Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ev telefonundan adres bulmak?

Shikamaru

Öne çıkan mesajlar

evet arkadaşlar bazılarınız bilir benim durumu :D kız arkadaşımın ev telefonu var elimde istanbul alan kodlu ... adresini nasıl bulabilirim acaba bana bir yardımcı olurmusunuz? istanbula gitmeyi düşünüyorum.. onu görmek için :)[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon
--------------------------------------
hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ??
Sosyal ağlarda paylaş

Adını felan biliyorum ya vallaha gidip güllerle penceresine yapışıcam ailesi bana biraz karşıda içki içiyorum felan diye ama ben o alışkanlıklarımı bıraktım namaza başladım şimdi babası kıza baskı yapıyo beni aramaması için telefonlarımı açmıyo kız arkadaşım ailesi yüzünden gidip kapısında güller vericem ona :D hehehe
''Baba adı soyadı elimde''[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon
...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ??
Sosyal ağlarda paylaş

WTF?! O_o BÖYLE YAZDI YAAA :...( Büyükçekmece, Büyükçekmece, İstanbul(Avr.)[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon

[Bu mesaj Shikamaru tarafından 04 Temmuz 2005 23:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hem kendi hemde zorunluluktan :)[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon
Sosyal ağlarda paylaş

Sen istersen buraya yaz no'yu biz sana yardımcı olalım :):):D[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Sosyal ağlarda paylaş

Vallaha ben bu adresi bulucam yada kafayı yiycem ... yardım yolları söyleyin bana nerden bulabilirim adresi?[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ecchi, 04 Temmuz 2005 23:43 tarihinde demiş ki:
hyper terminal den dial up modemle 117 ye baglaniyorduk biz eskiden. telefon nosunu yazinca kayitli oldugu kisiye ait butun secere cikiyordu.

HAcı bunu nasıl yapabilirim hala geçerlimidir?[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon
Sosyal ağlarda paylaş

telefon numarası: 0212 aaa bb cc

gideceksin büyükçekmeceye, orda yaşlı bir amca gözüne kestiricen, diyecen ki "aaa nolu numaralar nereye ait ben yabancıyım". adam diyecek "şuraya nooldu". sen bu amcadan usulca kurtulup başka birkaç kişiye daha sorup istihbaratı sağlamlaştıracan, yoksa bu amca seni bırakmaz. dır dır dır dır, kızı göremeden eve dönersin.. sonra telekom bürosunu sorup bulucan. diyecen ki "aaa numaralar buraya mı ait?" adam diyecek "evet ama sen kimsin?" anlatacan amcama durumu. gerekirse diyecen ki "hacı ben taaa şurdan geldim, param da yok ama istersen şu 20 kaadı veriyim, yeterki sen evi söyle, kız arkadaşıma süpriz yapacam, zaten babası neyin beni tanıyo, gül götürecem." adam yoğun ısrarların sonucu "ya bi defol git be" seviyesine gelince sana adresi verir. sen de gidersin.

ama çok daha kolay bir yolu var. bir arkadaşına arattıracaksın. "ben telekomdan arıyorum, hattınız kaçak kullanılıyor, kaçak kullananı tespit etmek için adresinizi alıp kontrole gelmem lazım" dedirteceksin. yok alamazsa "hattınızdan düşük frekansta yurt dışı aramaları ve 900lü hatlar tespit ediyorum, bu sizin telefonunuzdan geliyor olamaz, çok yüksek fatura ödersiniz" dersen hallolur.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!

Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage
i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dorsia, 05 Temmuz 2005 00:01 tarihinde demiş ki:
Benim bir sorum var...
Kiz arkadasinin adresini nasil olur da bilmezsin?
Yani eger kiz arkadasin sa telefon un yani sira ev adresini de bir ara sormussundur?

Benim kız arkadaşım kapalı canım arkadaşım.. ve bu yüzden ev adresini tam ayrıntılı sormadım.Ama 4. etapta olduğunu biliyorum babasının adını soyadınıda ev numarasınıda biliyorum ama ailesi tutucu bir aile evine gitmek ırak kamplarına amerikan t-shirtiyle girmek kdar tehlikeli :D ... şaka bir yana ailesi beni ilk halimle imkansız kabul etmezdi şu anda değiştim ve kız arkadaşımın evini bulup onu görmek istiyorum ailesi görüşmemizi engelliyor... izmirdeyim ve elimden geleni ardıma koymıycam onun evini bulucam[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mum_Chamber, 05 Temmuz 2005 00:02 tarihinde demiş ki:
ama çok daha kolay bir yolu var. bir arkadaşına arattıracaksın. "ben telekomdan arıyorum, hattınız kaçak kullanılıyor, kaçak kullananı tespit etmek için adresinizi alıp kontrole gelmem lazım" dedirteceksin. yok alamazsa "hattınızdan düşük frekansta yurt dışı aramaları ve 900lü hatlar tespit ediyorum, bu sizin telefonunuzdan geliyor olamaz, çok yüksek fatura ödersiniz" dersen hallolur.

BUMUDUR?! BUDUR BİRADER :D EHUEHEHUE[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Shikamaru, 04 Temmuz 2005 23:59 tarihinde demiş ki:
said:
ecchi, 04 Temmuz 2005 23:43 tarihinde demiş ki:
hyper terminal den dial up modemle 117 ye baglaniyorduk biz eskiden. telefon nosunu yazinca kayitli oldugu kisiye ait butun secere cikiyordu.

HAcı bunu nasıl yapabilirim hala geçerlimidir?

hyper terminal diye cok da kullanilmayan salak bir program mevcut. ben xp de kullanmadim var mi bilmiyorum ama belki downloadable birseydir
eskiden slip baglanti yokken baglandiysan eger cok kolay. dial up modeme ihtiyacin var ama
hyper terminal i aciyorsun.
atz yazacaksin ok diyecek
atdt 117 yazacaksin
telekom un database i midir nedir oraya baglaniyor ordan. sonra zaten iste bir menu cikiyor. eskiden dos uzerinden baglaniyor gibi, iste bunun icin bunu yazin falan filan. tam olarak hatirlamasam da telefonu girince ordan kime ait oldugu, adresi, kac senedir o telefonu kullandigi falan yaziyor. telekom sitesindeki gibi de degil, adres bildigin daire numarasina kadar cikiyor[signature][hline]Once you start down the dark path,
Forever will it dominate your destiny.
Sosyal ağlarda paylaş

mum kardeş şu anda senin söylediğin tekniği ön planda tutuyorum başka bir fikri olan biri varmı=? Ama mum kardeş şimdi aklıma geldide ... ya telefonda sizde bizim adresimiz kayıtlı değilmi kardeşim derlerse?[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon

[Bu mesaj Shikamaru tarafından 05 Temmuz 2005 00:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Annesi babası veya tanıdığı yada kendi telekomda çalışan bir pati yokmu bana yardımcı olabilecek yada başka fikiri olan birisi?[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...