RaPe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Ben daha tecrübesizim o yüzden soruyorum.. 1-)vendorların ne satcağını nerden ayarlıyoruz? 2-)İnsanların Britdeki Doğma Yerini nasıl değiştiririm? 3-)Help Kısmının fln görüntüsünü nasıl değiştiririm?[signature][hline]Oldu Olacak Tilki Deseydin...
Patonojen Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 1- vendortemp.scp yada ona benzerbir ismi olan bir scriptten. 2- spheretables.scp imiş :-) 3- spheredialog.scp den[signature][hline]Chaos Tasarım [Bu mesaj Patonojen tarafından 06 Temmuz 2005 13:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Quardon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 1)script klasorunde temp_vend die bir bölüm var orda olması lazım. 2)spheretables.scp de britain minoc gibi sehir adları vardır ve altında kordinatları vardır.Dogdurmak istediin yere gidip .where yazarak kordinatlarını ören ve orda bulunan kordinatlarla deistir. 3)Paperdollden bahsediyorsan ister kendin yapabilirsin ister sitelerden verdatanı editleyebilrsin.Eger ki help menusunun goruntusunden bahsediyorsan resizepic vardır orayı deistirmelisin ordada 5 tane rakam vardır ortadaki rakamı deistirirsen görüntüyüde deistirirsin ama her rakamın bir kodu yoktur mesele 5054 bir kodken 15556 deildir yani deneyerek bulabilirsin.İstersen kendin yeni bir görüntü yapabilirsin gump editor kullanarak
RaPe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ve reg crystal scp sini nerden bulurum link verirseniz sevinirim
Quardon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Özel mesaj olarak attım inceleyebilirsin.
RaPe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 çok saol quardon... Ya aslında bana yrdmcı olcak biri msn inini werebilirmi yada özel msj atabilirmi?
RaPe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Ya Cesetler hemen kayboluo nasıl engellicem? ve gzyi nasıl kaldırcam fln offf bir sürü sorum var birisi msnini wersin Allah aşkına
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Cesetlerin kaybolma sürelerini sphere.ini'de corpse ile ilgili ayarlardan yapabilirsin. Bölgeyi gz dışı yapmak istiyorsan .region.guarded 0 yazarsın ama kalıcı bir çözüm olmaz. Eğer kalıcı olsun istiyorsan map.scp'de gz kaldırmak istediğin bölgenin flaglerini ayarlaman gerekiyor.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Öne çıkan mesajlar