capital Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 arkadaşlar bu dungeon key ne işe yarar bir de 60 tane öldürdüm hiç gem çıkmadı sadece şanssızlık mı yoksa nasıl çıkar bugem[signature][hline]İ S T A R İ
Shakkil Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Dungeon Key'i Abyss'in üst katlarına çıkmak için kullanabilirsin. Kesmeye devam et. Elbet çıkar bi gem...[signature][hline]ID: Shakkil Nation: Karus Job: Sorcerer Lvl: 58 Clan: ESC Server: Ares
Maximil_King Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 sorun sende degil belirlk zamanda cikiyor katlarda oda kime duscegi sans sana denk gelmemistir...
serdary76 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Ayrıca "secret key" de Abyss Hell' e girmene yarar ve orasıda katlardan oluşuyor fakat biraz daha sağlam yaratıklar var :) Benimde bir sorum olsun... Burning iskeletlerden eskiden 1 saat takıldığımda garanti +9 küpe falan filan düşerdi, artık hiç düşeremiyorum :( sebep veya fikri olan varmı???[signature][hline]Name...: crazyakrep Job......: Mage/Ice Server..: Ares (ORC) Level....: 61
bymad Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: serdary76, 03 Temmuz 2005 17:36 tarihinde demiş ki: Ayrıca "secret key" de Abyss Hell' e girmene yarar ve orasıda katlardan oluşuyor fakat biraz daha sağlam yaratıklar var :) Benimde bir sorum olsun... Burning iskeletlerden eskiden 1 saat takıldığımda garanti +9 küpe falan filan düşerdi, artık hiç düşeremiyorum :( sebep veya fikri olan varmı??? Gel aga birlikte kesek çıkar belki. manner 2005' de bıraktım 2006 yılında 1 manner alıp o yılıda öle kapıcam :D[signature][hline]Nation :Karus Server :Ares NicK :Bymad_TR CLaN :major LvL :61 Paper Mage
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: Maximil_King, 03 Temmuz 2005 17:27 tarihinde demiş ki: sorun sende degil belirlk zamanda cikiyor katlarda oda kime duscegi sans sana denk gelmemistir... Peki bu olay ben katta tek basima isem hep banami duser.Yokhsa bu sure tum abyss dungeon icinmi gecerlidir.Ona gore black widow felam kesecem.Birde abyss hell in 2. katındaki orclar nedir tam goremeden yattım.Guçlümüler yokhsa başka bişeydenmi öldüm.LvL 40 mageim.[signature][hline]İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu...
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Abyss Hell'in ikinci katındaki orcların nicklerini söyle sana ona göre bi yorum yapalım.. :D[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 LoL oyunda deilim işyerindeyim.İsmine bakamadım ölünce sinirlenip çıktım.Oyunada teee gece 12 de girecem.Galata şenlikleri warmış bizim arklar sahne alıyolarmış felam filam.Neyse orclardan haberi olan warmı.[signature][hline]İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu...
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Abyss Hell'in ikinci katında orc'lar yok. Onlar Karus'lu. O yüzden nickini istedimdi.. (Yanlış hatırlamıyorum dimi?)[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares
Öne çıkan mesajlar