Stell Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Yarın bi upload sitesine hazırladığım sphere i uplaod edicem.Bunu ilan etmek için bu konuyu açtım isteyen girp içindeki scplere bakabilrsiniz. Tabi bunu hemen kotuye yoran fesat arkadaşlar olabilir.Trojan hack vs gibi bi amacım yok ama sunu virüs olması zor ama yok demiyorum çünkü 2 seneden beri aynı dosyalar formattan formata kopyalandı.
Chosen Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ne güzel... ama çamur atarlar dikkat et.. derim[signature][hline][ imza yok ]
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Amacım Bok Atmak değil tebrik 1. Şu kötü olmuş neymi? Başlığın.Sphere bedava demeseydin keşke Sphere Host ediceğim gibi bişey olabilirdi.Yani direk insanların laf atmasına sebeb olabilecek bi topic başlığı.Ben sadece belirtmek istedim 2.Tebrikler... Işallah Güncel bir Sphere Upload Şeysi olurda (unuttum :>) oradan rahatca indirebiliriz.[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası
Emivoz Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 bence kimsenin trojan var gibi kufur etmesini istemiorsan sana upload etmeden once bi tarattir
kenzap Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Bence iyi edersin en azından yeni başlayanlar yararlanır ayrıca sana bok atıcakların çoğuda nebulanın scplerine bakarak öğrendiler[signature][hline]? bu işaretin yüzlerce anlamı var . bu işaretin bir tane
Quardon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Yararlı olur belki sen laf atanlara takma onlar ne yapıp yapmadıklarından haberdar değil.
GM_galadniel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Hadi bakalım ama birazda dusun sen bunu yapınca server acıcak kişi sayısı cogalıcak ve bir cok kişinin emegine saygısızlık yapmış olucaksın tabi bu benim düşüncem sen ne yapmak istersen yap ama[signature][hline] Athena UO www.athenauo.com
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 abi kimse daha birşey demiyor :D herkes yok laf atan filan başlamış. Hele bir koy scriptleri birşey derkerse peşin peşin alınma sen. İlerde belki adın scriptlerle anılır...[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!!
kenzap Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 08 temmuz 2005 07 temmuzdan sonraki gün saat 14:03 :)=[signature][hline]Rejim yapan aç pati...
Öne çıkan mesajlar