiş siz nasıl bu kadar parayı nerden buluyosunuz işiniz nedir acaba diye sormuş adam ise ben insanlarla iddaya giriyorum para karşılığı ordan kazanıyorum demiş. Bekçi hayretler içinde kalarak yok canım nasıl olur diye karşılık vermiş. Daha sonra adam vallahi bak gel istersen iddaya girelim ben sol gözümü ısırırım demiş. Bekçi yok ya daha neler diyip bir maaşı karşılığında iddaya girmiş. Adamın gözük takmaymış çıkarıp ısırmış. Bekçi kem küm ederken adam diğer bir iddaa da bulunmuş ben sağ gözümüde ısırırım demiş bekçi bakmış adam kör değil hemen iddaya girmiş bu sefer 4 maaşını koymuş ortaya adamın dişleri takmaymış çıkarmış onlarla ısırmış. Sonra adam bak bi iddaya girerim ama bi yıllık paranı alırım demiş adam neymiş o demiş? Benimkini kaldırmazsın diye karşılık vermiş adam. Bekçi düşünmüş zaten 4 aylık gitti ağzına alsında bari bi yıllık fazladan maaş kazanırım diyerekten başlamış muameleye. Bekçi muameleyi yaptıktan sonra hani kalkmıyodu kalktı işte demiş hahahahhaa iddayı kaybettin diyince adam kahkahaları boğulmuş ve banka girişindeki pardösülüyü göstermiş. Bak şu kafasını duvarlara vuran adamı görüyömusun ona iyi bak demiş.[signature][hline]Bana güsel bi imza bulurmusunuz arkadaşlar.[/spo] [Bu mesaj Zerokull tarafından 05 Temmuz 2005 05:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 @kingpin fıkran süperdi.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog | gececi|mail/msn| Founder of AAL'05| insomnia * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 daha yeni gördüm ve yarıldım uykulu uykulu ya[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 heheh fıkralar çok güsel..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Tanrının Asagıya Bakışı !!!!! > Tanrı bir gün aşağıya, dünyaya bakar ve bütün > > yapılan şeytanlıkları görür. > > Karar verir bir melek göndermeye ve ayrıntıları > > incelemeye. > > Çağırır en iyi meleklerinden birini, gönderir > > aşağıya bir süre için.. > > > > Melek geri döndüğünde Tanrı'ya rapor verir. Der ki: > > "işler kötü rabbim, durum şöyle; kadınların %95'i > > orospu, erkeklerin de %95 > > 'i ibne olmuş aşağıda..." > > > > Tanrı düşünür bir süre. Belki diğer bir meleğin de > > gitmesi ve başka bir > > görüş açısından onları incelemesi çok daha sağlıklı > > olacak. > > > > Böylece çağırır ikinci bir meleği gönderir aşağıya > > bir müddet için > > melek geri döner ve Tanrı'ya raporunu verir. > > > > "Maalesef Tanrım, durum gerçekten çok kötü. > > Kadınların %95'i orospu olmuş, > > erkeklerin %95'i ibne... yani ahlaksızlar > > çoğunlukta. Geriye > > sadece %5' lik bir düzgün grup kalmış... > > > > Tanrı bakar ki durum hiç iyi değil. Karar verir > > kalan %5'i şeytandan > > korunmaları için desteklemeye, onlara moral vermeye, > > onlara ümit vermeye! > > > > Hepsine birer e-mail gönderir. > > e-mailde ne der biliyor musun...??? > > Bilmiyor musun...? > > Demek bilmiyorsun...?????????!!!!!! > > Sana da gelmedi ha.........? :)))))) > > > > Tühhh !!!!!!! ....... Bana geldi valla :D[signature][hline] "Geçen gün rüyamda kelebek olduğumu gördüm.. Acaba şuan Rüyasında Kelebek olduğunu gören steel miyim yoksa rüyasında insan olduğunu gören kelebekmiyim?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 hehehe spr yaw...[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ahahaha süpeer[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Loli-pop, 04 Temmuz 2005 01:09 tarihinde demiş ki: bi gzl fikra daha.. -adamın haydarı baya baya büyükmüş -birgün gezerken bir levhaya takılmış gözü -şeyi büyükler derneği -hemen gidip üye olmak istemiş -kapıda görevli hamşerim ne kadar seninki? - adam sıkılarak ya işte çorabıma kadar demiş -kapıcı gülmüş yahu benimki kemer yapıp belime kravat yapım gömlegime demiş ve eklemiş her halde seni almazlar. -adam tam giderken bir ses "haydi hopppa! haydi hopppa!" merakla sormuş nedir bu sesler -kapıcı "ha o mu? patronunkini işemeye götürüyorlar" demiş. Zuhahahahah abi yarıldm yaaa süper valla:)[signature][hline]Apeiron... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 [spo1=marangoz..]Kadının biri doktora gitmiş. -"Doktor bey, bacağımda leke çıktı" demiş. Doktor kadının bacağında, vajinasına yakın bir yerdeki lekeyi incelemiş daha sonra bir parça pamuğa bir ilaç döküp bu ilaçla lekeyi yok ettikten sonra -"Tamamdır bayan" deyip parasını almış. Kadın teşekkür ederek ayrılmış. 