Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eldiven (War of Worlds Robbiedeki)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Filme gidenler bilir. Bu robbie deki çocukta ki eldivenler varya tek eline taktigi renkli renkli takiyor. Çok hosuma gitti benim :) istanbul da satilan bir yer varidir ya ? Resim koycaktim ama bulamadim remini :P[signature][hline]Knight Online oyniyacagima, evcilik oynarim daha zevkli ...
[i][b]

Mesaj tarihi:
Ne bu esprimi şimdi.

...

Arkadaşım netten baktım ama pek bişi bulamadım. Film daha yeni. biraz daha süre geçsin internette detayları ile ilgili daha fazla şey bulunabilir sanırım...[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Mesaj tarihi:
bende baktim bi sorayim dedim ehuehe bulamadim zaten deli oldum çok güzel eldivenler böle :P üstündeki montla deli uyumlu :D[signature][hline]Knight Online oyniyacagima, evcilik oynarim daha zevkli ...
[i][b]

Mesaj tarihi:
said:
_NoelBaba_, 07 Temmuz 2005 21:46 tarihinde demiş ki:
Annene söyle örsüN
valla ben nerden bulabileceğini bilmiyorum ama bu arkadaşın dediği mantıklı hmpfff :lol:[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim...
Karsinizda Pipican
Mesaj tarihi:
hmm anımsayamadım ki.

resmini felan vermen lazım bi şekilde yani..[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Mesaj tarihi:
ya resmini bulabilsem zaten :P süper bisi sag eline takiyordu sanirim :) kirmizi ve grisini takti eheh :) film boyunca eldivenlere kitlendim yaa :D[signature][hline]Knight Online oyniyacagima, evcilik oynarim daha zevkli ...
[i][b]

Mesaj tarihi:
Şurda olabilir mi acaba? Robbie böyle gothic bi tipdi galiba olabilir burda...[signature][hline][Bob Marley]
Ben!!!(Ünlemlere de bak)
Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır.

[Bu mesaj Cd- tarafından 08 Temmuz 2005 15:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:

bakin eldiven bundan (tek bulabildigin resmi bu) belki hatirlarsiniz çok güzel yakindan ya hasta oldum :)

... Bu arada o bezbol eldivenide çok sahane bir seydi :)[signature][hline]Knight Online oyniyacagima, evcilik oynarim daha zevkli ...
[i][b]

• Yeni Oluştur...