Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Angelic Serenade

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

ya bu anime hakkinda bi bilgisi olan filan var mi ? Nasil güzel mi resim benim hosuma gitti indircem ama bilgi yok pek falza :)

gözlere dikkat hasta oldum :)

[signature][hline]Knight Online oyniyacagima, evcilik oynarim daha zevkli ...
[i][b]

[Bu mesaj BeIlow tarafından 07 Temmuz 2005 20:30 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj BeIlow tarafından 07 Temmuz 2005 20:33 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

oyun olmadığına eminmisin ??
Endless Serenade diye bir oyun buldum ona en yakın olacak veya başka birşey olmadığına.
Pek hentai oyun çizimi gelmedi ama (sanki çok hentai oyunu gördümde :-p) İsmine biraz daha baksan bence çünkü hiçbir bilgi bulamadım ben ??[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

ulan anime diyordu 3 sitede gene baktim bu sefer oyun diyor :D adi angelic sereneda gene ulan kafayi yicem :D[signature][hline]Knight Online oyniyacagima, evcilik oynarim daha zevkli ...
[i][b]

[Bu mesaj BeIlow tarafından 07 Temmuz 2005 20:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya böle bir oyun ismi var ama anime de var.Sendeki resimlerdeki kızı bu isimli animenin duvar kağıtlarında buldum.Onu bırak bu isimde bide artbook var.Kapak resmi var yine baştaki kız.Yani demekki animesi hoş bişey baksana oyunu var, kitabı var garanti zaten mangası da vardır.Sen çek izle bize de anlatırsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Cailer sen Angelic Layer ile karıştırıyor olmayasın herhangi bir database de yok böyle bir şey.
Manga taraması yaptım yine birşey çıkmadı. Belki bir animedeki grubun ismi falandır. Ne bileyim hellsingdeki iscariot gibi...
kızın ismini keyword olarak aratmayı deneyecem bide...

Edik: iki resim farklı şeylerle ilgili evet Angelic Serenade diye bir oyun var ama alttaki resim Rozen Maiden den alınma bir resimdir. Hmm Rozen maiden 12 bölümlük 2004 yapımı bir anime olup bu sene içerisinde 2. si çıkacaktır. Böyle senarious bir gizemi daah çözmenin verdiği onurla zıbarmaya gider. (senarious = benim orj. nick :-p )[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again

[Bu mesaj Vicious tarafından 08 Temmuz 2005 01:31 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Vicious tarafından 08 Temmuz 2005 01:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yok karıştırmadım ya bu isimle aradığımda çıkan eserler artbook, amine ve oyun, daha kurcalasam garanti manga da çıkar yani yoksa adamalar bu kadar yapıt vermezdi.Benim bulduklarım ilk resimdeki kızın resmini kullanıyor kapaklarında.Hayır aynı çizim tekniği ile aynı kız yani karışma şansı yok ama indirecek yer bulamadım o da ayrı mesele :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...