2 gün sonra aynı kadın yine gelmiş. -"Doktor bey yine çıktı aynı leke" demiş. Doktor yine aynı yöntemi kullanarak lekeyi yok etmiş ve kadın teşekkür ederek ayrılmış. Bu belli süre hep böyle devam etmiş kadın 2-3 günde bir doktora geliyormuş. En son geldiğinde doktor çok sinirliymiş. Kadını koltuğa oturtmuş dizlerinin üzerine çökmüş lekeyi temizlemeye koyulmuşken bir yandan da kadına sormuş : -"Hanım hanım senin kocan marangoz mu ?" -"Evet nerden bildiniz ?" -"Söyle o salağa bir daha ki sefere vajinanı yalarken kulağının arkasındaki kalemi çıkartsın.."[/spo][signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 3 KIZ Üç kiz ölmüs, cennetin kapisinda siraya girmisler. En büyük melek, kizlari karsilamis ve sormus: -"Cennetin kapisinidan girmeden önce size küçük bir sorum var. Hayattayken iyi kizlar miydiniz?" Ilk kiz atilmis: -"Sayin melek hazretleri! Inanin ben daima iyi bir kiz oldum. Evlenmeden önce kimseyle olmadim gibi evlendikten sonra da olmadim" Büyük melek yardimcisina donmus: -"Tamam bu kiza altin anahtari verin" Ikinci kiz; -"Sayin melek hazretleri! Ben evlenmeden kimseyle olmadim ama evlendikten sonra dayanamadim!" -"Bu kiza da gümüs anahtari verin" demis melek hazretleri. Sira üçüncü kiza gelmis; -"Sayin melek ben her önüme gelen erkekle evlenmeden önce ve sonra doyasiya birlikte oldum" demis... Büyük melek söyle bir saginaa ve soluna baktiktan sonra yardimcisina fisildamis: -"Buna da benim odanin anahtarini verin"[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon -------------------------------------- hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 hehehe bu fikrayı biliyosum ama komik..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 KARIM BENİ ALDATIYOR Üç karadenizli bir aksam meyhanede acaip dertli bir sekilde kafa çekiyorlar. Kafalar kiyaklasinca Idris basliyor -"Karim nasil beni aldatir ? Hem de bir yazarla " diye söylenmeye. -"Nereden anladin bir yazarla aldattigini?" diye sorunca digerleri -"Nereden olucak bir aksam eve geldigimde yatagin altinda bir roman buldum" der. Biraz sonra Dursun bir of çeker ve o da baslar derdini anlatmaya -"Benim kari da beni bir ahci ile aldatiyor." -"Nasil anladin?" diye sorunca digerleri. Dursun -"Gecen gün gündüz vakti eve geldigimde bizim yatagin altinda bir kepçe buldum" der. Bunlari dinleyen bizim Temel öyle bir of ceker ki masayi titretir. Hayrola der digerleri. Temel: -"Sormayin arkadaslar sizi dinleyince benim derdim on kat daha artti." der. Digerleri buna bir anlam veremez -"Nasil yani?" diye sorarlar. Temel -"Uzun zamandir bizim karidan supheleneydum. Gecen gun gunduz vakti eve bir baskin yapayim dedim. Bi baktim yatagin altinda bir jokey var. Demekkim bu kari beni bir at ile aldatayi."[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon -------------------------------------- hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoOb Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 :) fıkaralar çok güzelmiş 1 tanede ben yaziim bare. [spo1=Ters giydin!!]Bir adamla karısı Mısır'da eski bir çarşıda geziyorlarmış. Ayakkabı satılan bir dükkanın önünden geçerlerken satıcı içerden seslenmiş, buyur etmiş. Girmişler, satıcı "Çok özel büyülü sandaletlerim var beyefendi, sizi sexte cok vahşi ve kuvvetli yapacak sandaletler..." Adam tabii ki erkekliğe leke sürdürmemek icin pek önemsememiş ama eski günleri özleyen karısının ısrarlarına dayanamayıp sandaletleri denemeye karar vermiş. Adam sandaletleri giyer giymez gözleri parlamış,kalbi hızlı hızlı atmış, fiziksel değişimler başlamış, nefesi serileşmiş gözleri büyümüş ve etrafına seri bir şekilde bakınmaya başlamış. Karısı bir adım geri kaçmış "Aman Allahım dur dur..." derken adam koşmuş, satıcıyı yakaladığı gibi tezgaha yatırmış, pantolonunu parçalayarak çıkarmaya başlamış,bu arada satıcı bir yandan kurtulmaya çalışırken bağırıyormuş, "Sandaletleri ters giydin lan!..."[/spo][signature][hline]Üşüyorum... Aslında üşümüyorum serinliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 noOb güzelmiş :>[signature][hline]'Cause I fucking hate you You're such a liar And I love to hate you You're all the same to me I fucking you hate you You're such a liar.And I love to hate you You're all the same to me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 off gzlmiş NoOb..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar