asas Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 arkadaslar sımdı benım bı ark bana cıft clıent verıodu oynadıgım serverlarda sımdı bı servera basladım burda ark vermedı clıyı sımdı be kendım nasıl cıft clıent yapabılırım acaba ??=?
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 bravo[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl...
SunLight Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 :D[signature][hline]Quaxis OnLine Gaming Community Diomedes
asas Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 :D Napam acık sozluyum ben..
StRoLch Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 yurru bea[signature][hline]You kill me with a single world. When angels fuck and devils kiss.. ------ Jack off Jill - Angel's Fuck Mail | Icq | Alemin en kral sözü
Cyclone Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Helal Be Bu Konuda Açık Sözlü OLan İlk Kişisin[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com www.stormuo.com
kenzap Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 easy uo her serverda çalışmaz[signature][hline]? bu işaretin yüzlerce anlamı var . bu işaretin bir tane
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 her serverda calismaz (kontrol sistemli serverlar )[signature][hline]go2hell
asas Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Hmm ben bunu nerden bulabılırım..Easy uo aratma yaptım googleda ama doru duzgun bı sıte bulamadım hep lınklerı baska yere kaymıs..
Öne çıkan mesajlar