Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kızla Gidilesi Mekanlar

Mandoo

Öne çıkan mesajlar

said:
cintonick, 16 Aralık 2004 19:02 tarihinde demiş ki:
regl oluyodur belki ösel demiş fsdahkjfldhfaslkfhafd...

bende ondan kıollanıyorum...
off eski aşkı felan mı dedim hayır dedi...benle mi ilgii dedim hayır dedi...sanırım o yada...offf bu sonuçsuzluk bana koyuyo...of offfff...batsın bu dünya...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Sosyal ağlarda paylaş

sabırlı ol , bekle bakalım nolcak zaten bizim de ortak davamız haline geldi mekan bul dert dinle fln sadfksadlkfjsdaflk hade kolay gele tekrar soluom sabırlı ol , fazla ilgilenerekte kızı kendinden bıktırma bırak olayları akışına...[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J]

Only Cla.Jackal.
Sosyal ağlarda paylaş

zaten muhattabım bizi tanıştıran diğer kız...ona soruyorum tüm bunları ve cevap vermiyoya...offff deliricem harbi çok kötüyüm ya...tüm moralim 0....[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Sosyal ağlarda paylaş

hay ben...
bu kız milleti apayrı bi ırk...off yalan olmadı ama olucak gibi YAAA BİŞEYİ ÇOK İSTEYİNCE HEP BÖYLE OLUYOR YA!!!!
LANET OLSUN!!![signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi yok ben bunu cuma günü çözücem..kaçarı yok..anlamıyorumya...çarşamba günü olur diyen kız nasıl bi anda döndü ya...deliricem çıldırıcam bişiyde söylemiyolar!![signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Sosyal ağlarda paylaş

Sakin ol abi cozersin cıldırmanın alemi yok biseyi cozemezsin boyle. Olmuyosa da olmuyo gec gitsin. Hehe borbag +1 ayrıca hicbisi demedim ama sayfayı kaydetmek iyi olabilir =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Sosyal ağlarda paylaş

ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor
Uyumazsam uyanırken zorluk çekmem
beleş 3.5 ed.e
Sosyal ağlarda paylaş

Bence buraya topic açtıın için buluşmak istemiyo senle :P
Şaka bi yana İstinye deki Han Cafe veya Yeniköyde sevdiğim ve her sabah gittiğim tüm cafelere rahatça götürebilirsin...
Çünkü o yerler rulaz hayatım boyunca!!![signature][hline]Delanoresse, 08 Aralık 2004 13:57 tarihinde demiş ki:
reskille bagladigim gunleri unutma arcane, sen beni kestiginde ben hatuna gitmistim.
Sosyal ağlarda paylaş

trip e git, belki romantik bir an yaşama şansı veya ilişkini ilerletme şansı bulamazsın ama ömrün boyunca unutamadığın bir anın olur
kızı her türlü oyunda açık ara, dağıtarak, duvarlara vurarak rahatçana ezdikten sonra 1 OWNZOR TH33 ! diye haykırıp anı ölümsüzleştirip hayatın boyunca aklına geçerken uğradığında bile gülmekten öldürecek bi anı sahibi olursun.

not: uzun sürmesi planlanan ilişkilere tavsiye edilmez.[signature][hline]Sam, 15 Ocak 2003 22:29 tarihinde demiş ki:
mesela polymorph autocast ayarlanabilse
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 17 Aralık 2004 03:57 tarihinde demiş ki:
trip e git, belki romantik bir an yaşama şansı veya ilişkini ilerletme şansı bulamazsın ama ömrün boyunca unutamadığın bir anın olur
kızı her türlü oyunda açık ara, dağıtarak, duvarlara vurarak rahatçana ezdikten sonra 1 OWNZOR TH33 ! diye haykırıp anı ölümsüzleştirip hayatın boyunca aklına geçerken uğradığında bile gülmekten öldürecek bi anı sahibi olursun.

not: uzun sürmesi planlanan ilişkilere tavsiye edilmez.

Hmm peki...[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara
Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara.
UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım
Sosyal ağlarda paylaş

said:

Arkeyn allak belanı versin katıldım lan okurken ahahahahah
Yaş geldi gözümden, o anı hayal ettim de bi ahahahahahahha[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki:
Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ragnar, 17 Aralık 2004 10:59 tarihinde demiş ki:
ya bi mc mc yazmıs herkes kusura bakmayında bu mc mcDonald's değil demi ?

Tabii ki değil. Müttalip's Cafe demek MC. Bunu da bilmiyorsan artık tcık tcık tcık. Eheheheheheh.
Leeen, gençlik silkinin kendinize gelin, Mcde yemek yenir evlatlarım, naaaaapıyorsunuz siz? Kızla gidilmez öyle yerlere, sen RÖAAAAH diye burgerlerine dalarken kız komaya girer. Tabi çocuk oyun alanında takılıyorsanız orası başka.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
ÖDESER: Ödev Destek Servisi
Sosyal ağlarda paylaş

said:

Hahaha cidden dagıldım super ya =) Olmeden bi kere yapmak lazım bunu hayat boyu unutamazsın haha =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...