Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 regl oluyodur belki ösel demiş fsdahkjfldhfaslkfhafd...[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 "aile çay bahçesi" eheh. buz gibi havada dödünüz donarken bulunduğunuz mekanın sıcak olması yetiyor.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 said: cintonick, 16 Aralık 2004 19:02 tarihinde demiş ki: regl oluyodur belki ösel demiş fsdahkjfldhfaslkfhafd... bende ondan kıollanıyorum... off eski aşkı felan mı dedim hayır dedi...benle mi ilgii dedim hayır dedi...sanırım o yada...offf bu sonuçsuzluk bana koyuyo...of offfff...batsın bu dünya...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 sabırlı ol , bekle bakalım nolcak zaten bizim de ortak davamız haline geldi mekan bul dert dinle fln sadfksadlkfjsdaflk hade kolay gele tekrar soluom sabırlı ol , fazla ilgilenerekte kızı kendinden bıktırma bırak olayları akışına...[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 zaten muhattabım bizi tanıştıran diğer kız...ona soruyorum tüm bunları ve cevap vermiyoya...offff deliricem harbi çok kötüyüm ya...tüm moralim 0....[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 bence adet kanaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 hay ben... bu kız milleti apayrı bi ırk...off yalan olmadı ama olucak gibi YAAA BİŞEYİ ÇOK İSTEYİNCE HEP BÖYLE OLUYOR YA!!!! LANET OLSUN!!![signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 böylece boşuna kasmış olduk bu kadar....:) hani ben bir mekan bile belirtmedim de... neyse favorilerime ekliyim sonra tutar lazım olur:)[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor Uyumazsam uyanırken zorluk çekmem beleş 3.5 ed.e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 yok abi yok ben bunu cuma günü çözücem..kaçarı yok..anlamıyorumya...çarşamba günü olur diyen kız nasıl bi anda döndü ya...deliricem çıldırıcam bişiyde söylemiyolar!![signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Sakin ol abi cozersin cıldırmanın alemi yok biseyi cozemezsin boyle. Olmuyosa da olmuyo gec gitsin. Hehe borbag +1 ayrıca hicbisi demedim ama sayfayı kaydetmek iyi olabilir =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 bence başlamadan bitecekse çok şanslısın kimin ne olduğu baştan belli olsun biraz sabret herşey oraya çıkacaktır.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor Uyumazsam uyanırken zorluk çekmem beleş 3.5 ed.e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poibra Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Bence buraya topic açtıın için buluşmak istemiyo senle :P Şaka bi yana İstinye deki Han Cafe veya Yeniköyde sevdiğim ve her sabah gittiğim tüm cafelere rahatça götürebilirsin... Çünkü o yerler rulaz hayatım boyunca!!![signature][hline]Delanoresse, 08 Aralık 2004 13:57 tarihinde demiş ki: reskille bagladigim gunleri unutma arcane, sen beni kestiginde ben hatuna gitmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuCk Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 en iyisi kahvede takılın okey falan cevırırsınız tabı kız okey oynamayı bılıomu onu bılmem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 cafe cadde midpoint havelka* köpük* Aha cafe Nargile kafeler kadıköy Bomanti marmara ünisini (göztepe kampusu) oralarda nargileci var güzel sonra bostancıda cafe suadiye var[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 trip e git, belki romantik bir an yaşama şansı veya ilişkini ilerletme şansı bulamazsın ama ömrün boyunca unutamadığın bir anın olur kızı her türlü oyunda açık ara, dağıtarak, duvarlara vurarak rahatçana ezdikten sonra 1 OWNZOR TH33 ! diye haykırıp anı ölümsüzleştirip hayatın boyunca aklına geçerken uğradığında bile gülmekten öldürecek bi anı sahibi olursun. not: uzun sürmesi planlanan ilişkilere tavsiye edilmez.[signature][hline]Sam, 15 Ocak 2003 22:29 tarihinde demiş ki: mesela polymorph autocast ayarlanabilse[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 said: arcane, 17 Aralık 2004 03:57 tarihinde demiş ki: trip e git, belki romantik bir an yaşama şansı veya ilişkini ilerletme şansı bulamazsın ama ömrün boyunca unutamadığın bir anın olur kızı her türlü oyunda açık ara, dağıtarak, duvarlara vurarak rahatçana ezdikten sonra 1 OWNZOR TH33 ! diye haykırıp anı ölümsüzleştirip hayatın boyunca aklına geçerken uğradığında bile gülmekten öldürecek bi anı sahibi olursun. not: uzun sürmesi planlanan ilişkilere tavsiye edilmez. Hmm peki...[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 said: arcane, 17 Aralık 2004 03:57 tarihinde demiş ki: kızı her türlü oyunda açık ara, dağıtarak, duvarlara vurarak rahatçana ezdikten sonra 1 OWNZOR TH33 ! diye haykırıp anı ölümsüzleştirip hayatın boyunca aklına geçerken uğradığında bile gülmekten öldürecek bi anı sahibi olursun. not: uzun sürmesi planlanan ilişkilere tavsiye edilmez. Arkeyn allak belanı versin katıldım lan okurken ahahahahah Yaş geldi gözümden, o anı hayal ettim de bi ahahahahahahha[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 said: arcane, 17 Aralık 2004 03:57 tarihinde demiş ki: not: uzun sürmesi planlanan ilişkilere tavsiye edilmez. tüh bee![signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jhblackmoore Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 caddeye takılın cadde mc iidir kasmaz biz orda takılırıs kızla bu güne kadar hiç sıkıcı bi günümüz geçmedi tabi bunda kızında payı büyüq :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 ya bi mc mc yazmıs herkes kusura bakmayında bu mc mcDonald's değil demi ?[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 kadiköy express inegöl köfte ci[signature][hline]ben saadettin teksoy sokarım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 said: Ragnar, 17 Aralık 2004 10:59 tarihinde demiş ki: ya bi mc mc yazmıs herkes kusura bakmayında bu mc mcDonald's değil demi ? Tabii ki değil. Müttalip's Cafe demek MC. Bunu da bilmiyorsan artık tcık tcık tcık. Eheheheheheh. Leeen, gençlik silkinin kendinize gelin, Mcde yemek yenir evlatlarım, naaaaapıyorsunuz siz? Kızla gidilmez öyle yerlere, sen RÖAAAAH diye burgerlerine dalarken kız komaya girer. Tabi çocuk oyun alanında takılıyorsanız orası başka.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. ÖDESER: Ödev Destek Servisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 said: arcane, 17 Aralık 2004 03:57 tarihinde demiş ki: trip e git, belki romantik bir an yaşama şansı veya ilişkini ilerletme şansı bulamazsın ama ömrün boyunca unutamadığın bir anın olur kızı her türlü oyunda açık ara, dağıtarak, duvarlara vurarak rahatçana ezdikten sonra 1 OWNZOR TH33 ! diye haykırıp anı ölümsüzleştirip hayatın boyunca aklına geçerken uğradığında bile gülmekten öldürecek bi anı sahibi olursun. not: uzun sürmesi planlanan ilişkilere tavsiye edilmez. Hahaha cidden dagıldım super ya =) Olmeden bi kere yapmak lazım bunu hayat boyu unutamazsın haha =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 beyler yarın buluşuyoruz.. :) konuşcak şeyleri varmış ama du bakalım...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar