Hotdog Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ya çok merak ediyorm şu anda uo yu ezbereye oynuyoruz sayılır kim buldu acaba bunları mesela adamı an exe aldıktan sonra 2duvar arasına alıp fire çekmek.Peki neden en popüler şehir serpents hold deilde brit niye :P[signature][hline]Grandmaster Sosisçi
Gumm Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 başlangıç olarak en başta seçili gelen şehir britain yeni başlayanlarda bilmeden britte başlıolar orada gelişiyorlar ondan sonra herkes orada toplanıyor dolayısıyle popüler..[signature][hline] ___--{{{///Gåµñt£è®}}}--___ = DevelopeR = WorldBuildeR = {{// HéRké$é SéL@M UlTiM@y@ DéV@M }}
Hotdog Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 hm peki duvar taktigi veya daha bisürü varda şuanda aklıma gelmiyo ben birilerinden görmeseydim öle bişiyi düşünmem zor olurdu[signature][hline]Grandmaster Sosisçi
Gumm Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 benim bildiğm bi taktik onu nebulanın ilk zamanlarında abimler yapardı paradarbe golem muhahaha süper ya ama dierlerini bilmmiorum bide şey var enxpor attıktan sonra 2 tane grater expo atıon dibine 3. fırlatıyon :D[signature][hline] ___--{{{///Gåµñt£è®}}}--___ = DevelopeR = WorldBuildeR = {{// HéRké$é SéL@M UlTiM@y@ DéV@M }}
Gumm Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Bide şey var vendorunun altına bitane explosion potion sabitliyorsun adam invaspor attığı zaman spazm geçiriyo :D [Bu mesaj Gumm tarafından 08 Temmuz 2005 10:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Hotdog Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 haa evt ama o walla şu an oynadıgım serverda yok ama güzel taktikti evet[signature][hline]Grandmaster Sosisçi
Öne çıkan mesajlar