Stalkerx Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Öncelikle herkese selamlar Bende ZoomX4 modem var ve Zenedar serverinda oynuyorum bağlantım da 256 adsl ... Sorunum pingim 350 den aşşağıya hatta son günlerde 400 den aşşağıya düşmemekte bu neden olabilir nasıl bir çözüm üretilebilir yakınımda oturan arkadaşlarım 200 -250 pingle oynarken neden bu sürgün ? lütfen bilgilerinizi esirgemeyin yardımcı olun :)[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 benim de ping 300-400 hiç sorun olmuyor. aslında son günlerde baya düzeldi.200 ping e kadar düştü.hatta emule u açık unutup saatlerce wow oynamışım dün :D[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 bende once zoomx4 kullandim su an ise zoomx5 var.. wow un destek sayfasında bulabilecegin, kullanılan portlar var. zoom un firewall ayarlarından o portları ac. performansın yukselecektir...[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani / gizli ninja Wen[Nerull] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 hatta buluverdim senin yerine > Firewalls, Routers, and Internet Connection Sharing If you are using any type of firewall, router, or you are sharing your internet connection between multiple computers, you may need to set your system up to allow access to the World of Warcraft game servers. The firewall or router will need to allow unrestricted communication on TCP Port number: 3724, 8086, 8087, 9081, 9090, 9091, 9100[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani / gizli ninja Wen[Nerull] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 bendede x4 var firewallda acık ama port falan ugrasmadım 125-150 ping falan alıyorum yogun saatlerdede 200ü buluyo [EU] telefon kablolarını kontrol et bide fazla paralel varsa ilk ana hattın modeme gelmesini sagla sonra paralellere yolla yine olmadı muhtesem musteri hizmetlerini ara hat deglerini kontrol etsinler.[signature][hline]icq:140353 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 136-600 ms arası mutluyum.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Çok sağolun hepiniz şu questi verip herşeyi uygulamaya başlayacağım :) tekrar teşekkürler yardımlar için inşallah hallolur[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 yalnız bir sorrun var ben bu portları nereye yazacağımı bulamadım ... nasıl halledebilirim bunu yardımcı olurmusunuz ?[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Sanıyorum sorun modemde ... Aşırı ısınıyor gibi az evvel pingim fırladığında modemi masanın üstüne çıkarıp vantilatörü açtım ve pingim 380 den 200 e düştü sanırım yarın modemi değiştirtsem iyi olacak ...[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 modemin ustune fan takinca giden paketlerin hizi mi artiyor :) ha tam tersi olsa kabul edilebilir belki. fizik 101 isi iletkenlikle dogru orantili da. boshverin siz fani buzdolabini 4440375 i arayin sikayetci olun. berki birgun yeterince sikayet alirlarsa duzeltirler ek hat falan alirlar.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Stalkerx, 27 Haziran 2005 15:08 tarihinde demiş ki: Çok sağolun hepiniz şu questi verip herşeyi uygulamaya başlayacağım :) tekrar teşekkürler yardımlar için inşallah hallolur Hangi serverda oynuyosun sende mi seldarla beraber RP serverındasın ? :[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Seldarla beraberim yine de :) Rp de değiliz ayarttım onu da Zenedardayiz[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Bu arada ısınan objelerin iletkenlikleri azalır artmaz bu yüzden makina ısınınca kasar aynı şekilde modem de de bu tarz bir sorun olabilir diye düşündüm ... Fakat büyük ihtimalle memleketim internetinin sefaleti yüzünden bu durumlar böyle ...[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gondorianze Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Bendede zoom 4x var firewall fln nasıl acıcam ayarları nasıl yapıp portları degıstırecegım hakkında bılgı verırsenız cok sevınırım. Sımdıden saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ecchi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 http:10.0.0.2 den giris yapiyoruz. burda username ve password soruyor. eger degistirmediysen admin ve zoomadsl olacak bunlar. sonra yukarida gorecegin advanced setup tan virtual server a giriyorsun. orda artik ne port istiyorsan onu yaziyorsun. write settings and flash reboot[signature][hline]Once you start down the dark path, Forever will it dominate your destiny. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faki Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 benim gördüğüm kadarıyla bağlantı ne makinadan ne modemden, tamamıyla hattı aldığınız sehire bağlı birşey, üni. bitmeden ankaradaydım ve orda kafede 1mb bağlantı ile 3 kisi bile oynarken ping 500 altına düşmesdi makinalarda saglamdı, suan ordu/ikizcedeyim 256 adsl var makinam p3 600 islemci ve 120 ms ile burning legionda oynuyorum, serverın en yogoun olduğu zamanlar 180 oluyor, modemimde onixon usb modem[signature][hline]Callawey Excalibur Jandarma Asayiş Guild.darkvenue.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Apartmandaki kablolari değiştirtme gibi bir şansımız da yokmuş bilemiyorum artık nasıl bir çözüm bulacağız ...[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gondorianze Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ecchi cok saol gercekten fark etti yardımın sayesınde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 azalir mi ? sogudukca mi artar? -273 te o zaman coshuyorlar fildir fildir donuyor elektroncuklar. nie unv bitiremediin belli. neyse fizii boshverin ok falan atarsaniz anca lazim olur fizik. sen kaderine razi ol yavrumcum en son ttnetin elamaninn dedii gibi `burasi turkiye istemiyorsan alma kardeshim` Ps : msnden kasiyorsunda makinam 7/24 acik bashinda olmuyorum yavrucum. gelrisen bu tarafa haber verirsin.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Bende buna benzer bi sorun vardı Router ın adaptöründen olduğunu buldum ( 5v 2A isteyen router a 8W lık adaptör almıştımda :P ) Belki sende de böyle bi sorun vardır ?[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Yaw arkadaşlar Dediğiniz Config menusu USB den bağlayınca çıkıyor içinizde ethernet menüsünden port açmayı bilen var mı ?[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Ayrıca direnç konusunda g.t oldum fizikçime ... Neyse yardım edebilirseniz ii olcak[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eradicator Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Ortamın sıcaklıgı arttıkca lineer olarak iletkenlik de artar. Sıcaklık arttıkça işlemcilerin kasılmasının bozulmasının sebebi iletkenlik degildir. Siz işlemcilere iletken diyemezsiniz. Yarı iletken malzemeleri açıp incelemen lazım. Bu nu merak edersen anlatabilirim. [Kaynak: William D. Callister, Jr. // Material Science and Engineering (an Introduction) // Chapter 19: Electrical Properties // Page: 614-615] Not: Buradaki grafikte cok net olarak görebilirsin ısı artışıyla iletkenliginde değişimini ve saf malzemeler le içinde başka atomların var olduğu durumlardaki malzemelerin. Neden iletkenligin arttıgınıda daha onceki sayfalarda enerji gap larını acıklayarak anlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 bende duzeldi 80 ping gordum hatta.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 şu kablonet i de düzeltmenin bir yolu var mı 500den aşağı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar