Shikamaru Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Benim kablonet olduğu için bakamadım ecchi programı buldum yükledim xp de çalışıyo... ama kablonet :(((([signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon -------------------------------------- hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ailesinin haberi olmayacakki ben kızın yüzünü görmeye gidiyorum oralara... izmirden istanbula ... Okadar çok seviyorum onu.Geceleri uyuyamıyorum anlıyormusun onun sesini duymadan terler basıyo kabuslarla uyanıyorum ne biçim birşey anlamazsınız siz yaşamayan bilmez! ben onunşa istanbulda ne kadar güzel günler geçirdim bir kalemdede silemem onarı[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon -------------------------------------- hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ?? [Bu mesaj Shikamaru tarafından 05 Temmuz 2005 00:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Anlatamadım galiba güzel arkadaşım Kızın ailesi kızın benimle görüşmesini istemiyor bu yüzden kız ne mesajlarıma cevap verebiliyor nede aramalarıma anladınmı? durum çok .oktan ben istanbula gitmedikçe çözülmez bu olay ... sen durumu anlayamazsın çok çok karışık ben sadece biran önce adresi nasıl öğrenebileceğimi bilmek istiyorum[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon -------------------------------------- hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ya kız başka sevgili bulduysa.[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: ReD_DoG, 05 Temmuz 2005 00:55 tarihinde demiş ki: ya kız başka sevgili bulduysa. Ya havle vela kuvvet allahım sen bana sabır eyle YARRABBBİİİ!!!!!![signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon -------------------------------------- hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 her olasılığı göz önünde bulundurmak lzm.[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Olm yok öyle bişey ya kız evden çıkamıyo doğru düzgün olm kız kapalı görücü usulüyle evleniyo benimle bile netten tanıştı... ama sen öyle dedin diye sana söz kapısında bir gün pusuya yatacam bir çocuk gelirse allah kitap dinlemem dalar öldürürm tamam mı ? :D yani söyleyebileceğim bu[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon -------------------------------------- hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 mum_chamberin soledigini yap bence tek şans gibi...[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 onu derken ben zaten annesi babası birini görmüştür fln demek istedim.[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: Naa, 05 Temmuz 2005 01:07 tarihinde demiş ki: mum_chamberin soledigini yap bence tek şans gibi... Vallaha avea cep telefonu var eğer tanıdık birini bulursam çok güzel olacak Gidip bi yalvarmak lazm avea merkezine[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon -------------------------------------- hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: Dorsia, 05 Temmuz 2005 01:08 tarihinde demiş ki: Shikamaru yas kac? Bana bu bayagi bir ilk ask tecruben gibi geliyor da... yaşım 17 ve ilk aşk tecrübem yalan söylemeyi sevmem ... ama bu kız normallerden farklı nekadar ilk defa görüyon o yüzden desenizde o gerçekten farklı bugüne kadar birsürü kızdan çıkma teklifi aldım hiçbiri onun gibi değildi biçok kız tanıdım ama onun gibi değildi işte ben ondaki diğer kızlarda olmayan şeye aşığım[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon -------------------------------------- hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: Shikamaru, 05 Temmuz 2005 01:12 tarihinde demiş ki: yaşım 17 ve ilk aşk tecrübem yalan söylemeyi sevmem ... ama bu kız normallerden farklı nekadar ilk defa görüyon o yüzden desenizde o gerçekten farklı bugüne kadar birsürü kızdan çıkma teklifi aldım hiçbiri onun gibi değildi biçok kız tanıdım ama onun gibi değildi işte ben ondaki diğer kızlarda olmayan şeye aşığım farkli falan degil,kendine gel :),sonra pisman olup "niye kiz pesinde kostum niye ders calismadim" sakin diyecek duruma dusme,cok pisman olursun(denenmemistir).[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 +1[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 cemaatci,sey oluyor,cemaat yurtlarinda kalan,cemaat ablalariyla birlikte eve cikan,cemaatcilerle takilan,otekilere "kafir imansiz" gozuyle bakan(allah belanizi versin,imansiz diyip de 3 hafta konusmayip,sonra "bilg alicaz yardim edermisin abi" diye pesimden kosan mantik).Unilerde cok vardir bak bunlardan,ilginclerdir.Muslumanligin gereklerini elimden geldigince yapmaya calisan bi insan olarak anlayamadim henuz kendilerini,hayatta basarilar diliyorum hepsine.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 abi çok düşündüm olcak gibi değil ben onun için istanbula cebim boş gitmemiş olsaydım bu riski almamış olsaydım tamam derdim kalcak yerim yoktu gözüm kapalı istanbula gittim bana orda kalcak yer buldu,herşeyimi karşıladı... bende onun ilkiyim biliyomusun ? ... kız 19 yaşında ve ben buna inanıyorum sen salaksın diyenler çıkabilir ''SAF'' diyenler çıkabilir ama kıza inanıyorum yalan söylediğini anlardım çünkü gözlerine baktığımda[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon -------------------------------------- hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 yas farki varsa daha kotu,zira 17-23 yas arasi insanlarda 1 yas cok fazla kisilik degisimine sebep oluyor,zira gelisim sureci.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Zerre umrumda değil gelişim ben sevgilimin yüzünü görmezsem kafayı yiyecem.! Sesini duyamıyorum nasıl olduğunu öğrenemiyorum... işte bu yüzden o adresi bulmayı herşeyden ama herşeyden çok istiyorum[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon -------------------------------------- hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ecchi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 yazik diyoruz sana. bir kiz icin insan kendini degistirmeye calismamali.[signature][hline]Once you start down the dark path, Forever will it dominate your destiny. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 yazılanların hepsini okumadım da, tam adres olmasa da mahalleyi falan görmek içün Tıkla[signature][hline]"no longer mere earthbeings and planetbeings are we, but bright children of the stars! and together we shall dance in and out of ten billion years, celebrating the gift of consciousness until the stars themselves grow cold and weary, and our thoughts turn again to the beginning." "conversations with planet" [Bu mesaj Rahan tarafından 05 Temmuz 2005 06:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 allah aşkına bu nedir ya. şaka mı?[signature][hline]mesela beş *oky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 863 ile başlıyosa tam adres vereyim sna :p[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog | gececi|mail/msn| Founder of AAL'05| insomnia * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: Shikamaru, 05 Temmuz 2005 00:08 tarihinde demiş ki: ya telefonda sizde bizim adresimiz kayıtlı değilmi kardeşim derlerse? "hattınızı kaçak kullanan kişisel bilgilerinizi değiştirmiş sanırım" gibi kocaman bir yalan söylersin. ve adamın donanım/yazılım uzmanı olmamasını umarsın. yani genel teknik bu. daha da soru sormaya devam ederse, "siz bu durumun ciddiyetini anlayamadınız sanırım" dersen bir ambele olurlar.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 882 ile başlıyo :( mum senin dediğin gibi yapçam başka çarem kalmadı ama senin dediğin büyük ihtimalle tutucak bakalım alırsam haftaya istanbuldayım :D[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon -------------------------------------- hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 882 nerelerde oluyo bilen varmı vede ev telefonu numarası en son çare olarak elimde (mum un dediği) avea'da tanıdığı olan varmı peki öyle çok daha basit olacak işimiz? AVEA numarasından hemen adresi veriyolarmış...[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon -------------------------------------- hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Yardım edecek kimse yokmu yaaa :([signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon -------------------------------------- hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar