Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 babamın bir arkadaşına bu konuda yardım etmeey söz verdim ama bi patilere danışayım dedim önce. ben ares kullandığım için aresi önderdim, önceden de shareazayı önermiştim o amca e-mule kullanıyo ama çok bekletiyo ve bu aralar bağlanmıyo diye yakınıyordu düşüncelerinizi bekliyorum[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 dc++ yi dene (imzamdaki revconnect isine yarabilir) www.divxplanet.com www.divxforever.com www.organizeatak.com www.tursoft.com active/passive ayarlamalari icin bu adreslerden dc ++ hakkinda bilgi alabilirsin[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 dc++[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 amcanin ne aradigi daha onemli . ne indirmek istiyor onu soylesen daha detayli bilgi alabilirsin.[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: huun, 07 Temmuz 2005 16:47 tarihinde demiş ki: amcanin ne aradigi daha onemli . ne indirmek istiyor onu soylesen daha detayli bilgi alabilirsin. genelde film indiriyor sanırım[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 film konusunda ben torrent ve azureus tan memnunum .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Film ve dizi indirmek için e-mule + netlimiter kullanıyorum ve gayet memnunum. Sabreden derviş muradına ermiş misali bir süre sonra 256k bağlantı ile günde ortalama 1,5-2 gb dl' a ulaşabiliyorsun. Önemli olan ayarları düzgün yapıp high ID olmak ve bir miktar upload' a izin verip kredi biriktirmek. Ondan sonra sırtın yere gelmiyor. Ayrıca hep aradığımı buldum hiç fake dosya çıkmadı.[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar