Psx_Team Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Bilgisayar ve tüm yan donanımları hakkında başınıza gelen herşey.... bu aletler genelen abuk subuk dertler çıkarırlar vs..... Paylaşalım.... [Bu mesaj Psx_Team tarafından 26 June 2003 01:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 tam olarak dediğini anlayamadım? neyse snrm şu tip şeylerden bahsediyorsun: iki bilgisayarı ethernet kartı ile birleştirmeye çalışmıştım becerememiştim ayrıca bir müddette cep telefonumu bilgisayara tanıtmakta zorlanmıştım sonra format attığımda eski 56k modemi bilgisayara tanıtamıyorum zor oluyordu cdsi yoktu.. zor işler :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Psx_Team Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 ben bilgisayar işleri ile uğraşıyorum herhangi bir sorun anında bana ulaşabilirsiniz. ethernet kartı ve kablo ile bilgisayarları birbirine bağlamanın iki yolu var. Birincisi sayı ikiden fazla ise ortada bir hub ile bilgisayarları paralel bir şekilde birbirine bağlamak, bu bağlantıda kablo 1 e 1 dir yani kablo rj 45 uca bağlanır diğer uçda aynı renklerle bağlanır yani kablo dümdüz gider. İkincisi ise iki bilgisayar birbirine kablo ile direk bağlanır bunda cross kablo dediğimiz yapı kullanılır isterseniz bunun renk kodlarını da size yollayabilirim. Software olarak her ikisi de aynı şekilde kurulur. Microsoft Ağları için istemci, tcp/ip , netbiu ve isteniyorsa Dosya ve yazıcı paylaşımı. driver sorununuz olduğunda driverzone.com adresi iyi bi yer. Modemin chipsetindeki numaralardan kolayca search edilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 buraya bi bak o zaman[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Psx_Team Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Baktim `ama cevaplayamadim (isle uurasmak zorundayim da su an ). aksam girdigimde bi tam inceleyeyim bisiler yazarim heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar