Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Genel Sorunlar

Psx_Team

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
tam olarak dediğini anlayamadım?

neyse snrm şu tip şeylerden bahsediyorsun:
iki bilgisayarı ethernet kartı ile birleştirmeye çalışmıştım becerememiştim ayrıca bir müddette cep telefonumu bilgisayara tanıtmakta zorlanmıştım sonra format attığımda eski 56k modemi bilgisayara tanıtamıyorum zor oluyordu cdsi yoktu..
zor işler :([hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
*Balık katili olmuştur*
Sosyal ağlarda paylaş

ben bilgisayar işleri ile uğraşıyorum herhangi bir sorun anında bana ulaşabilirsiniz. ethernet kartı ve kablo ile bilgisayarları birbirine bağlamanın iki yolu var. Birincisi sayı ikiden fazla ise ortada bir hub ile bilgisayarları paralel bir şekilde birbirine bağlamak, bu bağlantıda kablo 1 e 1 dir yani kablo rj 45 uca bağlanır diğer uçda aynı renklerle bağlanır yani kablo dümdüz gider. İkincisi ise iki bilgisayar birbirine kablo ile direk bağlanır bunda cross kablo dediğimiz yapı kullanılır isterseniz bunun renk kodlarını da size yollayabilirim. Software olarak her ikisi de aynı şekilde kurulur. Microsoft Ağları için istemci, tcp/ip , netbiu ve isteniyorsa Dosya ve yazıcı paylaşımı. driver sorununuz olduğunda driverzone.com adresi iyi bi yer. Modemin chipsetindeki numaralardan kolayca search edilebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...