HaYaLeTR Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 harika bir oyuna benziyor daha denemedim indiriyorum sizde miror 1 den indirin diğerlerinde biraz sorun yaşadım sizi bilemem bekliyorum arkadaslar[signature][hline]gerçek hayatla sanal hayat arasında biryerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 indircem bende ama iste :D gunster oynuyorum :p nese acc problemini çözmüssün sanirim :) ran güzeldir. e-game güzel seyler yapiyor gate to heavens var gene orda o d çok güzeldir deneyin derim ...[signature][hline]Knight Online oyniyacagima, evcilik oynarim daha zevkli ... [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Bu arada ran online nedir diyenlere ; korece bir oyun güzel gözüküyor ama daha denemedim. Hayalet adli arkadas deniycek umarim bir inceleme yazisi yazar :) sitesi ;http://www.ranonline.com.my/ bir kaç resim ; aslinda oyunun ss lerinden anladigim kadariyla sistem KO ile ayni. ssler öle gösteriyor. Zaten KO da burdan çikti gibi bir sey o yüzden ayni kisiler yapip KO yu bu zamana uyarlamis olabilir :)[signature][hline]Knight Online oyniyacagima, evcilik oynarim daha zevkli ... [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaYaLeTR Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 arkadaslar oyunu bu konularda uzman biri indirse ii olur çünkü kurulumda password soruyor ne passwordu anlamadım çözemedim ama uğraşacam :)[signature][hline]gerçek hayatla sanal hayat arasında biryerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaYaLeTR Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 arastırma basarı ile sonuçlanmıstır arkadaslar sifre setup sifresi ran0625 bu numarayı oyunu setup ederken istiyor hayırlı uğurlu olsun :):)[signature][hline]gerçek hayatla sanal hayat arasında biryerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laiquendo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 matrix kaçkını gibi bunlar yaw :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Supreme Destiny diye bi oyun var onu çekiom guzele benzio valal :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaYaLeTR Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 oyun güzelle vasat arasında sokak serserilerini pataklama kötü olan ise statları bile caponca:) nedeni ile dağıtamıyor olmamız japonca dil kursuna gidecem:) oyunda okulun 3 sınıfı gibi bişi var oradanda adam seçip saçını yüzünü ayarlıyip dalıyoz sokak serserilerinin olduğu yere ortam biraz donuk ama idare edecez :)[signature][hline]gerçek hayatla sanal hayat arasında biryerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaYaLeTR Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 oyunun güzel tarafını unuttum :) zaptirik zuptirik canavarlar yerine sokak serserileri ile savasmak ii düşünce kılıçlar güzel grafikler harika kinght onlineye basar geçer ama sorun caponcada :)[signature][hline]gerçek hayatla sanal hayat arasında biryerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaYaLeTR Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ANLADIM ÇOK YORUM YAZIYORUM AMA ARKADASLAR JAPONLARLA MÜTHİŞ ZEVKLİ PARTY KURULUYOR:) büyücü okçu kılıçlı birtane daha var dövüşçü herhalde çünkü tekme tokat giriyor böyle kırıyoz ortalığı gırafiklere aşık oldum :) çok güzel server 1 tane gelin ruhtr'yi bulun adam devirelim birde şu statların ingilizcelerini bir kenara yazabilirsek sevinirim zor oluyor :) ben oynadıkça zewkalıyorum güzel bir oyun pişman değilim 5 saate:) ii eğlenceler.[signature][hline]gerçek hayatla sanal hayat arasında biryerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaYaLeTR Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 oyuna girince şöyle bir hata ile karşılaşan var mı ----------------------------------------------- ERROR REPORT - RAN ONLINE ----------------------------------------------- ½ÇÇà½Ã°£ : 2005-07-08T13:29:49 [2005-07-08T13:30:07] WSAWaitForMultipleEvents Error Code WSA_WAIT_TIMEOUT[signature][hline]gerçek hayatla sanal hayat arasında biryerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar