Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sphere Bedava Vericem

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yarın bi upload sitesine hazırladığım sphere i uplaod edicem.Bunu ilan etmek için bu konuyu açtım isteyen girp içindeki scplere bakabilrsiniz.

Tabi bunu hemen kotuye yoran fesat arkadaşlar olabilir.Trojan hack vs gibi bi amacım yok ama sunu virüs olması zor ama yok demiyorum çünkü 2 seneden beri aynı dosyalar formattan formata kopyalandı.
Mesaj tarihi:
Amacım Bok Atmak değil tebrik

1. Şu kötü olmuş neymi? Başlığın.Sphere bedava demeseydin keşke Sphere Host ediceğim gibi bişey olabilirdi.Yani direk insanların laf atmasına sebeb olabilecek bi topic başlığı.Ben sadece belirtmek istedim

2.Tebrikler... Işallah Güncel bir Sphere Upload Şeysi olurda (unuttum :>) oradan rahatca indirebiliriz.[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası
Mesaj tarihi:
Bence iyi edersin en azından yeni başlayanlar yararlanır ayrıca sana bok atıcakların çoğuda nebulanın scplerine bakarak öğrendiler[signature][hline]? bu işaretin yüzlerce anlamı var
. bu işaretin bir tane
Mesaj tarihi:
abi kimse daha birşey demiyor :D herkes yok laf atan filan başlamış. Hele bir koy scriptleri birşey derkerse peşin peşin alınma sen. İlerde belki adın scriptlerle anılır...[signature][hline]www.MerlininKazani.com
Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!!
  • Yeni Oluştur...