Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 forum.paticik.com bağlantısı zaman aşımına uğradı. sürekli böyle aptal bi uyarı alıyorum çeşitli sitelerde ve açamıyorum siteyi neden yapar bu aptallığı ? sinirlerim bozuldu.[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 download fln açıksa yapar,yada neti herhangi birşey yoğun olarak kullanıyorsa..[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 256k bağlantımız var 2 makine kullanıyoruz ama su an teki aktif değil yatıyor arkadaş. Emuleden 3 film çekiyorum. ee kötü bi durum. böyle olucaksa kötü.[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 saglam kaynaklara sahip bir dosyayi cekiyosan (cmd/netstat'tan kac adet connection oldugunu gorebilirsin) band araligini o kadar isgal etmis olacaksin ,harici yazilimlarla bir seyleri sinirlamayi dene[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar