Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 118i ara..Adını soyadını söyle sana adresini verirler..Yada direk telefonu söyle yine veriyorlar..[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... [b]KARŞIYAKA..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: Arndiol, 05 Temmuz 2005 19:26 tarihinde demiş ki: 118i ara..Adını soyadını söyle sana adresini verirler..Yada direk telefonu söyle yine veriyorlar.. eminmisin? ayrıntılı vermiyo biliyorum ben sadece nerede olduğunu söylüyo[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon -------------------------------------- hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Araba200 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: Shikamaru, 04 Temmuz 2005 23:41 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar bazılarınız bilir benim durumu :D kız arkadaşımın ev telefonu var elimde istanbul alan kodlu ... adresini nasıl bulabilirim acaba bana bir yardımcı olurmusunuz? istanbula gitmeyi düşünüyorum.. onu görmek için :) bak ben anlatayim sana simdi telefonunu aliyorsun ve kız arkadasşinin numarasini sonadn 1 rakam degistiriyorsun ve aryorsun sora aloo ora nere diosun . anladin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: Araba200, 05 Temmuz 2005 23:41 tarihinde demiş ki: said: Shikamaru, 04 Temmuz 2005 23:41 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar bazılarınız bilir benim durumu :D kız arkadaşımın ev telefonu var elimde istanbul alan kodlu ... adresini nasıl bulabilirim acaba bana bir yardımcı olurmusunuz? istanbula gitmeyi düşünüyorum.. onu görmek için :) *Buda çok güzel fikir saol* bak ben anlatayim sana simdi telefonunu aliyorsun ve kız arkadasşinin numarasini sonadn 1 rakam degistiriyorsun ve aryorsun sora aloo ora nere diosun . anladin? [signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon -------------------------------------- hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ?? [Bu mesaj Shikamaru tarafından 06 Temmuz 2005 02:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Shikamaru, 05 Temmuz 2005 20:27 tarihinde demiş ki: said: Arndiol, 05 Temmuz 2005 19:26 tarihinde demiş ki: 118i ara..Adını soyadını söyle sana adresini verirler..Yada direk telefonu söyle yine veriyorlar.. eminmisin? ayrıntılı vermiyo biliyorum ben sadece nerede olduğunu söylüyo Valla ben 1.5 sene önce fln arkadaşımkini almıştım..Adını soyadını telefonunu verip[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... [b]KARŞIYAKA..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asit Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 eeee son durumlar nedir merak ettim . bulduk mu numarayı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Adam kızın adresi aldı bizi unuttu :p[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... [b]KARŞIYAKA..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 118den direk alabiliyosun adresi. telefon numarası ile direk veriyolar kaç kere almıştık biz.[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 valla baba adı soyadı biliosan bence bi telekomu ara ve deki - meraba ben xxx yyy [baba adı soyadı] benim zzz[tel no] numaralı telefonumun fatura adresini teyit ettirtmek istiyorum hala gelmedide fatura ... gibisinden bişi yaparsan kolayca bulabilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 pardon yahuu tabii fatura evlerine geliosa arayıp bi sor kıza :P cidden bu aldı adersi heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 118'den isim verirsen adreste alırsın , tel numarası da :) Bir ara veriyorlarda şimdi verirler mi bilemiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 vermiyorlardı[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar