Berk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Liman kahvesii Liman Kahvesi Liman Kahvesi, bu arada söylediğin o biryeri kapatlaım olayı tam ersin karabulut olayı olmuş, - bana gringo de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Kızla hiç bi mekana gitmeyin, değmez.[signature][hline]- Kuzu - Suç benim seni kalbime yazmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 caddeki planet'a götür,olmadı kırıntı var.gündüz saatlerinde kızla takılabilitesi yüksek olan yerler bunlar ben hep buraları tercih ediyorum valla[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 said: Berk, 15 Aralık 2004 20:15 tarihinde demiş ki: Liman kahvesii Liman Kahvesi Liman Kahvesi, bu arada söylediğin o biryeri kapatlaım olayı tam ersin karabulut olayı olmuş, - bana gringo de zaten ordan esinlenmiştim :)[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 gringo, yine şanslısın deli gibi vizeleri var artık yaşı kemale ermiş ve sürekli oraya takılan üyelerin, yoksa tam böyle oturmuşken genç patiye diye yanar döner birşey yollardık, sen kıza artık nasıl açıklardın bu "pati" olayını bilmem, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 valla hakkaten paticiği bir sır gibi saklıyorum...bizi tanıştıran kıza mekan isimleri c/p yapıyorum...nerden buluyorsun diyo...bende chan söylemez sır gibi iğrenç bi espiri ile geçiştiriyorum ama daha nereye kadar...bakacaz...bu arada buluşmanın sonuçlarını anlatacam burda :D[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 sana ema'nın yazılaını öneririm şiddetle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 nerde acaba?[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 http://web.paticik.com/edebiyat/syf.php?id=7513">Kızları Nasıl Tavlamalı? Sıkıcı biri olmak için ne yapmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 ya uzun yazılar hiç kasamam okumak için kusra bakma :) hem ihtiyacım yok ya :-) ben kendi başımın çaresine bakarım mekan olduktan sonra...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 sahil diyorum hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 yaw sahil de hangi sahil???hava buz gibi sen sahil diyosun hala...hem kızın gözüne züğürt gözükmeyelim :)[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 eve götür en güzeli... :P[signature][hline]From The Dephts I've Come Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 yok o olmas :)[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 kadıköy barlar sokağında arkaodaya götür. gündüz falan çay için kahve için. sıcak kakao için.. karşıdada şey var galatasaray lisesinden aşağı inince soldan o yol üstünde sağda limonlu bahçe var. orası da güzeldir.[signature][hline]Woody Guthrie's land can't feed Mother Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 chro bi haltan anlamiyon kadiköy barlar sokaginda Kargaya götür cok begeneceksiniz =) zincire sokma ama kafaniz ucar hard rock seviosaniz siz bilirsiniz rock dedim yoksa metal mi demeliydim =P[signature][hline]Paticik Tavernasi sahibi Sir Cromex Davut Vedaoglu says in episode 2: Join me .. and i will complete your training with our combined strenght we can end this conflict and bring order to Türkey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 soluyorum bak kadıkoyde gunduz buluşucaksanız nargıle cafelere goturun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 kerem ya kız sigara icmiyosa dumanıda sevmiyo (hem grubunu hemde havasii =P) nargile cafeye götürüp kızı bogiymmi ? cocukken nargile kafeleri severdim artik hojuma gitmiyo bence nargile icilceksede tophaneden baska yerde icilmemeli mafyaya para sayip duruoz zaten en azından isin piirlerinin mafyasina sayalim parayi =)[signature][hline]Paticik Tavernasi sahibi Sir Cromex Davut Vedaoglu says in episode 2: Join me .. and i will complete your training with our combined strenght we can end this conflict and bring order to Türkey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 beyler kızla aramız biraz kötü oldu :) ama toparlıcam daha 1 günüm var...allahım offf....kesin buluşcam bu hafta ne olursa olsun...hırs yaptım :D[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mandoo, hala mı buluşamadın be evladım be. Ben mi kavuşturayım sizi, napayım?[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. ÖDESER: Ödev Destek Servisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendine_Yakisan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Ben sevgilimle hans bara giderim hep.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 said: Ancalagan, 16 Aralık 2004 00:37 tarihinde demiş ki: kerem ya kız sigara icmiyosa dumanıda sevmiyo (hem grubunu hemde havasii =P) nargile cafeye götürüp kızı bogiymmi ? cocukken nargile kafeleri severdim artik hojuma gitmiyo bence nargile icilceksede tophaneden baska yerde icilmemeli mafyaya para sayip duruoz zaten en azından isin piirlerinin mafyasina sayalim parayi =) Sana kalsa sen ewde kıza frp oynatırsın:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Deli haci aman sen karışma aeuhaeh Mandooo anladım ben seni kaç gündür neden saçma sapan msjlar atıon belli :( takma kafana geçer geçer.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 said: Quel-Thul, 15 Aralık 2004 21:59 tarihinde demiş ki: eve götür en güzeli... :P (bkz: Türk'sün dimi?) :lol: hele az sabırlı ol eauhaeh[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 said: Xharloan, 16 Aralık 2004 17:56 tarihinde demiş ki: Deli haci aman sen karışma aeuhaeh Mandooo anladım ben seni kaç gündür neden saçma sapan msjlar atıon belli :( takma kafana geçer geçer. yok bu gün son ders mesaj çekti tanıştıran kız...kızın bi anda kafası karışmış...özel bişi var diyo ama nedenini söylemiyo deliricem!!! off offff ulan başlamadan bitti olayı oldu yaa...haydaaaa... hiç bişey yolunda gitmiyor :([signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar