vayrus01 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Himm ok.Bi an korktum ispanyolca falan cikicak diye :P.O zaman sen bana dragonbalk Z nin linkinide verisen guzel olur valla
Odune Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 yaw hatırlamıyorum nereden bulduğumu direk torrent linklerini hdd kopyaladım. mail adresi verirsen bende sana yollarım[signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) Orewa Kaizoku o ni naru otoko da [Monkey D. Luffy/One Piece]
vayrus01 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 [email protected] torrentlerini bu email adressine yollarsan cok iyi olur.yardimin icin tekrar saol
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 isteyenlere duyurulur. Elimde Dragon Ball z bölümleri var :P Hangileri var derseniz ; DBZ 13 movie 3 special movie (trunks history, bardock history ve Goku Jr. special) 2 tane kayip movie denilen seyden. Elimde olan normal seri bölümleri ; Imperfect Cell Saga Perfect Cell Saga Cell Games Saga Saiyaman Saga World Tourn. Saga Babidi Saga Majin Buu Saga Fusion Saga Kid Buu Saga 124 ten 276 ya kadar hepsi var ( zaten 276 son bölümü ondan sonra gt ye geçmesi lazim, yanlissa sorry ama öle hatirliyorum :P) indirilcekler ; Saiyan Saga Namek Saga Ginyu Saga Frieza Saga Garlic Jr. Saga Trunks Saga Androids Saga Bunlarda kisa sürede iner ... Neden ortasindan basladin derseniz :P Cell bölümlerini izlemek istiyordum o yüzden cell den baslayip devam ettirdim. Simdi digerlerinide indirip. DB GT ye geçicem. isteyenlerle elimdeki serileri takas edebilirim... edik : db bölümleri tam olarak Dragon ball : 153 bölüm Dragon Ball z : 276 bölüm Dragon Ball Gt : 63 bölüm 13 movie 3 special 2 tane lost movie :P[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk. Ot be with you. Master of ineksss Anime tadında MMORPG lar. [Bu mesaj BeIlow tarafından 05 Temmuz 2005 19:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Odune Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: BeIlow, 05 Temmuz 2005 19:18 tarihinde demiş ki: isteyenlere duyurulur. Elimde Dragon Ball z bölümleri var :P Hangileri var derseniz ; edik : db bölümleri tam olarak Dragon ball : 153 bölüm Dragon Ball z : 276 bölüm Dragon Ball Gt : 63 bölüm 13 movie 3 special 2 tane lost movie :P ben takas yapmak isterim ama ne yazikki istanbulda degilim. bende dragon ball hastasi olarak DB nin ilk saga haric 4. sagaya kadar indirmistim (OGM olarak) hala bilgisayarimda olmasi gerekiyor. king piccolo sagasi ise elimde japonca dublaj ve ing alt yazili olarak var. istanbula geri donunce kaldigim yerden devam edicem. sonra senlen takas olayina girebilirim. musait olursan. ii calismalar kolay gelsin. bu arada hani biliyorsundur ve bilmeyenlere hayirlatma bahabinda tekrar soylemek istiyorum. DB, DB Z, DB GT serilerini torrent olarak www.boxtorrents.com adresinde bulabilirsiniz[signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) Orewa Kaizoku o ni naru otoko da [Monkey D. Luffy/One Piece]
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 ben torrentten deil netpumperdan indiriyorum o yüzden divx deiller ama süper kalite dublaj li güzel oluyor :)[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk. Ot be with you. Master of ineksss Anime tadında MMORPG lar.
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Ben sıkıldım bıraktım seriyi ya arşivlenicek gibi değil. dragonballdu dragonball z'ydi filmleriydi derken çoooook büyük bir seri haline geliyor. haliylen bölümlerinde kaliteleri asla tutmuyor indirirken. Mükemmeliyetçi bir insan iseniz dayanamıyorsunuz....[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 hep ayni yerden indirmistim ve tüm hepsinin görüntüleri kaymak gibii :) o yüzden sorunum yok hepsinin görüntüsü muhtesem hepsi ingilizce dublajli ki japonca gokunun sesi irenç ingilizcede goku ve vegeta muhtesem ses yapisina sahip :)[signature][hline]Knight Online oyniyacagima, evcilik oynarim daha zevkli ... [i][b]
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 hmm aklımı çeldin şimdi[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 5 $ donate yapip indiriyorsun istedigin kadar 1 ay boyunca... www.saiyan-rebirth.com euheuhe :) bir çok sey var ama divx diil gerçi görüntü kalitesi bence süper :)[signature][hline]Knight Online oyniyacagima, evcilik oynarim daha zevkli ... [i][b]
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Aynı şekilde Naruto ve birçok hit anime burda da var torent le uğraşmak istemeyenler için: www.animedirect.com[signature][hline]Şino Mori.
kender Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Dragonball - [001-013].........................................5cd Dragonball - [014-028] First World Martial Arts...7cd(ogm çift dublaj)türkiyede yayınlanan bölümler Dragonball - [029-045] Red Ribbon Army..........6cd(ogm çift dublaj)türkiyede yayınlanan bölümler Dragonball - [046-057] General Blue................4cd(ogm çift dublaj)türkiyede yayınlanan bölümler Dragonball - [058-067] Commander Red..........4cd(ogm çift dublaj)türkiyede yayınlanan bölümler Dragonball - [068-083] Fortuneteller baba.......5cd(ogm çift dublaj)türkiyede yayınlanan bölümler Dragonball - [084-153] Final..........................23cd(ogm çift dublaj)[signature][hline]www.animeturk.net www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com türkçe mangalar için http://www.flameriders.com 2000 cdlik ve 100 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız mailim:[email protected]
mutos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: dreagloth, 07 Temmuz 2005 23:53 tarihinde demiş ki: Aynı şekilde Naruto ve birçok hit anime burda da var torent le uğraşmak istemeyenler için: www.animedirect.com oo guzel hemen dalayım..[signature][hline]icq ¶ msn ¶ GvZ
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 kender yine son noktayı koymuş :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
Öne çıkan mesajlar