Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wow da 350 den aşşağıya ping görememe durumu ...

Stalkerx

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle herkese selamlar
Bende ZoomX4 modem var ve Zenedar serverinda oynuyorum bağlantım da 256 adsl ...
Sorunum pingim 350 den aşşağıya hatta son günlerde 400 den aşşağıya düşmemekte bu neden olabilir nasıl bir çözüm üretilebilir yakınımda oturan arkadaşlarım 200 -250 pingle oynarken neden bu sürgün ? lütfen bilgilerinizi esirgemeyin yardımcı olun :)[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin.
®Stalker®
Khasperet The Drow Assassin
Sosyal ağlarda paylaş

benim de ping 300-400 hiç sorun olmuyor.
aslında son günlerde baya düzeldi.200 ping e kadar düştü.hatta emule u açık unutup saatlerce wow oynamışım dün :D[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Sosyal ağlarda paylaş

bende once zoomx4 kullandim su an ise zoomx5 var.. wow un destek sayfasında bulabilecegin, kullanılan portlar var. zoom un firewall ayarlarından o portları ac. performansın yukselecektir...[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
follow the energizer tav$ani / gizli ninja

Wen[Nerull] Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

hatta buluverdim senin yerine >

Firewalls, Routers, and Internet Connection Sharing
If you are using any type of firewall, router, or you are sharing your internet connection between multiple computers, you may need to set your system up to allow access to the World of Warcraft game servers. The firewall or router will need to allow unrestricted communication on TCP Port number:
3724, 8086, 8087, 9081, 9090, 9091, 9100[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
follow the energizer tav$ani / gizli ninja

Wen[Nerull] Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

bendede x4 var firewallda acık ama port falan ugrasmadım
125-150 ping falan alıyorum yogun saatlerdede 200ü buluyo [EU] telefon kablolarını kontrol et bide fazla paralel varsa ilk ana hattın modeme gelmesini sagla sonra paralellere yolla yine olmadı muhtesem musteri hizmetlerini ara hat deglerini kontrol etsinler.[signature][hline]icq:140353
Sosyal ağlarda paylaş

Sanıyorum sorun modemde ... Aşırı ısınıyor gibi az evvel pingim fırladığında modemi masanın üstüne çıkarıp vantilatörü açtım ve pingim 380 den 200 e düştü sanırım yarın modemi değiştirtsem iyi olacak ...[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin.
®Stalker®
Sosyal ağlarda paylaş

modemin ustune fan takinca giden paketlerin hizi mi artiyor :) ha tam tersi olsa kabul edilebilir belki. fizik 101 isi iletkenlikle dogru orantili da. boshverin siz fani buzdolabini 4440375 i arayin sikayetci olun. berki birgun yeterince sikayet alirlarsa duzeltirler ek hat falan alirlar.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Stalkerx, 27 Haziran 2005 15:08 tarihinde demiş ki:
Çok sağolun hepiniz şu questi verip herşeyi uygulamaya başlayacağım :) tekrar teşekkürler yardımlar için inşallah hallolur

Hangi serverda oynuyosun sende mi seldarla beraber RP serverındasın ? :[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada ısınan objelerin iletkenlikleri azalır artmaz bu yüzden makina ısınınca kasar aynı şekilde modem de de bu tarz bir sorun olabilir diye düşündüm ... Fakat büyük ihtimalle memleketim internetinin sefaleti yüzünden bu durumlar böyle ...[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin.
®Stalker®
Sosyal ağlarda paylaş

http:10.0.0.2 den giris yapiyoruz. burda username ve password soruyor. eger degistirmediysen admin ve zoomadsl olacak bunlar. sonra yukarida gorecegin advanced setup tan virtual server a giriyorsun. orda artik ne port istiyorsan onu yaziyorsun. write settings and flash reboot[signature][hline]Once you start down the dark path,
Forever will it dominate your destiny.
Sosyal ağlarda paylaş

benim gördüğüm kadarıyla bağlantı ne makinadan ne modemden, tamamıyla hattı aldığınız sehire bağlı birşey, üni. bitmeden ankaradaydım ve orda kafede 1mb bağlantı ile 3 kisi bile oynarken ping 500 altına düşmesdi makinalarda saglamdı, suan ordu/ikizcedeyim 256 adsl var makinam p3 600 islemci ve 120 ms ile burning legionda oynuyorum, serverın en yogoun olduğu zamanlar 180 oluyor, modemimde onixon usb modem[signature][hline]Callawey Excalibur
Jandarma Asayiş
Guild.darkvenue.com
Sosyal ağlarda paylaş

azalir mi ? sogudukca mi artar? -273 te o zaman coshuyorlar fildir fildir donuyor elektroncuklar. nie unv bitiremediin belli. neyse fizii boshverin ok falan atarsaniz anca lazim olur fizik.
sen kaderine razi ol yavrumcum en son ttnetin elamaninn dedii gibi `burasi turkiye istemiyorsan alma kardeshim`
Ps : msnden kasiyorsunda makinam 7/24 acik bashinda olmuyorum yavrucum. gelrisen bu tarafa haber verirsin.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Ortamın sıcaklıgı arttıkca lineer olarak iletkenlik de artar.
Sıcaklık arttıkça işlemcilerin kasılmasının bozulmasının sebebi iletkenlik degildir. Siz işlemcilere iletken diyemezsiniz. Yarı iletken malzemeleri açıp incelemen lazım. Bu nu merak edersen anlatabilirim.

[Kaynak: William D. Callister, Jr. // Material Science and Engineering (an Introduction) // Chapter 19: Electrical Properties // Page: 614-615]

Not: Buradaki grafikte cok net olarak görebilirsin ısı artışıyla iletkenliginde değişimini ve saf malzemeler le içinde başka atomların var olduğu durumlardaki malzemelerin. Neden iletkenligin arttıgınıda daha onceki sayfalarda enerji gap larını acıklayarak anlatıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...