Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ek$i sözlük org?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ssg ms e 7 ay once gecti
sozluk hala reklam alirken yani
reklamlara baska biri bakiyor (mumkun oldukca isim kullanmak istemiyorum)
7 aydir ssg nin ms den ocne calistigi firmada staj yaptigimdan (Tradesoft) biliyorum cogu seyi sozlukle ilgili, ve sozluk artik kendini buyuten bir sey olmus durumda

emin degilim ama sadece sozlukten getirisi ile yasayan yoneticiler var orda, ki bu gayet saygi duyulacak bir sey.[signature][hline]Let us march on
To the fields of sacrifice
Mesaj tarihi:
said:
Cd-, 07 Temmuz 2005 04:38 tarihinde demiş ki:
ssg'nin nurcu olduğuna dair şüphelerim var zaten bkz: nurcu ssg?? Bu linkte ssg demişki: "zamanin otesinde tek bir $ey vardir o da bediuzzaman efendimizdir"

bazı yazıların altında da

"1952 Venedik" "1902 Boston" vb. şeyler yazıyor.

o zaman bu adamlar zamanda yolculuk yapıyor değil mi.[signature][hline]valandil ownz j0o!
oportunist post yazarı.
WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion
Mesaj tarihi:
son 2-3 gündür çok çok yavaş sözlük
bari reklam paralarıyla biraz hızlandırsalar=)[signature][hline]Angelus/Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

Mesaj tarihi:
Sözlükteki ikinci sınıf insan muamelesini eleştirmek pek hoş karşılanmıyor, uçuruluyorsunuz. Hiç hazzalmam o sebepten kendilerinden. İşi ticarete dökmeleri ise tamamen kendi bilecekleri iş zira bence değişen bir şey yok. Eskiden leşti şimdi hala leş...[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
said:
armra, 07 Temmuz 2005 01:22 tarihinde demiş ki:
yazmadığınız sürece ekşi sözlükte yazar kalırsınız :) bu şaka gibi ama doğrusu bu. öyle yazarsanız atarlar, böyle yazarsanız atarlar. onlar yazar almak istemezler. en son 17.000 adama yazarlık verip sonra da attılar. herkes kınadı tabi, millet "benim eksiğim nedir ?" dedi tabi. adamlar iyi para kazanıyor (bu dünyanın en hızlı büyüyen sektöründe :) . ekşi sözlük neden ekşidir biliyor musunuz ?
çünkü limon sıkar gibi sizi sıkarlar, ekşinizi alırlar.
bu hayattaki kıymetli tecrübelerinizi, zekanızı, mizahınızı, yani herşeyinizi oraya akıtır adamları/siteyi büyütürsünüz. ekşi sözlük bir tür limon sıkacağıdır.
ssg cidden zengin oldu. ama üleştiği insanlar var diye biliyorum. ayrıca hackerlara da haraç veriyorlarmış. sonuçta ekşi şu an baya ileri düzeyde bir community. amaçları da belli. bir format olarak bunu "ekşiyi" satmaya çalışıyorlar. o yüzden klonlarına tahammülsüzler. yöneticileri bu konuda koyunları kışkırtıyor, çünkü yazılım olarak satabilirlerse daha çok kazanacaklar. ama millet klonlar yaratarak ve geliştirerek bunların tekelini kırıyor. neyse, ekşi aynı zamanda ilginç de bir hadisedir. eskiden anarşik takılırdı, şimdi tüm türkiye gibi islamcı oldu. bakalım o da savruluyor gidiyor bu nehirde.

Muahhahahaha! Yahu imza da yardırdı,yazdıkların da yardırdı...o adamlar server makinasına ne kadar para ödüyolar tahmin etsenize...ki adam tabii ki reklam alacak,cebinden vermeye kalksa host kiralarını adamın anası aglar:) ki zaten bu kadar rağbet gören bi sitenin de reklamsız kalması imkansız,lakin kapitalist dünya.bu arada,eğer söylediğin 17.000 insan 6. nesil yazarlarsa,arada atılmalar oldu,lakin daha sonra herkesin yazarlığı kabul edildi.eah,söylendiği gibi kimseye de zorla yazar ol,ölümü gör demiyolar...bu arada,hasan mezarcı,şu sarı mage robe giyip,show tv ye cıkan sahtekar mıydı:)
Mesaj tarihi:
said:
Head, 07 Temmuz 2005 11:13 tarihinde demiş ki:
said:
ssg'nin nurcu olduğuna dair şüphelerim var zaten bkz: nurcu ssg?? Bu linkte ssg demişki: "zamanin otesinde tek bir $ey vardir o da bediuzzaman efendimizdir"

o zaman bu adamlar zamanda yolculuk yapıyor değil mi.

Head ne güzel düz mantık yapıyosun ha bravo... Öyle bi' yazıyı kolayca normal biri yazmaz yani bi' süre nurcuların dibinde bulunduğumdan biliyorum...[signature][hline][Bob Marley]
Ben!!!(Ünlemlere de bak)
Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır.
Mesaj tarihi:
said:
Cd-, 07 Temmuz 2005 14:30 tarihinde demiş ki:
said:
Head, 07 Temmuz 2005 11:13 tarihinde demiş ki:
said:

o zaman bu adamlar zamanda yolculuk yapıyor değil mi.

Head ne güzel düz mantık yapıyosun ha bravo... Öyle bi' yazıyı kolayca normal biri yazmaz yani bi' süre nurcuların dibinde bulunduğumdan biliyorum...

bende sözlükte oldukça kullanılan bir söz ile cevap vermek istiyorum.

"ironiden anlamayan insanlara aşina değilim."
no offense.[signature][hline]valandil ownz j0o!
oportunist post yazarı.
Mesaj tarihi:
Neye ironi diyosun çözemedim ben ironi göremedim pek ortada neyse boşver tartışmaya değmez...[signature][hline][Bob Marley]
Ben!!!(Ünlemlere de bak)
Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır.
Mesaj tarihi:

17.000 yazar olayı da diğerleri de doğrudur. hacker muhabbetini radikal gazetesi de yazmıştı. hasan mezarcı da budur. [signature][hline]Bugüne kadar Hz. Muhammed dahil her peygambere deli dediler. Bana da deli diyorlar. Bunlar beni içimden sevindiriyor, çünkü bu peygamber olduğumu gösteriyor...

Hasan Mezarcı

Mesaj tarihi:
Bi anda hasan mezarcıyı görünce koptum valla.. Bi ara bu adamı Düzce de görmüştüm.. Feciydi ya! Şimdi naapar ne eder acep??[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Mesaj tarihi:
profit != revenue

also non-for-profit organizations need to generate cash to survive

(ne bu ingilizce merakınız anlamıyorum) nanforpırofitmiş. kar amacı gütmeyen değil..[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!

Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage
i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors
Mesaj tarihi:
her gazetede yazana inanmaya başlarsanız işimiz iş.

ben ne televizyondaki ne de gazetedeki haberlere güvenmiyorum , çünkü boş.[signature][hline]valandil ownz j0o!
oportunist post yazarı.
Mesaj tarihi:
said:
Volfied, 07 Temmuz 2005 05:09 tarihinde demiş ki:
Tamamiyla ticari zeka ve fikir onculugunun karlarini topluyor ssg ve sitenin diger yoneticileri. Gayet de hakli kazaniyorlar, kimse ordaki kullanicilara zorla yazdirmiyor, ve ordaki kullanicilar kesinlikle bir para odemiyorlar, alan memnun satan memnun, alip satamayanlar da mundar diyor
[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] |
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
  • Yeni Oluştur...