Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sadece merak.az bi ikilem.

comfortablynumbb

Öne çıkan mesajlar

karşılıksız sevme geyiini hepiniz duymuşunuzdur. kolayca hazmedilebilir bişeydir zaten iki taraf için de işte yok sevmiorum dersin olur biter. peki biri dost olarak görüosa işte ne bilim
x: "..ve böyle kimse yoktu aricak bildiin yanlzdım. neyse ya sora böle böle oldu asdasdasd.."
y: (konuşmanın böyle kimse yoktu aricak kısmına kilitlenmiştir) kimse mi yoktu? x, sence ben senin dostun muyum (tam böle diildi galiba ama aşaı yukarı böle bişi)

işte o an yalan mı söylersiniz dürüstçe suratına bakıp hayır demek yer mi..beni ikisi de yemedi baktm öle bilmem dedim cevap vermedim de..yani olay karşılıksız dostluk olunca bir garip oluyor. ne demekse. bilemedim. var mı öle bişi olabilir mi?..
Sosyal ağlarda paylaş

ben anLadığım kadarıyLa arkadaş birine aşık oLmuş , oLayı bu kişiye çaktırmadan anLatmaya çaLışmış , anLatacak dostum yoktu demek istemiş , sonra da karşısındaki kişi ben senin dostun değiLmiyim demiş.

Yani kendini dostu sana birine aşık oLmuş gibi bişey

Doğru mu anLadım acaba :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

karşılıksız sevme geyiini hepiniz duymuşunuzdur. kolayca hazmedilebilir bişeydir zaten iki taraf için de işte yok sevmiorum dersin olur biter. peki biri dost olarak görüosa işte ne bilim
x: "..ve böyle kimse yoktu aricak bildiin yanlzdım. neyse ya sora böle böle oldu asdasdasd.."
y: (konuşmanın böyle kimse yoktu aricak kısmına kilitlenmiştir) kimse mi yoktu? x, sence ben senin dostun muyum (tam böle diildi galiba ama aşaı yukarı böle bişi)

işte o an yalan mı söylersiniz dürüstçe suratına bakıp hayır demek yer mi..beni ikisi de yemedi baktm öle bilmem dedim cevap vermedim de..yani olay karşılıksız dostluk olunca bir garip oluyor. ne demekse. bilemedim. var mı öle bişi olabilir mi?..

Yani diyorki

Platonik Olarak aşık oldum.
yok lan bu benide aştı... anlamadım :>[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası
Sosyal ağlarda paylaş

bence arkadas.karsılıksız dostluk olayoından bahsedio.karsıdaki kişi arkadası dost olarak goruo ama bizimki gormuo.hah oldu mu bakaym?[signature][hline]buyuklerimin ellerinden ,kucuklerimin gozlerinden,yasıtlarımın iki kaslarının arasından operim.derin saygılarımla....
iRiN bacınız
Sosyal ağlarda paylaş

oha.tamam anlaşılmicak bişi ben de pek anlamadım ama platoniklie nasıl nereden vurdunuz hiç çözemedim. buraya yazılan çou şeyin aşkla ilgili olmasından olsa gerek..tek taraflı aşk gibin tek taraflı dostluk gibi bişi olabilir mi dedim ben birini dostum olarak görmüorum ama o beni öle görüo, orda yazdığım dialogdaki gibi bi durum oldu aramzda (x benim) o kadar. kimse kimseye aşık diil yani =) hm aslnda. herneyse şüpeleniorum ama o alakası yok konuyla.biri böle gelince yapılabilicek daha iyi bi hareket var mı sanki? (nasıl yani beni dosttan saymıomusun şeklinde bir soru soruldu dielim böle çat die.)
Sosyal ağlarda paylaş

hm.yanlışsın =).
yani temelde doru bi öngörü heralde ama gerçekten aşk yok diorum ortada ya illa olması mı lazım o dost sayıomuş kendisini bana ben yok öle bişi şeklinde düşünüorum gayet öle herangi bir nadir görüştüüm arkadaş. onun haline üzüldüm yani yoksa bana koyan bişi yok (var, onun hali.) .. boşverin ya ben anlatamıorum galiba. bi iki kişi anlamış gerçi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...