SadGamer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Ben bu questleri çözüp edemedim help me plss!!Anlatın bu questleri pls!![signature][hline]:( :( :( :( :( :( :( :( :(
Alo-matik Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 silan için shilanları bulup kesecen warewolf kadar fln güçlüler. goblin içinse pianaya gidecen orda kagila valley entrence e gidecen açacan map i goblin village e kosturacan. ordan kabold fln kese kese parça çıkaracan sonra bunları verecen preconsuler amcama o sana belli bir ücret + kdv karşılığı yapacak. goblin verdiğin parçaya göre silan ise rasgele üretilir.[signature][hline]????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 koboldlardan çıktığını daha hiç görmedim. bugbear öneririm lvl 35e kadar sonrasında bouncer felan fistan[signature][hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Diez2-->Human: Amazon [Lvl 3X],Kutsal [Lvl 3X] Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
Buzi Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Lvl 20 lerdeyken cıkıyo koboltlardan.
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 ben bugün yaptırdım silan 5 tane silan bone 5 tane iron bar (sanırım) 50k para[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı ..Knight Online.. ..Firestorm the Mage.. ..Xigenon 1.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
darkmajesty Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ya betler ben bu shilanları haritada bulamadım hangi koyde bu mahluklar bide silan armoru giymek için bişi gerekiyormu? str int falan
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Evet bu shilanları bende bulamıyorum,nerede bu yavşaklar?[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 naptınız siz yav tarihi eser bu[signature][hline]Id: Archy_Firestorm Class: Rogue-Assassin Level: 5x Server: Ares
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Niye yavsak diyosun abicim shilanlara.nıç nıç nıç..[signature][hline]Buzkirpisi Sat beni zindan gecelere,daha çok aydınlanayım.
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Kardeşim silan armor yaptıracağım fakat silan bones çıkartamıyorum,hangi yaratıktan çıkıyor ve bu yaratıları nerede bulabilirim?[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 maradonda cıkıyorsun kapıdan,karsıda dere var,aha o dereyi geciyorsun,karsıdaki kara parcasına cıkınca,sola yani batıya,agaclıklara dogru kosturuyosun.agaclıkların icinde.Ama iyi yaratıklar onlarda öyle deme.sonuçta sistem onlara kötü bir rol vermiş,halbumki onlardan biri priest manevra da olabilirdi oOoOoO gece gece[signature][hline]Buzkirpisi Sat beni zindan gecelere,daha çok aydınlanayım.
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Arkadaşlar peki talisman of destruction nereden çıkarılır?Nerede bulunur,zor mudur?[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
Murtaza Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 silan armor çok ahım şahım bişe değil. Goblin rulez. level 60 dan sonra PK için de Talia rulez...[signature][hline]Hawk, 23 Haziran 2005 13:18 tarihinde demiş ki: murtaza has a combomacro and doesnt have to wait 2 sec to use a pots so im happy he got hacked with the program he was using. i know because i fought him in cz we got him away from his party and a lvl 63 warrior with raptor +8 started atking him lvl 60 rouge assasin with two shards +6 and me a lvl 61 fire/ice mage i iced him and rouge and warrior were just sliding him with me using nova and ice and ingnition well with all that he looked like a blue blob with all the pots he was using and his hp never went below 50% so we all towned since he was using some program to use pots over and over without cooldown time
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 16m verdim crystal goblin robe aldım da bu adam onu nasıl yapmış? Etkileyen nedir? manner mı lvl mı?
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Şans,bal.3 kere chitin goblin yakaladım bende,toplam ko hayatım boyunca :D gel gör,100 tanede lvl1 armor vermiştir o arada.[signature][hline]Buzkirpisi Sat beni zindan gecelere,daha çok aydınlanayım.
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Abi Türkiye üzerindeki en aktif KO forumu ahanda diyorum PATİCİKTİRRR. Gecenin 3ünde soru soruyon hmn cvp geliyo. Helal size bea :)
fereke Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 yaw siz yazınca aklıma geldi goblin de chitin bulma sansı nedir ve lvl ile alakası varmı ?[signature][hline]ehven-i şer, şerdir.
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 adam iki msj önce söylemiº bea[signature][hline]I have a friend who's name is Hidayet, but he's not a Jedi yet.
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Bu abi talisman of destruction şeysi...Hellhound adı verilen ve smilodonların uzaktan teyzesi olan güpgüçlü köpeklerden çıkar ki 10k ya yaklaşık hp si vardır ve iyi vurur..Acayip iyi parti lazım ya da lvl50 olman lazım derim...
Öne çıkan mesajlar